Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

slm canım,yaa ben bi ark.aldım onada romanyada ark.göndermiş,dışı siyaha yakın plastik bi şişe ve üzerinde beyaz çiçekli bi resim var ve yeşil bi etiket üzerinde açıklamalrı var,ark.öle demişdi bana başka bir firmanın ama içeriği aynı die,gitti gdiyor.com dan almadım onun üzerinde erkek resmi var,çok farkerdermi acaba bilemedim,tatlı kaşığıyla devam edeyim ozaman..teşk.ederimm

112, şişenin resimi çek, burada ekle bi bakim.
Hem ben rahat olayım hem sen.

Eklentiler

• $00002501_large.webp
    $00002501_large.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 44
Evet 112, aynı ilaç, farklı firma.

Yanlız üzerine günde 3 kez, yemeklerden 20-30 dk. önce 1'er KAŞIK (yani yemek kaşığı) kullanıldığını yazıyor.

Evet 112, aynı ilaç, farklı firma.

Yanlız üzerine günde 3 kez, yemeklerden 20-30 dk. önce 1'er KAŞIK (yani yemek kaşığı) kullanıldığını yazıyor.

canım benim çok sağolasın ,yazıları yabancı olduğu için anlayamdım tabiki,yemek kaşığı demekk,:)inş.şifa olurr..

bende regli sonrası kullanmaya başladım..heyecanla hergün buraya bakıyorum...bende bi gelişme yok olursa..inşallahhhh rabbimm olur
hoplaya zıplaya yazarım

Ariscim,resimdeki evt 500 ml ama bende olan 200 ml olanı ozaman kullanımı gene aynımı olacakk açıklamalrı aynı sanırım..

112 cım tabıkıde aynı ıcerık aynı olunca sonucta sısedekı mıktar fazla dıye sen fazla kullanma bence

canım 200 ml ,:))

Benim kullandigim da 200 ml. ama ölcegi tatli kasigi olarak kullaniyorum. Acaba senin kullandigin daha cok sulandirilmis oldugu icin ölcegin yemek kasigi olabilir mi? Ya da ne sebeple ölcek y.kasigi olarak belirlenmis..

Bir de benim kullandigim ilac bir ay icilecek bir ay ara verilecek, senin kinde böyle bir sey yaziyor mus acaba, ona da dikat et istersen.

* Hepimizin acil sifalar bulmasi dilegi ile...*

Back
X