Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

ben geldiiiiiiiiim
2 gündür deli gibi uyyorum diye bilirim daha saat 9 bucukta kendimi yatakta buluyorum
uykunun dibine vuruyorum oh sıcacık evimde yatgımda yanımda kocam huzurlu huzurluu
bu muska iyi geldi galiba bana yaww

Onun dışındaaa başka bişi yok iştee Çok şükür hava da güneşli ne güzel sırtımı ısıtıyo şuanda
karnım tok sırtıp pek :32::32:

Kiz kendi kendine nazar degdireceksin simdi:)) Masallah diyeyim ben, Allah mutlulugunu artirsin.
Allah hepimizin mutlulugunu artirsin...

angel hala btmedımı duanız?
sankı uzun surdu ?
okuyabılırım ben ıstersen

mrb arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım. sayfaları okudum. bu ılacla ilglili kimler olumlu sonuç aldı. kimler kullanıma devam ediyor...

ARKadaşlarrrr
bu ürün ebay da satılıyorrr...belki okumuşsunuzdur bende ürünü ebaydan sipariş etmiştim ..benim aldıgım satıcı degil ama bir başkası 200 ml lik şişe de üstelik yeni ambalajlı olan ürünü satıyormuş..şimdi tesadüfen gördüm...

bu üründen medet umanlar varsaaa nasıl alacaklarını bilmeyenlerr...ulşamanız çoook kolay

ARKadaşlarrrr
bu ürün ebay da satılıyorrr...belki okumuşsunuzdur bende ürünü ebaydan sipariş etmiştim ..benim aldıgım satıcı degil ama bir başkası 200 ml lik şişe de üstelik yeni ambalajlı olan ürünü satıyormuş..şimdi tesadüfen gördüm...

bu üründen medet umanlar varsaaa nasıl alacaklarını bilmeyenlerr...ulşamanız çoook kolay[/QUar

merhaba ,

ben ebay dan baktım fakat bulamadım sende linki falan varsa yazabilirmisin yada anlatabilirmisin

ARKadaşlarrrr

bu üründen medet umanlar varsaaa nasıl alacaklarını bilmeyenlerr...ulşamanız çoook kolay[/QUar

merhaba ,

ben ebay dan baktım fakat bulamadım sende linki falan varsa yazabilirmisin yada anlatabilirmisin

yolladım cnm..inş şifa olur.

ARKadaşlarrrr

bu üründen medet umanlar varsaaa nasıl alacaklarını bilmeyenlerr...ulşamanız çoook kolay

canım Türkiye ye gönderiyorlar mı nasıl ulaşabiliriz

evet bende arkadasa dedim bakmıs türkiyeye gönderimyok dedi sen ulasmanız kolay diosun nasıl olcak acaba bizmi bişi atladıkkkk

Merhaba arkadaşlar, ben çok katılamıyorum yoğunluktan..ama arada girip takip ediyorum.. melatonn bende mi klullansam acaba irem....uyku bozukluğu var bende çok fena

Back
X