Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Neden burda son bulmuş ne güzel bir topikmis bende aldim su an bu ilaci ama hap olarak yolayan hic farki yok dedi tamanda bu topik nereye kaybolmuş topluca hamilemi herkes merak etim yaa

kızlar merhaba

bende çok araştırdım ürün nerede satılıyor diye. Daha önce gitti gidiyor da satılıyormuş.Tekrar satışa sunulması için satıcıya msj attım cvp bekliyorum. Eğer satıcıya sizde msj atarsanız satışa tekrar sunabilir. Sonuçta almak isteyen çok var.

Branca Ursului Tentür GittiGidiyor'da 51943054

satıcıdan cevap geldimi size bende araştırdım ama gittigidiyorda rastlamadım ve ürünle ilgili hiçbişey göremedim yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar ben 6 tane aldım bu ilaçtan 1ben kullandım 2sini arkadaşa verdim kullandığım ay ilişki olmadı bizim amayunurtalaeım çoğaldı ben 2 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım yumurta kalitesini artırdığı gerçek bende 3 şişe var almak isteyen olursa gönderirim inşallah burda yzılarım var bu ilacı almak üçin neler yaptım :) herşey kısmet tabii

Kızlar ben 6 tane aldım bu ilaçtan 1ben kullandım 2sini arkadaşa verdim kullandığım ay ilişki olmadı bizim amayunurtalaeım çoğaldı ben 2 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım yumurta kalitesini artırdığı gerçek bende 3 şişe var almak isteyen olursa gönderirim inşallah burda yzılarım var bu ilacı almak üçin neler yaptım :) herşey kısmet tabii

canım benim özelden mesaj atamıyorum ben. henüz muayene bile olmadım. bu ay olacağım. yeni bir yıl oldu korunmayalı bırakalı. iğne ilaç kullanmadan yıpranmadan brancayı denemek istiyorum ben. fiyatı ne kadar. birde nasıl kullanmam gerekiyor. topiğin çoğunu okudum ama sen bilgilerimi tazelerdsen sevinirim. bebeğinde hayırlı bir evlat olur inşallahhh

canım benim özelden mesaj atamıyorum ben. henüz muayene bile olmadım. bu ay olacağım. yeni bir yıl oldu korunmayalı bırakalı. iğne ilaç kullanmadan yıpranmadan brancayı denemek istiyorum ben. fiyatı ne kadar. birde nasıl kullanmam gerekiyor. topiğin çoğunu okudum ama sen bilgilerimi tazelerdsen sevinirim. bebeğinde hayırlı bir evlat olur inşallahhh

Sebebi yokmu canım seninde?bir çay bardağı suya bir tatlı kaşıpıydı sanırım günde 3 kez yanlış hatırlıyor olabilirim fiyatınıda hatırlamıyorum 20 yada 25 ti sanırım tanesi unutkanım çokk birde ben 6 tane almıştım kaç tanwsini istiyosun 3 tane var elimde resimde koyabilirim orjinal branca fiyat çokta öenemli değil açıkçası.aslında çok ihtiyacı olan birine gitsinde çok istiyorum.ben telden giriyorum biraz zor yazması face adresini yazıyım varsa facen oradan görüşelim olurmu?

Sebebi yokmu canım seninde?bir çay bardağı suya bir tatlı kaşıpıydı sanırım günde 3 kez yanlış hatırlıyor olabilirim fiyatınıda hatırlamıyorum 20 yada 25 ti sanırım tanesi unutkanım çokk birde ben 6 tane almıştım kaç tanwsini istiyosun 3 tane var elimde resimde koyabilirim orjinal branca fiyat çokta öenemli değil açıkçası.aslında çok ihtiyacı olan birine gitsinde çok istiyorum.ben telden giriyorum biraz zor yazması face adresini yazıyım varsa facen oradan görüşelim olurmu?

canım bulamadım seni ben faceden. söyledğinin şekilde aradım kucağında erkek çocuğu olan bi bayan var. o musun acaba? ben daha muayene olmadığım için ne olup olmadığınıda bilmiyorum.söylediğim gibi iğne ilaç kullanmadan şansımı denemek istiyorum. ben bir tane istiyorum zaten.

canım bulamadım seni ben faceden. söyledğinin şekilde aradım kucağında erkek çocuğu olan bi bayan var. o musun acaba? ben daha muayene olmadığım için ne olup olmadığınıda bilmiyorum.söylediğim gibi iğne ilaç kullanmadan şansımı denemek istiyorum. ben bir tane istiyorum zaten.

Yok o değilim face linkini veremiyorum telden özeldende yazdım vanım numaramı yazdım adresleri verirseniz kısa bir sürede kargolarım size bi arkadaşta istedi 1 tane sana gönderiyim o arkadaş kaçtane istiycrk bakalım.

hevuk
Eklenti 778456. Resimleri bunlar kızlar 200 milimlik şişeler kullanılışı burada yazıyır ben net olarak hatırlamıyorum yanlış bilgilendirmek istemem

elinizde varsa 1 şişede ben istiyorum... mail adresim mht_mht_mht@hotmail.com
bana burdan ulasırsanız cok sevınırım..

arkadaslar bu ilçla hamiş olan kaç kişi var burda oku oku bulamıyorum

hevuk senin bu ilaçla galiba ne güzel allah bagıslasın

ilaç var mı elinde hala

arkadaslar bu ilçla hamiş olan kaç kişi var burda oku oku bulamıyorum

hevuk senin bu ilaçla galiba ne güzel allah bagıslasın

ilaç var mı elinde hala

Yok canım ben bununla hamile kalmadım ben 1ay kullandım ama ilişki olmadı yunurtam çoğaldı ama. Malesef yok elimde bugün ablamda istedi hatta söz verdim die vermedim 1 tanesini almış.

İlaci ben 1 ay once getirttim eczaneden aldi arkadasim ben 5 sise 200 luk istemistim gittigi eczanede 4 tane 200 2 tane 100 luk varmis yolladi hatta parasini bile yollayamadim hala hesap numarasini eksik yollamis yarin ariycam tekrar. Burdaki arkadaslar icin de 5-10 sise isteyim diye dusunuyodum ama anlasilan riskli olacak. İlacin suyla seyreltilmis seklinin rengi sarimsi yesil acik renkte icince insanin agzinda sanki kar yemis gibi bir tat birakiyor. Kutusu prospektusu falan hic oyle sahte gibi falan degil rengi kokusu hatta tadi biz ikinci sisedeyiz hep ayni ve homojen.1 aydir esim kullaniyor problem yok. İnsallah sahte felan degildir

raper merhaba. topiğe yazalı bayağı olmuş. sonucu merak ettim. şu an ne durumdasın diye. bende hemşirelik çıkışlı araştırma görevlisiyim. 1 yıldır korunmuyorum ama gebelik olmadı. ilacı sağolsun topicteki bir arkadaş gönderdi. yarın başlamayı düşünüyorum. siz nasıl kullandınız bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar Branca Ursului ilacini Alman Hastanesinin oradaki bir eczaneden Nisan ayindan bu yana 4 veya 5 kutu alip kullandim eczaneyi ariyorsun kargo ile 200 TL civarinda bir paraya bir gun sonra kargo ile gonderiyorlar isterseniz kendinizde gidip eczaneden alabiliyorsunuz fakat hic tavsiye etmem faydasi olsa su an gebe olurdum cunku 6 ay gunde 2 tane ictim Murat Berksoy ic dedi bende ictim sonuc su arkadaslar esimle bizim sorunumuz erkek infertilesiydi bu ilacta guya yumurta sayimi ve kalitemi artiracakti bizde gebeligi garantileyecektim guyaaa. Bu 5. tedavim ama 1 yumurta toplandi herzaman en az 8 ile 3 yumurta arasinda toplamalarim olmusken bu sefer sadece 1 yumurta toplandi ve su anda oda tutmadi kimyasal gebelik oldu yani bu ilacin hic faydasi yok 6 ay ne oldugu bilinmez bir ilaci doktorum bana kullandirdi cok pismanim evdeki kalan kutuyuda cope attim. Bu tarzda ilaclara hic guvenmeyin arkadaslar.

Merhabalar Branca Ursului ilacini Alman Hastanesinin oradaki bir eczaneden Nisan ayindan bu yana 4 veya 5 kutu alip kullandim eczaneyi ariyorsun kargo ile 200 TL civarinda bir paraya bir gun sonra kargo ile gonderiyorlar isterseniz kendinizde gidip eczaneden alabiliyorsunuz fakat hic tavsiye etmem faydasi olsa su an gebe olurdum cunku 6 ay gunde 2 tane ictim Murat Berksoy ic dedi bende ictim sonuc su arkadaslar esimle bizim sorunumuz erkek infertilesiydi bu ilacta guya yumurta sayimi ve kalitemi artiracakti bizde gebeligi garantileyecektim guyaaa. Bu 5. tedavim ama 1 yumurta toplandi herzaman en az 8 ile 3 yumurta arasinda toplamalarim olmusken bu sefer sadece 1 yumurta toplandi ve su anda oda tutmadi kimyasal gebelik oldu yani bu ilacin hic faydasi yok 6 ay ne oldugu bilinmez bir ilaci doktorum bana kullandirdi cok pismanim evdeki kalan kutuyuda cope attim. Bu tarzda ilaclara hic guvenmeyin arkadaslar.

ensuece senin peobelmin nedir?ben 25 yaşında erken menopoz hastasıyım Fsh:62 Lh:21 senin değerlerin nedir?Umut dünyası %1 ihtimal de olsa insan denemek istiyor çareler tükenince insan her ihtimali değerlendirmek istiyor.

Back
X