- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm sanırım haklısın..bende bugün yarın başlıcam..bi türlü
karar veremiyorum.regli olup mu başlasam yoksa hemen mi???
hiiiiiiiiççççççççç belli olmazzzzzsenden bir süpriz bekliyoruzz:)
mutlu haftasonları öp bakalım..bende seni öpüyorm
ebay sitesine girdim fakat yabancı yazıyor brşey anlamdım orda bulamadım.Sanırım eski sayfalarda hesaba para yatırıp toplu alımlar olmuş.yine varmı o şekil bir alım yoksa erkes ken dmi temn ediyor.Benim yurtdışın giden kamyoncu tanıdığım hiç yok.Nolur yardım edin arkdaşlar.Tıbben imkansız diyolar benim için.Özgeözge arkdaşın eşi gertebliyomuş galiba özge okursan bana yazarmsın canım lütfen.bir evlat sahbi olma adına herşeyi denmeye hazırım
Kizlaar bende baslicam eger 26sinda kirmizilanirsam ama bugun yengem senin suratinda bisey var sen hamilesin dedi ama bilmiyorum birazda anlar boyle seyleri ama pek umidim yoktu bu ay aslinda
KIZLAR BU GERCEYIMI BEN ALMANYADA YASIYORUM BURDA BULDUM POSTA PARASIYLAN BEREBAR 7EURO TUTUYOR YANI 15TL TÜRK PARASIYLAN 50mllik siz 200mlDEN BAHSEDIYORSUNUZ GERCEKMI BU RESMI BU YORUM YAPARSANIZ SEVINIRIM:ERKEKTE KULLANAN VARMI ACABA BIZDE IKIMIZDE PROBLEMLIYIZ,KULLANIP KULLANMAMAKTA KARARSIZIM![]()
Edanur ilaç doğru...ambalajı eski sadece..eger son kullanma tarihi geçmediyse sorun yok...ebaydan mı buldun...bende ebaydan aldım.
benim aldığım şişelerde 50 ml lik.
şifa olsun...
canim daha siparis vermedin sadece bumu degilmi ona göre siparis vericem tarihine internetten bakamam
Edanur ilaç doğru...ambalajı eski sadece..eger son kullanma tarihi geçmediyse sorun yok...ebaydan mı buldun...bende ebaydan aldım.
benim aldığım şişelerde 50 ml lik.
şifa olsun...
canim daha siparis vermedin sadece bumu degilmi ona göre siparis vericem tarihine internetten bakamam
evet bu...Aris isimli arkadaşa da sormuştum...
oda bana son kullnam tarihi geçmediyse sorun yok demişti...
sadece eski ambalajı ...yeni ambalaında erkek ve arka fonda bi bayan resmi var...dacia plant tarafından üretiliyormuş...epey bi araştırdım..
Guuuuunayyyydiiiinnn Arkadaslar....
Mutlu bir haftaya basliyalim hep birlikte.
Herkese kucak dolusu sevgiler.
Canim Allah yardimcin olsun, dualarima seni de dahil ediyorum. umarim gunun birinde hayirlisi ile yavrunu koklayabilirsin, ve o gun cabuk gelsin.
Moralini bozma, burada cok iyi arkadaslar var eminim bir sekilde ilaca ulasirsin...
Sevgiler.
Ayyy elibeseeeeesss, hadi kiz bi mujde ver ne olur. Vallahi her seye aglamaktan bitap dustum, hadi bi mujde!!! Bari mutlulukdan aglamis olayim:))))
Elıbeses ınsallah test sonucun yanlıstır ve sen hamılesındır cnm
yurekten ıstıyorum
ayrıca bnde kar gormek ıstıyorum
buraya hc yagmıor
sabah kalsam ve her yer bembeyaz olsa keske![]()
selam kızlarrrrrrrrrrrrrr
hayırlı bır hafta gecrmek dılegylen
yok elıbeses yaptırmadı test
bnde suan ılacı kestım ondan
ıcmesın .....
sende krmızıları gormussun
hayırlısı olsunnnnn
Arkadaşlar bu branca ursului aldım ben. Kullanıp kullanmamakta çok kararsızım. Hap şeklinde içinde 60 adet var. 3 kutu var elimde..Eşimde sperm sorunu var. Hareketlilik iyi (%40) ama sperm 4 milyon...Şansımız düşük anlayacağınız. Bu vitamin desteği konusunda ne düşünüyorsunuz?