Başka bir kadın ?

İnanınca yazmışsa eğer; bir gün kavuşacağımıza eminim demiş gibi yani umutsuzluğa kapılmıyor belli ki

Sonra inanca demişsiniz bilemiyorum hangisi ama ne olursa olsun aklının onda olduğu belli

5 yıl iyi bir süre yani. Üstelik de severek ayrılmış.

O sözün neyini anlamadın ben de ona şaşırdım. Eski sevgiliyle ne alakası var genel geçer bir söz yani. Hayatındaki bir sürü şeyi kastetmis olabilir.

Bıgün düzeltmiş inanınca yazmış

O sözün neyini anlamadın ben de ona şaşırdım. Eski sevgiliyle ne alakası var genel geçer bir söz yani. Hayatındaki bir sürü şeyi kastetmis olabilir.
Bugün düzeltmiş inanınca yazmış kendisi söyledi artık açık açık onun için yazdığını

5 yillik bi iliski dile kolay zor unutulur hemen unutmasini beklemek zaten bir hata sende bnu bile bile kabl etmssn ama

Bugün düzeltmiş inanınca yazmış kendisi söyledi artık açık açık onun için yazdığını
Güzel anılar biriktirin. Ve İnanınca herşeyin gerçekleşip dönüm noktası olucağını da bilin. Hayatın çok kısa olup ve anlarla mükemmelleştiği bir fotoğraf. Ama benim en güzel mayısımdır o an. SİZLERE <3 destekleriniz ve bana İNANDIĞINIZ için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız

sen kimsin yaa ??

Yorumlarin hepsini okumayi yuregim kaldirmadi :)
Donum noktasini nasil geri donus olarak algilamis herkes hayretler icindeyim. Evet kurdugu cumle cok anlamli gelmiyor cunku soylemek istedigini cumleye dokememis bence ya da yazdiginin ne anlama geldigini bilmiyor.
Burda sair diyor ki; guzel seyler yasayin ve inaninca (umutla bekleyip olacagina inandiginizda) hayatinizin iyi yonde degisecegini unutmayin

Feride de kim ayol? Sen kimsin ,fotoğraf nerede,kimi desteklemişiz neden teşekkür ettin durduk yere?
<3 galp galp galp ne oluyor

Feride hilal akın diye bir şarkıcının instagramda paylaştığı bir fotoğrafa yazdığı söz. Tamamı ''Güzel anılar biriktirin. Ve İnanınca herşeyin gerçekleşip dönüm noktası olucağını da bilin. Hayatın çok kısa olup ve anlarla mükemmelleştiği bir fotoğraf.'' Googleda aratınca bunu buldum.

Feride de kim ayol? Sen kimsin ,fotoğraf nerede,kimi desteklemişiz neden teşekkür ettin durduk yere?
<3 galp galp galp ne oluyor
ya ben değil sdlkjflkjdfdsf kız yazmış konu sahibi bu laf ne diye sordu ya kızın biri yazmış bunları bir de demiş ya eski sevgilisi müzisyen bir kız diye o muzisyen kız yazmış bu metni. bu adam da bu metne gönderme yapmış işte metnin bi kısmını alıp koymuş whatsappına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…