- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ocak ayında bende girerim artık listeye...................
Bekle ki Gelsin listemize ekleriz Ocakta :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ocak ayında bende girerim artık listeye...................
Ufff yani geç mi kaldım?belki tekrar sipariş edebiliriz.İyi haberlerinizi bekliyorum kızlar,çok istiyorum bu ilacı.Nerden bulabilirim başka??Hastanekorkağı sen tedarik edebilir misin peki?
ben dün 6. günümde kullanmaya başladım yumurtlamayı 2-3 gün geçeye kadar kullanayım demi
yumurtlamayı biraz geçebilir sonra bıramak mı gerek embriyoya zarar etmesin diye ??
10 -12 gün falan oluyor benim az mı?
canım nedeni ve bat ı nı yazabilirsen listeye ekleyelim...
inşallah şifa olur...
kızlar selam benide listeye ekleyin adetimi bekliyorum 12-13 aralıkta olmam lazım bakalım inş. hamileyimdir adet olursamda ilk gündenmi içmeye başlıcam yoksa adet bitincemi içmeye başlıcam onu unuttum yardım lütfen
ay lıstenın adını koymussun
elıbesesssssss
beklekı gelsın![]()
Sağol gülümm..Rezerv az ..27 kasımm
Günaydın kızlar
Listeniz çok güzel olmuş, inşallah en yakın zamanda yanına + işareti görebiliriz.
Kullanan ve kullanacak kişilere acil şifalar ve güzel haberler almanız diliyorum.
Bana özel mesajlarla bu soru geldi : " Bu ilacı diğer kürler ile birlikte kullanabilirmıyım" ?
Hepinize cevap yazmaya mümküm olmadığı için buradan yazmaya karar verdim.
Üretici firmanın bu yönde kesin bir uyarı veya bir tavsiyesi yoktur.
Ancak, bu ilac başı başına bir kür olduğunu düşünerek, diğer ilaçlarla veya kürler ile birlikte KESİNLİKLE kullanmamanızı tavsiye ederim.
Ya başlamış olduğunuz kürleri bittirin ve sonra eğer gerek varsa ilaça başlayın, ya da kürleri kesin, 15 gün kadar bi bekleyin ve sonra ilaca başlayın.
Bu benim kişisel fikirimdir.
Bundan hariç, yeni başlayanlara bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Kullanım sırasında tansiyonununz düşebilir. Bu nedenle baş ağrısı, baş dönme, göz kararma, halsizlik olaylarla karşılaşabilirsiniz.
Bu durumlarda tuzlu ayran içmenizi tavsiye ederim.
Meraketmeyin, bu etkiler geçicidir, ilk 10-15 gün sonra veya ilacı tamaman kesilmesiyle ortadan kalkar.
Ayrıca, ilaçlarınız ayda 3 hafta kullanın ve adetli günlerde kullanmayın.
Bir konuya daha deyinmek istiyorum: Kesinlikle ben bu ilaçın satıcısı değilim. 2 kez getitme şansım oldu ve yardım etmek adına bir kaç kızlara getirtim.
Kesinlikle bir daha olmaz. O nedenle bana bu konuda soru sormayınız.
Öpüldünüz. Tez zamanda güzel haberleriniz almayı ümüyorum.
[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD]Esra8
[/TD]
[TD]Azosperm
[/TD]
[TD]5 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]megan17
[/TD]
[TD]????
[/TD]
[TD]8 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aybuke61
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]9 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bahar85
[/TD]
[TD]Azosperm
[/TD]
[TD]13 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elibeses
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]25 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Millstone
[/TD]
[TD]Rezervazlığı
[/TD]
[TD]27 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevdalinka06
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]31 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]....
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Evet kızlar liste yenilendi İnşallah hayırlı haberlerimiz yazılır listeye Bebişlerle dolar taşar bu topik![]()
Aralık listemiz böyle ocaktada bu ikonlar gibi olmak ümidiyle![]()