Türkçem bu kadar yetiyoYani inanınca olsun diyelim o zaman ne demek istiyor ??? :)
tabikii. benim wp durumundan anladığım geri dönme ihtimalinin olduğu hala onu düşündüğü. sizce bu size saygısızlık değil de nedir? ben yerinizde olsam burda onu hiç tanımayan insanlara ne demek istedğini sormak yerine, ona sorardım açıkca wp durumunun ne anlama geldiğini.askerliğinin 11. ayında ayrılalı 1 sene oldu nerdeyse öyle mi dersiniz yinede
sordum erkekler işte öylesine kem küm açıklamıyor ki basit bir cümle ama ne demek istiyor bir kişide yardım etmedi üzüldümtabikii. benim wp durumundan anladığım geri dönme ihtimalinin olduğu hala onu düşündüğü. sizce bu size saygısızlık değil de nedir? ben yerinizde olsam burda onu hiç tanımayan insanlara ne demek istedğini sormak yerine, ona sorardım açıkca wp durumunun ne anlama geldiğini.
sordum öylesine diye geçiştirdine demek istedigini kendine sordunuz mu??
Nasıl bir yardım istiyorsunuz anlamadım ki. Cümle net değil bir kere. Bence yardım edenler de oldu. Aradığınız nasıl bir yardım anlamadım?sordum erkekler işte öylesine kem küm açıklamıyor ki basit bir cümle ama ne demek istiyor bir kişide yardım etmedi üzüldüm
Bence nanay bu adam, kendisine büyü yapıldığına inanıyor, yazdığından zaten hiçbir şey anlamadım. Mantık yoksunu biri gibi.
neden öyle söylediniz ?????Eski sevgiliye ima demek bu
mantıklı canım söylediklerin çok doğruYani bana çok da anlamlı söz gibi gelmedi çok genel duruyor bu laf. İnancın dönüm noktan olsun/inanınca dönüm noktası oluyor stili bir şey demiş artık neyse.
Yalnız sözün gönderme olsa bile, sana yönelik olduğunu sanmıyorum.
Ya artisliğine bir şeyler karalamış cool gözükmek için ya da eski sevgili. Dediğim gibi çok basmakalıp duruyor cümle bir sonuca varamadım.
Başka kime olacağğdı?neden öyle söylediniz ?????
doğru yaa aslındaBaşka kime olacağğdı?
5 yıllık ilişki kolay mı.
Bide askerde bu adam yani özlem duyuyordur.
İlişki yeniyse kaç derim yarabandı niyetine seninledir.
en son lise1de okumuş ama bilgisayar okudu gözü hep orda okuyor yine bir şekildeSacma sapan facebook ozlu sozu gibi.. bana da bir anlam ifade etmedi. Pek kitap okumuyor seninki bence.. boyle bir anlam cikmayan cumleler okuyucu olmayan tiplere mantikli geliyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?