Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde tedavi surecinde olusan basit bi kistim vardi bekleyelim.kendi gecsin dedik ama gecmedi hatta kist adetimi engelledi adet olamadm en sonunda doktorum kist aspirasyonu yapti basit bi islem.. ertesi günü adet oldum..ne icilir ne yenir bilmiyorum benm surecim bu sekilde ilerlediBasit kistim var doktorum doğum kontrol vermek istemiyorum dedi geçmesi için kendi geçsin diyor . Diğer ay tüp bebek başlıcam kendi nasıl geçer acaba ? Ne yesem ne içsem
Benim sonraki adetle birlikte geçiyor. Muhtemelen seninde geçer. Bir şey yapmana gerek yok süreç için stresliysen oluşurBasit kistim var doktorum doğum kontrol vermek istemiyorum dedi geçmesi için kendi geçsin diyor . Diğer ay tüp bebek başlıcam kendi nasıl geçer acaba ? Ne yesem ne içsem
Bitki çayı soğan kürü sakın kullanmayın. Adaçayı işte söktürücü civan perçemli felan sakın kullanmayın çünkü onlarda basit kiste sebep oluyor kendi haline bırakın basit kist adet ile atılıyor. Bende de vardı bi ay bitki çayına yüklendim meğer onlarda sebep oluyormuş ertelendi bir daha. Tavsiyem hiç bir kür vs kullanmayın doktorunuz ne diyorsa onu yapın.Basit kistim var doktorum doğum kontrol vermek istemiyorum dedi geçmesi için kendi geçsin diyor . Diğer ay tüp bebek başlıcam kendi nasıl geçer acaba ? Ne yesem ne içsem
Narkoz aldınız mı ? Bi de ne kadara fiyat çıktı acabaBenmde tedavi surecinde olusan basit bi kistim vardi bekleyelim.kendi gecsin dedik ama gecmedi hatta kist adetimi engelledi adet olamadm en sonunda doktorum kist aspirasyonu yapti basit bi islem.. ertesi günü adet oldum..ne icilir ne yenir bilmiyorum benm surecim bu sekilde ilerledi
Normalde lokal anestezi yapilacakti ama doktorum yapmak istemedi.. vucudum cok hassas ilaclara gereginden fazla tepki veriyor dayanilmayacak bi aci degil normal yapacagm dedi bende kabul ettim.. 5 dakika sürdü gercekten dayanilmayacak bi aci degildi biraz aci hissettim ve bitti... is yerinden izin alip gitmistim benm icinde iyi oldu islem sonrasi anestezi almadgm icin sersemlemedim tekrar isime döndüm.. 4 ay falan olmustur ben yaptirali 5bin tl ödedimNarkoz aldınız mı ? Bi de ne kadara fiyat çıktı acaba
Benim pek korkum yok aslında alıştım tüp bebekten dolayı .doğum kontrolle geçiyormuş ama vermedi bana hormon çok aldığım için . Geçmezse danışacağım doktoruma size yapılan gibi yapsınNormalde lokal anestezi yapilacakti ama doktorum yapmak istemedi.. vucudum cok hassas ilaclara gereginden fazla tepki veriyor dayanilmayacak bi aci degil normal yapacagm dedi bende kabul ettim.. 5 dakika sürdü gercekten dayanilmayacak bi aci degildi biraz aci hissettim ve bitti... is yerinden izin alip gitmistim benm icinde iyi oldu islem sonrasi anestezi almadgm icin sersemlemedim tekrar isime döndüm.. 4 ay falan olmustur ben yaptirali 5bin tl ödedim
Dedigim gbi ben zorda kaldim adetim 10 gun gecikmisti.. sizin bi skntiniz yoksa beklenebilir umarim hic ihtiyaciniz kalmaz kendiliginden kaybolurBenim pek korkum yok aslında alıştım tüp bebekten dolayı .doğum kontrolle geçiyormuş ama vermedi bana hormon çok aldığım için . Geçmezse danışacağım doktoruma size yapılan gibi yapsın
Ben de aynı durumu yaşadım, doktor bi ay bekleyelim kist kendi geçebilir dedi aynı şekilde. Sonraki ay geçmişti ve tedaviye başlamıştık.Basit kistim var doktorum doğum kontrol vermek istemiyorum dedi geçmesi için kendi geçsin diyor . Diğer ay tüp bebek başlıcam kendi nasıl geçer acaba ? Ne yesem ne içsem
Çok sevindim ya gerçektenBen de aynı durumu yaşadım, doktor bi ay bekleyelim kist kendi geçebilir dedi aynı şekilde. Sonraki ay geçmişti ve tedaviye başlamıştık.
Sizinki de geçer inşallahÇok sevindim ya gerçekten
Bende aynı durumdayım ama bana yasmin verdi doktorumBasit kistim var doktorum doğum kontrol vermek istemiyorum dedi geçmesi için kendi geçsin diyor . Diğer ay tüp bebek başlıcam kendi nasıl geçer acaba ? Ne yesem ne içsem
İnşallah geçer Allahın izniyleBende aynı durumdayım ama bana yasmin verdi doktorum
Canım benim de basit kıstım oldu bir kaç kez. Kendiliğinden adetle atıldı. En son tüp bebeğe başlayacakken vardı. Aynı senin gibi. Doğum kontrol hapı verdi. Önceden kist tecrübem olduğu için kullanmadım, vücuduma güvendim. Sonraki adette kist atılmıştı. Umarım senin de öyle olurBasit kistim var doktorum doğum kontrol vermek istemiyorum dedi geçmesi için kendi geçsin diyor . Diğer ay tüp bebek başlıcam kendi nasıl geçer acaba ? Ne yesem ne içsem
Umarım benimde hapsız geçer canım . Sürekli tekrarlıyor tam da tüp bebek zamanıCanım benim de basit kıstım oldu bir kaç kez. Kendiliğinden adetle atıldı. En son tüp bebeğe başlayacakken vardı. Aynı senin gibi. Doğum kontrol hapı verdi. Önceden kist tecrübem olduğu için kullanmadım, vücuduma güvendim. Sonraki adette kist atılmıştı. Umarım senin de öyle olur![]()
İlk defa doktorun kür önerdiğini gördüm . Soğan kürü yaptım ama moruda denicem sabah inşallah sağolunBende sürekli tekrarlayan kistler oluyordu doktorum doğum kontrol hapları ve mor soğan kürü öneriyordu. Daha sonraki dönemlerde doğum kontrol hapı yerine sadece soğan kürü denedim yine faydasını gördüm size de öneririm