canım msnden bişey gelmedi
tekrar bi bakayım ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız? ya bişey sorcam ben size dayım romanyada yaşıyor demiştim ya daha önce oradan bu şuruptan bulmuş yollucak birde tablet olarak yollucam tabletide var dedi onuda yollucak ama tablet olarakta kullanan oldumu aranızda hiç yani şurup veya tablet arasında fark farkmı acaba ? bi zararı olmaz dimi tabletin?
geçmiş yazılarda ARİS sıvı olanın tabletden daha etkili olduğunu yazmış. ben de bu ilacı internetten araştırırken öyle bi bilgi okumuştum..
önce sıvıyı kullanırsın . sonra tabletle devam edersin..ya da hepsini sıvı yollasın dayın. tercih senin ...
arkadaşlar merhaba. başlığınızı yeni gördüm. ablam 10 yıldır bebek istiyor ama ne yazık ki olmadı, burda bu ilacı talep eden epey kişiyi görünce işe yarayıp yaramadığını merak ettim kullanan var mı?
ve almak istersek nasıl bir yol takip ediyoruz aydınlatırmısınız arkadaşlar çok heyecanlandım işe yararsa çok mutlu olucam..
mail gönderdim.
sevgiler
canım ben kullandım ve suanda hamileyim...
hatta nerdeyse ikiz olcaktı :)
ayy canım tebriik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşlhh. çookk sevindim.
bu ilacı almak için arisle iletişim kurmalıyım sanırım, özelden bi mesaj atsam ilgilenir mi?
Merhaba arkadaslar.
Konuda bahsi gecen ilac icin (ilacbranca@gmail.com ) e-posta adresine bilgilerinizi yazin demissiniz. Isteyen herkes yazabilir mi yoksa önceden sizden biri ile itribata mi gecmek gerek:))). Ben biraz acami caylak oldugum icin sorularimi maruz görursunuz umarim.
Yardimlariniz icin cok tesekkurler, selamlar hepinize.
Merhaba arkadaslar.
Konuda bahsi gecen ilac icin (ilacbranca@gmail.com ) e-posta adresine bilgilerinizi yazin demissiniz. Isteyen herkes yazabilir mi yoksa önceden sizden biri ile itribata mi gecmek gerek:))). Ben biraz acami caylak oldugum icin sorularimi maruz görursunuz umarim.
Yardimlariniz icin cok tesekkurler, selamlar hepinize.
kıslar ilaçtan bir haber varmı.