Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

535-630-large.jpg
KIZLAR BU GERCEYIMI BEN ALMANYADA YASIYORUM BURDA BULDUM POSTA PARASIYLAN BEREBAR 7EURO TUTUYOR YANI 15TL TÜRK PARASIYLAN 50mllik siz 200mlDEN BAHSEDIYORSUNUZ GERCEKMI BU RESMI BU YORUM YAPARSANIZ SEVINIRIM:ERKEKTE KULLANAN VARMI ACABA BIZDE IKIMIZDE PROBLEMLIYIZ,KULLANIP KULLANMAMAKTA KARARSIZIM

evet cnm sanırım haklısın..bende bugün yarın başlıcam..bi türlü
karar veremiyorum.regli olup mu başlasam yoksa hemen mi???
hiiiiiiiiççççççççç belli olmazzzzzsenden bir süpriz bekliyoruzz:)

mutlu haftasonları öp bakalım..bende seni öpüyorm

Selamm.
Ben adetim bittigi gun basladim, unutmazsam gunde uc defa ac karnima iciyorum ve bu sekilde diger adet gunum basladigi gune kadar devam edicem. Bir ay ara verdikden sonra tekrar basliycam, mumkun oldugu kadar kuralina göre yapmak istiyorum ki etkisi olsun. Sen de öyle yap istersen, adetin bittigi gunu basla ve diger adet gunune kadar kullan.
Sevgi ile kal.

ebay sitesine girdim fakat yabancı yazıyor brşey anlamdım orda bulamadım.Sanırım eski sayfalarda hesaba para yatırıp toplu alımlar olmuş.yine varmı o şekil bir alım yoksa erkes ken dmi temn ediyor.Benim yurtdışın giden kamyoncu tanıdığım hiç yok.Nolur yardım edin arkdaşlar.Tıbben imkansız diyolar benim için.Özgeözge arkdaşın eşi gertebliyomuş galiba özge okursan bana yazarmsın canım lütfen.bir evlat sahbi olma adına herşeyi denmeye hazırım

Canim Allah yardimcin olsun, dualarima seni de dahil ediyorum. umarim gunun birinde hayirlisi ile yavrunu koklayabilirsin, ve o gun cabuk gelsin.
Moralini bozma, burada cok iyi arkadaslar var eminim bir sekilde ilaca ulasirsin...
Sevgiler.

Kizlaar bende baslicam eger 26sinda kirmizilanirsam ama bugun yengem senin suratinda bisey var sen hamilesin dedi ama bilmiyorum birazda anlar boyle seyleri ama pek umidim yoktu bu ay aslinda

Ayyy elibeseeeeesss, hadi kiz bi mujde ver ne olur. Vallahi her seye aglamaktan bitap dustum, hadi bi mujde!!! Bari mutlulukdan aglamis olayim:))))

535-630-large.jpg
KIZLAR BU GERCEYIMI BEN ALMANYADA YASIYORUM BURDA BULDUM POSTA PARASIYLAN BEREBAR 7EURO TUTUYOR YANI 15TL TÜRK PARASIYLAN 50mllik siz 200mlDEN BAHSEDIYORSUNUZ GERCEKMI BU RESMI BU YORUM YAPARSANIZ SEVINIRIM:ERKEKTE KULLANAN VARMI ACABA BIZDE IKIMIZDE PROBLEMLIYIZ,KULLANIP KULLANMAMAKTA KARARSIZIM

Selam.
Benim kullandigim 200 ml ve buna benzemiyor (Önde bir erkek arkada bir kadin fotografi var) . Senin gözterdiginde Branca ursului yaziyor ve degisik firmalar urettigi icin ambalaji degisik olabilir sadece. Emin olmak istiyorsan ilacin prosödurunden daha cok dogru bilgi alirsin yapabiliyorsan ilacin icindeki bilgileri oku. Selamlarimla...

Elıbeses ınsallah test sonucun yanlıstır ve sen hamılesındır cnm
yurekten ıstıyorum
ayrıca bnde kar gormek ıstıyorum
buraya hc yagmıor
sabah kalsam ve her yer bembeyaz olsa keske :(

Edanur ilaç doğru...ambalajı eski sadece..eger son kullanma tarihi geçmediyse sorun yok...ebaydan mı buldun...bende ebaydan aldım.
benim aldığım şişelerde 50 ml lik.
şifa olsun...

adame haklısın canım bende adet olup başlamayı bekleyim bakalım.ilaç elimdeyken sabırsızlanıyorum işte:)))

Edanur ilaç doğru...ambalajı eski sadece..eger son kullanma tarihi geçmediyse sorun yok...ebaydan mı buldun...bende ebaydan aldım.
şifa olsun...

canim daha siparis vermedin sadece bumu degilmi ona göre siparis vericem tarihine internetten bakamam

şifa olsun...

canim daha siparis vermedin sadece bumu degilmi ona göre siparis vericem tarihine internetten bakamam

evet bu...Aris isimli arkadaşa da sormuştum...
oda bana son kullnam tarihi geçmediyse sorun yok demişti...
sadece eski ambalajı ...yeni ambalaında erkek ve arka fonda bi bayan resmi var...dacia plant tarafından üretiliyormuş...epey bi araştırdım..

Canim Allah yardimcin olsun, dualarima seni de dahil ediyorum. umarim gunun birinde hayirlisi ile yavrunu koklayabilirsin, ve o gun cabuk gelsin.
Moralini bozma, burada cok iyi arkadaslar var eminim bir sekilde ilaca ulasirsin...
Sevgiler.

Allah razı olsun ademecim amin.Rabbim cümlemize nasip etsin evlat sahibi olmayı.İnşallah ulaşırım ve de şifa olcağını ümit ediyorum

Ayyy elibeseeeeesss, hadi kiz bi mujde ver ne olur. Vallahi her seye aglamaktan bitap dustum, hadi bi mujde!!! Bari mutlulukdan aglamis olayim:))))

Elıbeses ınsallah test sonucun yanlıstır ve sen hamılesındır cnm
yurekten ıstıyorum
ayrıca bnde kar gormek ıstıyorum
buraya hc yagmıor
sabah kalsam ve her yer bembeyaz olsa keske :(

kızlar nasılsınız?? Ağlamak yok ama ..

ben hiç üzülmüyorum cok nadir neden benimde cocugum olmuyor normal insanlar gibi desemde sonra hemencicik toparlanıyorum vardır bir sebebi diyorum..:17:

Dün akşam kırmızılandım:72: neyseki son son kocişimi de ödüllendirmiştim süper oldu :29:
büyük ihtimalle 27sinde başlıcam ilacıma bendeee :7:
bide adetim biter bitmez abdest alıp yakı yapıştırıcam 2 . gün akşamı halvet olcak ve cıkartıp duş alıcam ...

sonraki günlerde artık sadece ilacı içerim başka da bişi yapmam

Yeni bat 20 Şubat kızlarr

Kar görmek için dağa cıkmak lazım canım valla güzel ama çok yoruyo beee valla bugün fenayımmm

esra eşin halen test yaptırmadı mı yaa? ilaç ne kadar iyi gelmiş merak ediyorum vallaaa...:26:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
yok elıbeses yaptırmadı test
bnde suan ılacı kestım ondan :(
ıcmesın .....

sende krmızıları gormussun
hayırlısı olsunnnnn

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
yok elıbeses yaptırmadı test
bnde suan ılacı kestım ondan :(
ıcmesın .....

sende krmızıları gormussun
hayırlısı olsunnnnn

çok ısrar ediyorum ama neden yaptırmadıgınızı çok merak ettim
eşler bu test konusunda biraz çekingen oluyorlar gerçi ama ...
bende benimkine içiricem bu ay bakalım...

3-6 ay tedavi süresi oldugunu unutma canım ama bi kontrole görünmekte fayda var derim..

kırmızılandım yaa olsunn napalımmm:37:

Arkadaşlar bu branca ursului aldım ben. Kullanıp kullanmamakta çok kararsızım. Hap şeklinde içinde 60 adet var. 3 kutu var elimde..Eşimde sperm sorunu var. Hareketlilik iyi (%40) ama sperm 4 milyon...Şansımız düşük anlayacağınız. Bu vitamin desteği konusunda ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar bu branca ursului aldım ben. Kullanıp kullanmamakta çok kararsızım. Hap şeklinde içinde 60 adet var. 3 kutu var elimde..Eşimde sperm sorunu var. Hareketlilik iyi (%40) ama sperm 4 milyon...Şansımız düşük anlayacağınız. Bu vitamin desteği konusunda ne düşünüyorsunuz?

eşin günde en az 4 yada 6 adet içebilir canım
Özellikle erkek infertilitesi içn iyi geliyor diye yazıyor prospektüsünde yazıyor.
bende eşime içirdim 1 kutu bitirdi 2. kutuyu bu ay içicek ama kullandıgı ay bayagı farklılıklar hissettik ikimize:)
benimkinde bir sorun yok ama yine de kalitesini yükseltsin diye kullanmasını istemiştim.
zararı olmayacagı kesin canım :17: kesin kullanın ama garanti sonuç beklemeyin en az 3 ay kullanarak tedaviyi sürdürebilirsiniz.
erkeklerde 15 günlük kullanımdan sonra etkisini gösteriyormuş.

kızlar nasılsınsınız ,papatyada , mckocaman ,rosem regli oldu diğer kızlar ne alemdesiniz zannerdersem hevukte

Son düzenleme:
Back
X