Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ayyy, Hevuk'a bakın. Sinir küpüymüş. :1:
Şaka tatlım, sen yine az yaptım. Daha çok şey hakediyordu o kargo çalışanları.
Boşver, sen ilaça kavuştun ya, önemli olan da o.
İyiki almaya gittiniz, yoksa kim bilir ne olurdu.
Bu arada, hep diyorduk ya, herşeyde bir hayır vardı... İnşallah ilaca gerek kalmadan bebişine kavuşmuşun.
İnşalalh iyi haberler alırız senden.

Hastanekorkağı, eşine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Allah ne muradınız varsa versin.
En kısa zamanda sizde birbirine kavuşursunuz inşallah. Boy boy çocuklarınız olur inşallah.
A, bu arada, eşine söyleki kutumu geri istiyorum. :1:
Kutum çok güzeldi, hatta gönderip göndermesem çok düşündüm, ama ilaçlar içinde "cuka" diye oturmuştu.
Dedim aaa, demek ki sen gidicisin, gönderdim güzel kutumu. :5: :1:

ne demek canım allah sende razı olsun şekerim işler düzene girsin hayırlısıyla döneyim kutu kolay arisim

Ay varya bugünde hep benim içimden bu geçti belki adet olmam hamile kalırım başka birine yollarım bende ilacı diye
Deha diye bir ilaç var yumurta kalitesini artırmak için ondan içtim birde 3 hap daha ama yumurtlama gününde bıraktım
O nedenle içimde böyle bir his oldu
Allah mı söyletti sanada yavrii inşallah öyle olurda sayemizde bir kişi daha ilaca kavuşur :49::emir_bebek:

ınsallah öle olur canım
adetın gelmez ve ılacın nasplenen bırınn ısını gorur:emir_bebek:

yavri mi :1::1::1::1::1: aklıma abbas geldı :) urktum bırden senden :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Sağol canım geldi şükür
Ama sen adetinden hemen sonra başlamadınmı canım
Ben adetimi bekliyorum bitince başlıycam
Kızlar birde ben ovulasyon testi alıcam garantiye almak için
Sizlerde alsanıza yumurtlama gününü tutturmak zor çünki
İnşallah hepimize faydası olur hamiş kalırız sonra toplaşırız sen sizler tenktür kardeşiniz çocukar diye anlatırız çocuklarımıza..

Evet bitince başladım ama Kasım 16 da adet görmüştümmm..Birkaç gün gecikme ile başladım canımmm..

hayretle okuyorum kaç gündür.. yeni katılan arkadaşlara karşı o kadar duyarsızsınız ki.. biriniz kargosu geri döndü diye ne kadar üzüldü.. birde bu şurubu alma şansı için hiç yardım edilmeyenler var...ya alamayan siz olsaydınız ..????????tamam, yasaklanmış olabilir. aldığınız yerin adresini telefonunu verebilirsiniz...kendimz sipariş edelim bi şekilde.. malesef deyip kestirip atmışsınız... çok sağolun..Aynı sorunları yaşadıımıza inanmıyorum şuan.. yada çok bencilsiniz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hayretle okuyorum kaç gündür.. yeni katılan arkadaşlara karşı o kadar duyarsızsınız ki.. biriniz kargosu geri döndü diye ne kadar üzüldü.. birde bu şurubu alma şansı için hiç yardım edilmeyenler var...ya alamayan siz olsaydınız ..????????tamam, yasaklanmış olabilir. aldığınız yerin adresini telefonunu verebilirsiniz...kendimz sipariş edelim bi şekilde.. malesef deyip kestirip atmışsınız... çok sağolun..Aynı sorunları yaşadıımıza inanmıyorum şuan.. yada çok bencilsiniz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

canım Romanyadan başka bi yerde yok Websitelerinden de alamıyorsun hepimiz denedik.
Yurt dışına satışları yok.
İstersen sen Hayıt suyunu dene
onunlada cok hamile kalan var.

bende ğer 3 ay bu ilacla hamile kalamazsam Hayıt suyunu denicem hayıt suyu ile hamile kalan cok kişi var.
Aktardan 9 tl ye almış bir arkadaş.
Nerdeyse bu ilaçla aynı işi görüyor.

Eğer ilacım olmasaydı kesin onu kullanırdım

canım bu ilaç romanyadan geldiği için
çok zor geldi ben 2 ay sonra kavuştum ilaca hatta arada hamile kaldım düştü
10 kişi birleştik bir arakadaş romanyadan gelen tanıdığı sayesinde getirtti
ve sınırdan hepsi birden gelmediği iç.in 2 şer 2 şer geldi
bana kasımn sonunda aralık başında sıra geldi inan kolay kolsa arkadaşlar getirtir bence

hastenekorkağı nasıl getirtti bimiyorum sınırdan geçirdiler mi hastenekorkağı ??

selam :)

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar umarım beni duyan vardır. Bu erken menopoz illetine bende takıldım gibi bir görüntü var ama moral bozmamaya çalışıyorum.Çünkü bunu öğrendiğim ilk hafta çok kötü geçti. Bana yardım edin Allah aşkına :(( çünkü iki doktor yüzünden hayatım karardı ve sonra başka bir doktora gittim.Gittiğim son doktor moralimi düzeltti doğrusu. Benimde fsh 72 çıktı ama yanlış zamanda alınan bir sonuçtu ve iki doktorda bu sonuçlara göre teşhis ve tedavi söyledi. Neyse ben onlara inanmayıp eşim ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bitkilere başvurdum. Sorun şu ki bu sitede o kadar çok ottan bahsediliyor ki hangisini yapıcağımı şaşırdım. Eve bir yığın ot yığdım ve içmeye başladım. Şimdi okuduğum kadarıyla hayıt otu ve tavşancıl otu var faydalı olduğunu okuduğum. Bu konuda mutlu sona eren arkadaşlar ne dersiniz

selam :)

ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar umarım beni duyan vardır. Bu erken menopoz illetine bende takıldım gibi bir görüntü var ama moral bozmamaya çalışıyorum.çünkü bunu öğrendiğim ilk hafta çok kötü geçti. Bana yardım edin allah aşkına :(( çünkü iki doktor yüzünden hayatım karardı ve sonra başka bir doktora gittim.gittiğim son doktor moralimi düzeltti doğrusu. Benimde fsh 72 çıktı ama yanlış zamanda alınan bir sonuçtu ve iki doktorda bu sonuçlara göre teşhis ve tedavi söyledi. Neyse ben onlara inanmayıp eşim ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bitkilere başvurdum. Sorun şu ki bu sitede o kadar çok ottan bahsediliyor ki hangisini yapıcağımı şaşırdım. Eve bir yığın ot yığdım ve içmeye başladım. şimdi okuduğum kadarıyla hayıt otu ve tavşancıl otu var faydalı olduğunu okuduğum. Bu konuda mutlu sona eren arkadaşlar ne dersiniz

civan perçemi ve aslan pençesi bitkileri de hormonlara çok etkili ben kullandım yumurtlamam düzene girdi
bence kulllan hayıtta hormonlar için güzel

Gelsin bu ay İnşallah bebişler kocaman olsun göbişler :49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TR="class: cms_table_grid"]
[TD]Esra8
[/TD]
[TD]Azosperm
[/TD]
[TD]5 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TD]megan17
[/TD]
[TD]????
[/TD]
[TD]8 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TD]Aybuke61
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]9 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TD]Bahar85
[/TD]
[TD]Azosperm
[/TD]
[TD]13 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TD]Hevuk
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD] 16ARALIK
[/TD]
[/TR]
[TD]Millstone
[/TD]
[TD]Rezervazlığı
[/TD]
[TD]27 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TD]Sevdalinka06
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]31 Aralık
[/TD]
[/TR]
[TD]Elibeses
[/TD]
[TD]Sebepsiz
[/TD]
[TD]25 Aralık
[/TD]
[/TR]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mckocaman
[/TD]
[TD]spermhareketsizliği ç.kisti
[/TD]
[TD]28 aralık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ınsallah öle olur canım
adetın gelmez ve ılacın nasplenen bırınn ısını gorur:emir_bebek:

yavri mi :1::1::1::1::1: aklıma abbas geldı :) urktum bırden senden :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Bende Abbas'tan öğrendim Yavriimmm..Sanmıyorum hamiş olabileceğimi ama Rabbim'in işi belli olmaz inşallah hayırlısı olsun hakkımızda..

ayyy, Hevuk'a bakın. Sinir küpüymüş. :1:
Şaka tatlım, sen yine az yaptım. Daha çok şey hakediyordu o kargo çalışanları.
Boşver, sen ilaça kavuştun ya, önemli olan da o.
İyiki almaya gittiniz, yoksa kim bilir ne olurdu.
Bu arada, hep diyorduk ya, herşeyde bir hayır vardı... İnşallah ilaca gerek kalmadan bebişine kavuşmuşun.
İnşalalh iyi haberler alırız senden.

Hastanekorkağı, eşine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Allah ne muradınız varsa versin.
En kısa zamanda sizde birbirine kavuşursunuz inşallah. Boy boy çocuklarınız olur inşallah.
A, bu arada, eşine söyleki kutumu geri istiyorum. :1:
Kutum çok güzeldi, hatta gönderip göndermesem çok düşündüm, ama ilaçlar içinde "cuka" diye oturmuştu.
Dedim aaa, demek ki sen gidicisin, gönderdim güzel kutumu. :5: :1:

Ariscim sana çooooooooook teşekkür ediyorum
Emeği geçen herkezden Allah razı olsun
Canım okadar bekledik
Başka birşey olsa kargodaki tepkim yine aynı olurdu
Çünki yaptıkları şey sinirlenilmeyecek gibi değil...
Ben sana kutu alırım nasıl bir kutuydu ki Üzülme kıyamam :50:

Canım bizleri yargılamadan evvel daha dikkatli okumanı tavsiye ederim soru soran herkese cevap verdik
İlacı getiren Aris bize
O da Türkiyede oturuyor bir arkadaşından zar zor isteyip romanyadan getirdi bunu
Yani kendi çabasıyla dayanamadı biz ısrarla isteyince ve zorda kaldı birsürü
Her yazısında keşke elimden gelsede herkese yardımcı olsam diyede yazıyor..
Bana gelince ben sürekli sitedeydim Belki fırsat bulur biri getitir diye liste tamamlandı ama ben yoktum sonra birisi
Almak istemedi bana nasip oldu Van depreminde ilaç Van'da kaldı yani anlıycagın bizlerde çok zor sahip olduk
Herşey nasiptir ondan öte gidsilmez
Keşke imkanım olsa getirebilsem getirtebilsek
Firması filan adresi yok bu ilacın Romanya'da her eczanede satılan bi ilaç olsa vermezlermi
Madem yazılanları okudun dün geceki yazdıgımıda oku
Keşke bu ay hamile olsam kendiliğimdende ilacı isteyen birine verebilsem yazmıştım
Nasıl biz bunları düşünürken suçlarsın bizleri düşüncesizlikle..
O kadar istiyorsan söyle kendiminkini göndereyim
Biz acıları yaşadık yaşayanada elimizden geldiğince yardım etmek isteriz
Ama elimizde değil canım sormak istediğin bişey varsa sor..

bana kasımn sonunda aralık başında sıra geldi inan kolay kolsa arkadaşlar getirtir bence

hastenekorkağı nasıl getirtti bimiyorum sınırdan geçirdiler mi hastenekorkağı ??

canım ben getirmedim ben sadece listayi hazırladım, aris gönderdi

canım ben getirtmedim ben sadece listeyi hazırladım, aris bize gönderdi

arkadaşım sitem etmeden önce biraz dikkatli okusaydın konu sahibinin ARİS olduğunu ondan başkasının bu getirimi yapamadığını görürdün
burda böyle sitem edeceğine özelden msj yazsaydın arise yada bize herkes sana cevap yazardı bazen arada kaçıyor gözümüzden , ayrıca baktım herkes sana cevap vermiş hayır kızınca kızıyor diyorsunuz ama hiç birşeyi dikkatli okumuyorsunuz bak bende söylüyorum BU TENKTÜR ROMANYADA BULUNUYOR ORDA YAŞAYAN BİRİLERİNİ BULUP GETİRTMEN GEREKİYOR BİZ ARİS SAYESİNDE ULAŞTIK geçmiş olsun

Kızlar tuhaf oldu bu ama ben düzenliycem size daha güzelini
Dha önce yapmıştım yine aynı tekniği denedim şaftı kaydı :1: :1: :1: :1:

civan perçemi ve aslan pençesi bitkileri de hormonlara çok etkili ben kullandım yumurtlamam düzene girdi
bence kulllan hayıtta hormonlar için güzel

teşekkür ederim aydınlatma için :) Civan perçemi ve aslan pençesini ada çayı ile karıştırıp gün aşırı kullanıyorum umarım sana gösterdiği yararı banada gösterir ve kendiliğinden hamile kalırım. İşte o zaman karşısına dikileceğim iki doktor var. Hangi kasaptan almışlar diplomalarını ve bir insanın hayatıyla böyle nasıl oynuyorlar sorucam güzelce :)))

gunaydın :43::43::43::43::43::43:
4 aralıktı 5 yazmıstım lısteye ben bugun adet oldum
gecıkmıstım dıye sevınmıstım
cok uzgunum :43::43::43:

ayrca su sıtem eden arakadasada 2 cıft sozum olacak
burda kımse bencıl deıl
sen bızımle bu sekılde konusamazsın canım

keske basıt bır getrme olayı olsada sanada getrtebılsek
ama malesef :(
alamayanlara yardımcı olamıoruz dıye bzde uzuluyoruz
ama lutfen burayı duzgun okumadan
yargılama yapma :34:

rabbım gerek duydurmadan melegını getrsın ınsallahhhhhh:emir_bebek:

kızlar sımdı sıze bırsey danısmak ıstıyorum
ARISCIGIM ınsallah gırersen senınde fıkrını almak ısterım
benım cok sukur yanı en son bldıgıme gore yumurtalarımda bır sıkıntı yok
adetlerımde duzenlı
bz esımdekı sperm azlıgından dolayı bu ılacı kullanıoruz
ben dıyorumkı
bu ay bende adet bıtımı ıcmeye baslasammı ?

sorun yaratırmı?hanı yumurtalarında sorun olmayan bırı ıcın
br arakadas kullanma demıstı ama bılmıorumkı

fıkırlerınızı beklıyorum canlar????????

Back
X