- 11 Ocak 2018
- 239
- 231
- 53
- Konu Sahibi leylakafasi
-
yapici yorumunuz icin tesekkurler. zaten hic hediye almamayi dusunmedim ama altin cok pahali. buyuk cocuga guzel bir oyuncak almayi teklif edebilirim esime.Eşinizle oturup bu konuyu kısıtlar üzerinden konuşmanız lazım, burada anlattığınız gibi.
Yani kardeşine gıcık oluyorum, zaten paraları var vs gibi değil de, elimizde bir hediye yapacak gücümüz var, bunu nasıl kullanalım diyerek gidin. Eldeki imkanı ikiye bölüp hem abinize hem onun kardeşine hediye yapmak da isteyebilir, o zaman da kimin daha çok ihtiyacı olduğunu konuşursunuz. Ama görümcenize de bir hediye almak gerek, yarım elma gönül alma. Sonuçta eşiniz de o çocuğun dayısı, elbet hediye almak isteyecektir. Öyle bir durumda önünü kapamayın derim, hayatta bir kez olan şeyler bunlar.
esim de bana hak veriyor kirgin oldugum hususlarda. esim takmadigi icin kirilmiyor.Ben ne olursa olsun almalısınız diye düşünüyorum açıkcası yada ona eş değer bir hediye alabilirsiniz . Görümcenize siz kırgınsınız ama eşinizin kardeşi sonuçta
bence de oyle. zaten bebek dogunca hastaneye gonderecegim cicegi sectim bile :) bir de buyuk cocuga oyuncak yeter insallah. illa altin gibi br kural yok degil mi? mesela dugunlerde kardesler illa bilezik takar bizde.Altin olmak zorunda mi yani kucuk bir hediye paketi yapabilirsiniz sonucta maneviyat daha önemli , arkanizdan altin takmadilar diceklerini sanmiyorum ..
Önemli olan dusünmek degil mi ?
evet haklisiniz yazdim zaten. ben fedakarlik yapip biriktirdigim paradan bozdurup da ceyrek almak istemiyorum kiymet bilmeyecek insanlar icin. aylik gelirimizle ceyrek alabilmemiz mumkun degil su anda.İlk çocuk,ikinci çocuk hesabı yapmam birinci derece akrabalarıma.
Ufak hesaplar bunlar,sizin görümce dediğiniz kişi eşinizin ablası.
Durumunuz hiç olmasa anlarım ama siz görümcenize kırgın olduğunuz için altın takmak istemiyorsunuz sanki.
Ben dogum yaptim 3 hafta oldu kimse Altin takmafi para verildi genelde.. hepside cok ufak rakamlar önemli olan dusunmeleri ..bence de oyle. zaten bebek dogunca hastaneye gonderecegim cicegi sectim bile :) bir de buyuk cocuga oyuncak yeter insallah. illa altin gibi br kural yok degil mi? mesela dugunlerde kardesler illa bilezik takar bizde.
Bukadar ince hesaplar bana göre değil. Sen ona takarsan o da sana takacak bebeğin olunca niye 300-400 liranın hesabına giriyorsunuz ki ? Ben 300 lira için eşime abime altın takalım ama kardeşine bilmemne alalım kesinlikle demezdim. Küçük hesaplar sizi üzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?