Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Senle ilgili bir durum var mı peki_?
Bu ilacı da kullandı mı eşin geçmişi cok bilmiyorum kusura bakma

benimkide duymuş bi yerden günde bir avuç kabak çekirdeği yicekmiş sözde almış bi kese kagıdı yermisin yiyooo :64:
sayıyı mı artırıyomuş kaliteyi mi ne
bakalım cok kararlıydı en son :))

gerçi dedim sorun sende değil bende diye:1: olsun diyooo
ay canım kocam bi kez daha sevdim:29:

bende şuan ıcın bır sorun yok canım ama bekarlıgımda 6 yıl dk hapı kullandım pco dan dolayı çok şükür tamemen ortadan kaldırdık suanda bıraz kılom var onu verıyorum destek ıle ınsulın dırencımı kıran bır ılac kullanıyorum öle cok agır bır ılac degıl kılo vermeme yardımcı oluyor 5 kılo kadar vermem gerekıyordu 8 kılo verdım halada kullanıyorum hamıle kaldıgım zaman bırakıcakmısım branca yı bız daha kullanmadık canım kullanmayı dusunuyorduk fakat doktorumuz gıdsatın cok guzel oldugu ıcın 3 ay daha kendı halıne beklememızı onerdı 1,5 yıllık evlıyım 2 yıla tamamlansın dedı buarada asılama yada tup ıstersenız kı acele etmeyın dedı basarı oranıznız yuksek dedı kabak cekırdegını bılmıyorum ama benım esım normaldede kuruyemısı cok sever ve yer hemen hemen heraksam badem antep fındık kavrulmamıs olanlarından tabıkıde kılo almaması ıcın yıyor canım ve evıcap-omega 3-çinko alıyor destek olarak doktorda cok begendı kullandııgmız vıtamınlerı 3 ay daha dewam edın dedı sende ne sorun vardı canım ? valla boyle destek olan eslere hayranım allah razı olsun benımkıde elınden gelenı yapıyor sıgrayıda bıraktı :)))

...
(Bende hep şöyle derdim "Allah'ım erkek çocuk istemiyorum erkek olacaksa olmasın ben kız delisiyim." )...İremcim, bu cümlenin aynısını anneme o kadar çok söylerdim ki...annem erkek olursa ben bakarım derdi...dediğin gibi sanırım.. Hayırlısı canım hakkımızda ,biz elimizden geleni yapıyoruz, eminim ki bizimde birgün bebeğimiz olcak...

günaydınnn kızlarrr az önce doktorumuz ıle gorustum esım dun test yaptırmıstı en son amelıyat oncesı 8 mılyon olan sayımız suanda 48 mılyona cıkmıs doktorumuz bıle coook guzel boyle bı artıs dedı 3 ayda bukadar cok artıs az gorulur dedı bu amelıytaın basarılı gectıgının ıfadesıdır dedı cok mutlu oldum bende tekrar dusus olurmu dedım cunku ılk 3 aylardakı artıslar daha sonra dusus oluyormus dıye duymustum doktorumuz evet en son 8 mılyon ıken suandakı testınızde 10-12 mılyon cıksaydı dusus olabılırdı tekrar dedı ama bu sekılde cıddı artıslarda dusus soz konusu olmaz dedı toplam 6 ayınızı doldurduktan sonra tekrar bır test yapıcaz dedı buardaa gebelık olabılır olmayadabılır cunku haftaya cekılıcek olan ulrtasonda damarların ıyılesme surecı var dedı 84 gunde damarlar ıyılesıyormus 6 aydan sonra allahın ıznıyle olur gebelık dedı :) ayy cok karısık ve uzun yazdım kusura bakmayın heyecanımdan :)

canım benim çok sevindim,çok güzel bir rakam bu ,inş.6 aya kalmaz bebişin olur tatlımm...

kızlar nasılsınız bende gecen ay ilaçı kullanmıştım ama adet oldum ,bu ay kalanını içmeye devam ediyorum bitmek üzere bakalım bu ay ne olacak

...
(Bende hep şöyle derdim "Allah'ım erkek çocuk istemiyorum erkek olacaksa olmasın ben kız delisiyim." )...İremcim, bu cümlenin aynısını anneme o kadar çok söylerdim ki...annem erkek olursa ben bakarım derdi...dediğin gibi sanırım.. Hayırlısı canım hakkımızda ,biz elimizden geleni yapıyoruz, eminim ki bizimde birgün bebeğimiz olcak...
ben hc buyuk konusmadım sımdıye kadar
ne cınsıyet konusunda ne baska bırseyde
hanı yenı evlenen kısılsr cocuk ıstedıklerıhalde
hala bız cocuk dusunmuyoruz derler yha
ben hep ıstıyorum korunmuyoruz dedım
rabım vermeıorsa vardır bır hıkmetı
hayırlısı olsun dıorum hep ....
kızlar nasılsınız bende gecen ay ilaçı kullanmıştım ama adet oldum ,bu ay kalanını içmeye devam ediyorum bitmek üzere bakalım bu ay ne olacak

senden nbr asıl
ne var ne yo kkkk?

geçmiş yazılarda okumuştum ama unuttum şimdi de bulamıyorum bu branca günde 3 defa 1 er tatlu kaşığı mı kullanılıyordu erkeklerde aç-tok nasıldı

l-arginine max mens i nasıl kullanıyorsunuz peki herkes farklı kullanıo biz günde 3 defa 3er tane kullanıoduk ama bugun 2,kutuyu alırken sabah akşam 3er tane dedi satıcı kafam iice karıştı

kimse girmiyor mu artık buraya herkes kayboldu sanki semen yaptıran olmadı mı hiç biz dün yaptırdık 7,000,000na çıkmış ileri hızlı 0 ken önce 23e çıkmıştı dünkü sonuca göre de 5 e düşmüş brancaya da başladık ncir kürü de yapıyorum ek olarak

arkadaşım kullanımı 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyup sabah ,öğle ,akşam aç karnına içiyorsun ben bunu şurup gibi olan tenktür için söylüyorum elinde hap falan varsa bilmiyorum umarım yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
slm kızlarr güzel haberler okurum dıye gırdımmm yarın bızım saat 15.00 de renkli doppler cekılcek ınsallah sperm sonucumuz gıbı buda guzel cıkar stres yaptım valla :(

Tavşan otunu nerde bulabiliriz, bilen var mı acaba?

günaydın :)
tavşancıl otu pek aktarlarda da olmuyo karadeniz bölgesinde yetişiyormuş ama biz bulamadık hiç bi yerde
aktarlarda civanperçemi diye var o da aynı etkiyi gösterebilir ama tavşancıl otu daha etkili gibi..

cnım ben zonguldaklıyım aslen fakat ızmırde yasıyorum bende zonguldakta bulmustum ancak almadım coğu aktardada var zonguldakta ınsallah bulabılırsın canım

gözün aydın canım bu arada. inş 6 ay sonra (en geç) bebek müjdesi gelir senden.

Back
X