Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

hayıt hapı hayıt otundan yapılıyormuş canım
ve eskiden bu ota kadın otu deniyormuş sizde araştırabilirsiniz.
Başka bir topikte 9 tane kız ark. bu hayıt hapı ile hamile kaldı.
bazısı ilk ayında bazısı 3-4 . ayında.
bende kolay geldiği için içeyim dedim sabah aç karına sadece 1tane zaten minicik bişey.

ve gerçekten yumurtlama günümde 2 gün akıntım oldu işe yaramış olabileceğini düşünüyorum :))))

ilacım nasılsa var diye bide bunu denemek istedim ne biliyim öylesine canım istedi
:9::9:

ilacı ancak tandıgı olan birine getirtebilirsiniz kızlar başka yolu yok malesef:19:

ellibeşş şifa olsun...bende çok kullanmak istiyordum ama o kadra çok şey içiyorum ki ona vakit kalmadı:)
bi dönem ekstresini içmiştim.ama devam etmedim o yüzden faydalıdır yada degildir diyemem..

hapı nerden aldın rica etsem yazarmısın?

gunaydınlar hayırlı hafta sonları olsun ınsallah
gecmısı smdı okudum kızlar

ARİS,2. bebek ıcın calısmalara baslıormussun,hadı hayırlı olsun tatlım.rabbım hayırlısıylan kuzuna KARDES YOLLASIN....

ESRA,yumosların branca ıle buyumus ne gusel cok sevndımmmm ınsallah 2 hafta sonra hayırlı bır haber verırsın

WANNA,sen ebaydan satın aldın demı ?ne kadara aldın canm.bu bızım kullandıgımızlan ıcerık aynı ama demı sadece kutusu değişik.hadı hayırlı olsun sıfa olsun ınsallah

elibeses,iremmmm,adame,hevuk,ve herkes nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

arkadaşlar ben siparişi ebaydan verdim..satıcı romanyadan...türkiye de bunu almak isteyenler oldugunu yazdım.artık yollarmı bilmiyorum?
Yada almak isteyenler satıcıya mail yazablir.
Brancalayı türkiyeye şuanda yollamıyor...

Ynz cnm geçmişi okudugum kadarıyla herkes bi tanıkdık aracılı ile ulaşmış bu ilaca..
Umarım yardımcı olmuşumdur.

saol cnm ben hala birini bulamadım

arkadaşlar ben siparişi ebaydan verdim..satıcı romanyadan...türkiye de bunu almak isteyenler oldugunu yazdım.artık yollarmı bilmiyorum?
Yada almak isteyenler satıcıya mail yazablir.
Brancalayı türkiyeye şuanda yollamıyor...

Ynz cnm geçmişi okudugum kadarıyla herkes bi tanıkdık aracılı ile ulaşmış bu ilaca..
Umarım yardımcı olmuşumdur.

cnm peki bu eday firması türk mü??

ARİS,2. bebek ıcın calısmalara baslıormussun,hadı hayırlı olsun tatlım.rabbım hayırlısıylan kuzuna KARDES YOLLASIN....

ESRA,yumosların branca ıle buyumus ne gusel cok sevndımmmm ınsallah 2 hafta sonra hayırlı bır haber verırsın

WANNA,sen ebaydan satın aldın demı ?ne kadara aldın canm.bu bızım kullandıgımızlan ıcerık aynı ama demı sadece kutusu değişik.hadı hayırlı olsun sıfa olsun ınsallah

sagol canım,
evet ebayda satııyor fakat tr ye gonderim yok.
toplam ne kadardı şimdi hatırlamıyorum 11 pound kargo..
ilaç basıda 3 90 pound sanıyorum

[sıze=2]selam kızlar ya sormak ıstedıgım su topık uzundu okuyamadım !
Sımdı bu romanyada olan turkıyede olmayan sey hayıt hapımı yoksa tavşancıl otundan yapılan tentür mü???[/sıze]

[sıze=2]selam kızlar ya sormak ıstedıgım su topık uzundu okuyamadım !
Sımdı bu romanyada olan turkıyede olmayan sey hayıt hapımı yoksa tavşancıl otundan yapılan tentür mü???[/sıze]

tavşancıl otundan yapılan şurup adı braca ursulie getirebilecek durumda olan arkadaşlar bizlere de yardımcı olsun lütfen

tavşancıl otundan yapılan şurup adı braca ursulie dıye bı ılac yok ebayda ve googlede bulamadım ben !!!!

hayıt hapı hayıt otundan yapılıyormuş canım
ve eskiden bu ota kadın otu deniyormuş sizde araştırabilirsiniz.
Başka bir topikte 9 tane kız ark. bu hayıt hapı ile hamile kaldı.
bazısı ilk ayında bazısı 3-4 . ayında.
bende kolay geldiği için içeyim dedim sabah aç karına sadece 1tane zaten minicik bişey.

ve gerçekten yumurtlama günümde 2 gün akıntım oldu işe yaramış olabileceğini düşünüyorum :))))

ilacım nasılsa var diye bide bunu denemek istedim ne biliyim öylesine canım istedi
:9::9:

ilacı ancak tandıgı olan birine getirtebilirsiniz kızlar başka yolu yok malesef:19:

Canim ya, yine yeni bir sey ögrendim ne mutlu bana:)))), Coook tesekkur ederim ilgin ve yardimin icin. Insallah Allah sifani verir ve bu hayit otu hapi hamis kalman icin yardimci olur. sabirla bekleyip mucizeyi görucez. Ilac ise yaramazsa ben de seni takip edip hayit otuna baslarim:)).
Tatli uykular, guzel ruyalar.

Gunaydinina Tatli uykular, guzel ruyalar diyerek basliyorum canim, anca ece gelebildim bugun. Dedigin gibi guzel bir gun gecirdim. Sen nasilsin, son durumun nasil bebek konusunda?

Sevgiler ve guzel ruyalar...

selam kızlarrrrrrrrr
gene yoksunuz
kabugunuza cekıldınız :(

adame bıldıgın gıbı kullanmaya devam suan ıcın durum ne bnde bılmıorum acıkcası :(
rabbım kurtarsın bızı bu durumdan hayırlısıylan ınsallah

kızlar yarın baslıyorum barancaya günde 3 kere 40ar damla 1 cay bardagı suya koyup ac karnına icicem dmi bi yanlıslık yok adetim gelince bırakıcam baska bişi varmıııı:72::kkk::kkk::kkk:

bende denesemmi acaba
gerçi hiç birşey yapasım yok ama
nası bişeyki bu okuyamadım o derece yorgun hiddediyorum kendimi

Back
X