- Konu Sahibi leylakafasi
-
Evet küçük hesaplar üzer katılıyorum ama bazen dörtyüz lira bile insanı zora sokabiliyor.Bukadar ince hesaplar bana göre değil. Sen ona takarsan o da sana takacak bebeğin olunca niye 300-400 liranın hesabına giriyorsunuz ki ? Ben 300 lira için eşime abime altın takalım ama kardeşine bilmemne alalım kesinlikle demezdim. Küçük hesaplar sizi üzer.
Kadın dişimden tırnağımdan artırdım da biriktirdim otobüse binmedim yürüdüm diyor.300 400 u küçümsemiş olabilirsiniz.madem o kadar küçük bir para bu kadar üzerinde düşünmeye bile değmez bence altın takmamaları durumunda da lafı yapılmaması gereken bir durum.konu sahibi bu kez altın takmaz doğum gününde güzel bir hediye alır.kimin durumu neye müsait ise onu yapar bence böyle şeyler yıpratıyor insanıBukadar ince hesaplar bana göre değil. Sen ona takarsan o da sana takacak bebeğin olunca niye 300-400 liranın hesabına giriyorsunuz ki ? Ben 300 lira için eşime abime altın takalım ama kardeşine bilmemne alalım kesinlikle demezdim. Küçük hesaplar sizi üzer.
İnanın çok güzel duşunmuşsunuz. :) başka zaman daha iyisini yaparsınız inş dert etmeyinbence de oyle. zaten bebek dogunca hastaneye gonderecegim cicegi sectim bile :) bir de buyuk cocuga oyuncak yeter insallah. illa altin gibi br kural yok degil mi? mesela dugunlerde kardesler illa bilezik takar bizde.
Herkese çeyrek al konusu değil ama burdaki,biri abi biri görümce ayrım yapılmamalı bence. O yüzden buradaki miktar bana göre küçük hesaba girer.Evet küçük hesaplar üzer katılıyorum ama bazen dörtyüz lira bile insanı zora sokabiliyor.
Takmaya mecbursuna çıkmıyor ama yazdıklarım. Abiye takmak için varsa diğeride eşin kardeşi onada yapılmalı ve üzerinde çok düşünülmemeli. Eğer yoksa hiçbirine yapılmaz kimsede neden yapmadın demez zaten.Kadın dişimden tırnağımdan artırdım da biriktirdim otobüse binmedim yürüdüm diyor.300 400 u küçümsemiş olabilirsiniz.madem o kadar küçük bir para bu kadar üzerinde düşünmeye bile değmez bence altın takmamaları durumunda da lafı yapılmaması gereken bir durum.konu sahibi bu kez altın takmaz doğum gününde güzel bir hediye alır.kimin durumu neye müsait ise onu yapar bence böyle şeyler yıpratıyor insanı
Herkese çeyrek al konusu değil ama burdaki,biri abi biri görümce ayrım yapılmamalı bence. O yüzden buradaki miktar bana göre küçük hesaba girer.
Bence kesin almalisiniz.Merhaba arkadaslar,
once biraz arka plan:
gorumcemin maddi durumu cok cok iyi, hem kendi ailesi hem kayinvalidesi tarafi da zenginler. kendisi de calisiyor calistigini biriktiriyor cunku esinin geliri ona fazlasiyla yetiyor. ilk bebegi dogdugunda ceyrek taktik, ne gerek vardi filan dediler. simdi ikinci bebegi dogacak ve bizim maddi durumumuz musait degil. borc harc yok ama ucu ucuna geciniyoruz esim yakin zamanda is degistirdi tasindik hastaliklar atlattik vs. ayrica bebek tedavisi icin de para biriktiriyorum(bunu hic kimse bilmiyor simdilik). altin takmak istersek, benim disimden tirmagimdan artirdigim aman otobuse binmeyeyim yruyeyim diye yaptigim tasaruflardan artan paradan almis olacagiz. bir de abimin de bebegi olacak yakinda ve yengemi hem cok severim hem ilk bebekleri hem de onlar da yeni tasindilar, ev hediyesi almayalim bebek dogunca buyuk bir hediye yapariz diye dusunmustuk esimle. ayrica ihtiyaclari da var, bir borcun altina girdiler bebek surpriz oldu. verdigimiz birikimlerine gitmez direkt harcarlar biliyorum. son zamanlarda gorumceme cok kirginim ayrica. esim de hak veriyor kirildigim mevzularda. kesinlikle fedakarligima degecek biri degil. sorum su: altin almali miyim iksiine de? eger gorumcene gerek yok derseniz de esime gicik gelin profili cizmeden gorumceme baska hediye alalim abimlere altin alalim nasil derim? abimlerin de 2. cocugu olsa altin almazdim diye dusunuyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?