Başka bir kadın ?

askerliğinin 11. ayında ayrılalı 1 sene oldu nerdeyse öyle mi dersiniz yinede
tabikii. benim wp durumundan anladığım geri dönme ihtimalinin olduğu hala onu düşündüğü. sizce bu size saygısızlık değil de nedir? ben yerinizde olsam burda onu hiç tanımayan insanlara ne demek istedğini sormak yerine, ona sorardım açıkca wp durumunun ne anlama geldiğini.

sordum erkekler işte öylesine kem küm açıklamıyor ki basit bir cümle ama ne demek istiyor bir kişide yardım etmedi üzüldüm

sordum erkekler işte öylesine kem küm açıklamıyor ki basit bir cümle ama ne demek istiyor bir kişide yardım etmedi üzüldüm
Nasıl bir yardım istiyorsunuz anlamadım ki. Cümle net değil bir kere. Bence yardım edenler de oldu. Aradığınız nasıl bir yardım anlamadım?

Bence nanay bu adam, kendisine büyü yapıldığına inanıyor, yazdığından zaten hiçbir şey anlamadım. Mantık yoksunu biri gibi.

Yani bana çok da anlamlı söz gibi gelmedi çok genel duruyor bu laf. İnancın dönüm noktan olsun/inanınca dönüm noktası oluyor stili bir şey demiş artık neyse.

Yalnız sözün gönderme olsa bile, sana yönelik olduğunu sanmıyorum.

Ya artisliğine bir şeyler karalamış cool gözükmek için ya da eski sevgili. Dediğim gibi çok basmakalıp duruyor cümle bir sonuca varamadım.

mantıklı canım söylediklerin çok doğru

Bu adam orta okul terk mi? Adam kelimeleri yanyana dizince,anlamlı bir cümle çıkar sanıyor galiba.

Bu kadar kadının anlayamadığı mesajı, sinyal vermeye çalıştığı eski sevgili hiç anlamaz
O konuda müsterih olabilirsin.

Son olarak; maalesef ki sen yara bandı ilişkisisin.

Yara bandı ilişkisi ise aynı mini mini bir kuş donmuştu şarkısındaki gibidir. Alırsın, seversin iyi edersin o ne yapar peki? pıırrr diye uçup gider.

Son düzenleme:
Sacma sapan facebook ozlu sozu gibi.. bana da bir anlam ifade etmedi. Pek kitap okumuyor seninki bence.. boyle bir anlam cikmayan cumleler okuyucu olmayan tiplere mantikli geliyor cunku

Siz de bir ifade edemediniz bana.
5 yıl dile kolay!
Yeşillenme derim.

Sacma sapan facebook ozlu sozu gibi.. bana da bir anlam ifade etmedi. Pek kitap okumuyor seninki bence.. boyle bir anlam cikmayan cumleler okuyucu olmayan tiplere mantikli geliyor cunku
en son lise1de okumuş ama bilgisayar okudu gözü hep orda okuyor yine bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…