Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

slm kızlar nasılsınız? ya bişey sorcam ben size dayım romanyada yaşıyor demiştim ya daha önce oradan bu şuruptan bulmuş yollucak birde tablet olarak yollucam tabletide var dedi onuda yollucak ama tablet olarakta kullanan oldumu aranızda hiç yani şurup veya tablet arasında fark farkmı acaba ? bi zararı olmaz dimi tabletin?

slm kızlar nasılsınız? ya bişey sorcam ben size dayım romanyada yaşıyor demiştim ya daha önce oradan bu şuruptan bulmuş yollucak birde tablet olarak yollucam tabletide var dedi onuda yollucak ama tablet olarakta kullanan oldumu aranızda hiç yani şurup veya tablet arasında fark farkmı acaba ? bi zararı olmaz dimi tabletin?

geçmiş yazılarda ARİS sıvı olanın tabletden daha etkili olduğunu yazmış. ben de bu ilacı internetten araştırırken öyle bi bilgi okumuştum..
önce sıvıyı kullanırsın . sonra tabletle devam edersin..ya da hepsini sıvı yollasın dayın. tercih senin ...

geçmiş yazılarda ARİS sıvı olanın tabletden daha etkili olduğunu yazmış. ben de bu ilacı internetten araştırırken öyle bi bilgi okumuştum..
önce sıvıyı kullanırsın . sonra tabletle devam edersin..ya da hepsini sıvı yollasın dayın. tercih senin ...

evet cnm bende öyle bişey hatırladım sanki.sıvısı az bulunuyor sanırım 1 şişe bulmuş sadece eczacı 1-2 şişe daha pazartesiye hazır etmeye çalışırım demiş.tabletler daha fazla üretiliyo sanırım.

arkadaşlar merhaba. başlığınızı yeni gördüm. ablam 10 yıldır bebek istiyor ama ne yazık ki olmadı, burda bu ilacı talep eden epey kişiyi görünce işe yarayıp yaramadığını merak ettim kullanan var mı?
ve almak istersek nasıl bir yol takip ediyoruz aydınlatırmısınız arkadaşlar çok heyecanlandım işe yararsa çok mutlu olucam..

arkadaşlar merhaba. başlığınızı yeni gördüm. ablam 10 yıldır bebek istiyor ama ne yazık ki olmadı, burda bu ilacı talep eden epey kişiyi görünce işe yarayıp yaramadığını merak ettim kullanan var mı?
ve almak istersek nasıl bir yol takip ediyoruz aydınlatırmısınız arkadaşlar çok heyecanlandım işe yararsa çok mutlu olucam..

canım ben kullandım ve suanda hamileyim...
hatta nerdeyse ikiz olcaktı :)

kızlar buişey sorcam bu topikte liste filan varmı *? ben bu topiği yeni gördüm bi kaç gün oluyor geriye dönüp okumaya çalıştım ama tabi hepsini okuyamadım bu topikte bu ilacı kullanıp hamile kalan kaç arkadaşımız var ve kaç şişe kullandınız arkadaşlar valla merak ettim çok ümitliyim ben bu şuruptan gelsin hemen başlıcam kullanmaya.:)

Merhaba arkadaslar.

Konuda bahsi gecen ilac icin (ilacbranca@gmail.com ) e-posta adresine bilgilerinizi yazin demissiniz. Isteyen herkes yazabilir mi yoksa önceden sizden biri ile itribata mi gecmek gerek:))). Ben biraz acami caylak oldugum icin sorularimi maruz görursunuz umarim.

Yardimlariniz icin cok tesekkurler, selamlar hepinize.

ayy canım tebriik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlhh. çookk sevindim.
bu ilacı almak için arisle iletişim kurmalıyım sanırım, özelden bi mesaj atsam ilgilenir mi?

Sizin adiniza cok sevindim, Allah anali babalibuyutur insallah. Darisi özlem duyanlarin basina.

Lutfen ilaci temin edebilecek arkadaslar bana da ulasin.

Merhaba arkadaslar.

Konuda bahsi gecen ilac icin (ilacbranca@gmail.com ) e-posta adresine bilgilerinizi yazin demissiniz. Isteyen herkes yazabilir mi yoksa önceden sizden biri ile itribata mi gecmek gerek:))). Ben biraz acami caylak oldugum icin sorularimi maruz görursunuz umarim.

vallaha ben de acemiyim. kimden isticez nasıl isticez bu ilacı bi yol gösteren olsa çok sevinicem..

Merhaba arkadaslar.

arkadaşım saolsun irem arkadaşımız romanyada olan bir arkadaşıyla bu ilacı ancak 4 arkadaşa getirtebilcek... bu dört kişiden biride benim...
allah razı olsun iremden ve getiren diğer arkadaşlardan...
irem arkadaşımız bu 4 kişiye söyledi bilgilerinizi gönderin diye...
ama sizde bu sayfayı sürekli takip edin...
ara ara getirten arkadaşlar oluyor ozaman sizde listeye girersiniz...
allah isteyen herkese bebişlerini nasip etsin inş...

Back
X