Senle ilgili bir durum var mı peki_?
Bu ilacı da kullandı mı eşin geçmişi cok bilmiyorum kusura bakma
benimkide duymuş bi yerden günde bir avuç kabak çekirdeği yicekmiş sözde almış bi kese kagıdı yermisin yiyooo
sayıyı mı artırıyomuş kaliteyi mi ne
bakalım cok kararlıydı en son :))
gerçi dedim sorun sende değil bende diyeolsun diyooo
ay canım kocam bi kez daha sevdim![]()
bende şuan ıcın bır sorun yok canım ama bekarlıgımda 6 yıl dk hapı kullandım pco dan dolayı çok şükür tamemen ortadan kaldırdık suanda bıraz kılom var onu verıyorum destek ıle ınsulın dırencımı kıran bır ılac kullanıyorum öle cok agır bır ılac degıl kılo vermeme yardımcı oluyor 5 kılo kadar vermem gerekıyordu 8 kılo verdım halada kullanıyorum hamıle kaldıgım zaman bırakıcakmısım branca yı bız daha kullanmadık canım kullanmayı dusunuyorduk fakat doktorumuz gıdsatın cok guzel oldugu ıcın 3 ay daha kendı halıne beklememızı onerdı 1,5 yıllık evlıyım 2 yıla tamamlansın dedı buarada asılama yada tup ıstersenız kı acele etmeyın dedı basarı oranıznız yuksek dedı kabak cekırdegını bılmıyorum ama benım esım normaldede kuruyemısı cok sever ve yer hemen hemen heraksam badem antep fındık kavrulmamıs olanlarından tabıkıde kılo almaması ıcın yıyor canım ve evıcap-omega 3-çinko alıyor destek olarak doktorda cok begendı kullandııgmız vıtamınlerı 3 ay daha dewam edın dedı sende ne sorun vardı canım ? valla boyle destek olan eslere hayranım allah razı olsun benımkıde elınden gelenı yapıyor sıgrayıda bıraktı :)))