olmazsa diye korkuyorum. okul bitince nişan olsun istedi daha askerlik iş durumu var diye babam kabul etmedi. bizi ertelememek için hemen askere gitmeyi düşünüyor bunları düşündükçe kendimi çok suçlu hissediyorumBoşlukta olduğun için böyle hissediyosun. Ondan ayrı kaldığın için biraz alışkanlık olmuş ama yanına geldiğinde yine sevgin üstün gelir.
Zaman :)
olmazsa diye korkuyorum. okul bitince nişan olsun istedi daha askerlik iş durumu var diye babam kabul etmedi. bizi ertelememek için hemen askere gitmeyi düşünüyor bunları düşündükçe kendimi çok suçlu hissediyorum
daha az kavga ediyoruz daha çok konuşuyoruz. Eskiden kavgalarımız ilgisiz olmasından kaynaklanırdı şimdi öyle değil. Seni özledim demeyi unutuyorum aklıma gelmiyor. Ama özlemediğimden değil özlüyorum ama bunu söylemek nedense gelmiyo aklıma oda bunu farkediyor. Balık burcuyum çok duygusalım aşk sevgi mesajları atardım şimdi atmayınca oda yadırgıyor bende..Aradaki mesafeler ilkten tatlı gelir o an yaşadığın üzüntü bile insanın ruhunu okşar ama zamanla gözden ırak olan gönülden de ırak olur durumuna gelir, e biraz da dediğin gibi maddi olarak ta sıkıntıdaysan bunların hepsi tuz biber olup katlanır üstüne
zaten hiç kolay olmadığını kendi annemden babamda gördüm. Böyle bi hayat yaşamak istemiyorum. Mezun olalı 7-8 ay oldu hala iş bulamadım kafayı yemek üzereyimHiç suçlu hissetme güzelim.
Bak okuldan yeni mezun oldunuz. Onca zaman okunuz ettiniz. Mesleğinizi bi elinize alın. Para kazanın. Birikim yapın. Geleceğinizi sağlama alın.
Sadece bir amaca yönelmeyin. Sevgilin askerden gelene kadar sende kendini maddi manevi hazırla.
Evlilik göründüğü gibi kolay olmuyor canım benim.
bende bundan korkuyordum ama o uzaklaşır sanıyordum. Bende uzaklaşmadım ama çok karışık duygularım. sadakate çok önem veriyorum başka birinin kafamı kurcalamasıda söz konusu değil o zaman neden? 7 aydır ayrıyız 5 kez görüştük az da değil ki sorun uzaklık mesafe olsun. ve bu 1 buçuk 2 aydır böyle garip hissediyorumTek bildiğim gözden uzak gönülden de ırak oluyor..
Bunu kk da daha iyi anladım..
zaten hiç kolay olmadığını kendi annemden babamda gördüm. Böyle bi hayat yaşamak istemiyorum. Mezun olalı 7-8 ay oldu hala iş bulamadım kafayı yemek üzereyim
iş bulabilsem bi dakika durmam zaten. Magazada çalıştım iki ay kadar oda olmadı ayrılmak durumunda kaldım 100e yakın başvuru yaptım kariyerden henüz ses seda yok. Aileme destek olmam lazım olmuyor ağır bunalıma giriyorum. Haftasonu geldiğinde eskisi gibi oldugumu görmek istiyorum.çalışma imkanın yokmu bir iş bulup girebilirsen daha iyi olur senin için. bence kafan dağılır bu kadar takmazsın üzülmezsin.
kpss ye girdim bölüm ataması için ehliyet gerekli onu da alamadım bazı nedenlerden dolayı. Lojistik mezunuyum. gidesim gelmiyor en son ne zaman dışarı çıktığımı unuttumKimse istemez
Okuduğun bölüm nedir? Boş kaldıkça KPSS'ye falan hazırlan.Hobi kursları falan varya onlara katıl. Ablamda gidiyordu bir ara zevkli oluyomuş bayağı. Hem kafanı dağıtırsın. Yeni ortam yeni insanlar iyi gelir.
alışkanlık su içmek gibi yemek yemek gibi. Ama ben yemek yerken heyecanlanmıyorum sevinmiyorum yada su içerken. Ömrümün sonuna kadar su içmeyi hayal etmiyorum. Sizce alışkanlık mı buBence aşkınız bitmiş,alışkanlığa dönüşmüş. Devam edip etmemeyi bir kez daha düşünün derim.
kpss ye girdim bölüm ataması için ehliyet gerekli onu da alamadım bazı nedenlerden dolayı. Lojistik mezunuyum. gidesim gelmiyor en son ne zaman dışarı çıktığımı unuttum
hoooff. bunu başarmaya çalışıyorum bende. iş bulsam maddi açıdan rahatlasam çorap söküğü gibi gelecek herşey biliyorum ama.. İşte mesele iş bulabilecek miyimÇok özür dileyerek, üzerinden şu ölü toprağını at kuzum. Bu ne ya benim içim şişti valla.
Kendi kendine ediyosun yazık yapma kendine bunu.
hoooff. bunu başarmaya çalışıyorum bende. iş bulsam maddi açıdan rahatlasam çorap söküğü gibi gelecek herşey biliyorum ama.. İşte mesele iş bulabilecek miyim
mağazacılık dışında iş bulamadım. İllaki kendi bölümüm olsun diye diretmiyorum genel olarak yaptıgım başvurulardan da ses çıkmıyor. tecrübem yok pek fazla firmalar kabul etmiyor böyle personeliKendi bölümünle alakalı iş bulana kadar başka bir iş yapabilirsin.
selam kızlar.. 21 yaşındayım iki senelik bir ilişkim var aynı ünv.de okuduk bu sene bitti okulum. myo olduğu için okulumuz ilçedeydi küçük bi yerdi yani. Alışmam zor oldu daha doğrusu o var diye katlandım. Ama bu iki sene içinde beni çok üzdü yalnız kalırım korkusuyla hep yanında kaldım ve tabi çok çok seviyorum diye.. çok iyiliğide oldu bana her derdime koştu geldi ama bana yaptığı şeyleri unutamıyorum ağladığım kendimi çaresiz hissettiğim zamanlar şimdi geliyor aklıma ve diyorum şimdiki aklım olsa resti çekerdim diye. Ben mersindeyim o hatayda. iki aydır görüşemiyoruz ve ben çok garibim ona karşı seviyorum ama eskisi gibi hatalarını herşeyini kabul edecek kadar mı emin değilim. Uzaklık mı bana böyle hissettiren ne bilmiyorum. Oda aksine eskisine göre ilgili alakalı ve ilgi bekliyor benden. askere gitme durumu da var şubatta. Cumartesi günü buraya geliyor her görüşmenin sonunda aglayarak ugurlardım onu ve haftalarca bunalımda takılırdım. Garip gelecek ama yine öyle olmak istiyorum. Sevgim çok güçlü bunu biliyorum ama beni bişeylerden alıkoyan ne anlamıyorum. İş bulamadım sürekli evdeyim maddi manevi sorunlarım var bunun etkisi olabilir mi sizce ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?