aynen haklısın cokSiz de bir ifade edemediniz bana.
5 yıl dile kolay!
Yeşillenme derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen haklısın cokSiz de bir ifade edemediniz bana.
5 yıl dile kolay!
Yeşillenme derim.
demekki benlik bir durum değil kimse anlamadı :Skendi capında anlamlı bir soz yazmaya calısmıs ama bence olmamıs![]()
Bıgün düzeltmiş inanınca yazmışİnanınca yazmışsa eğer; bir gün kavuşacağımıza eminim demiş gibi yani umutsuzluğa kapılmıyor belli ki
Sonra inanca demişsiniz bilemiyorum hangisi ama ne olursa olsun aklının onda olduğu belli
5 yıl iyi bir süre yani. Üstelik de severek ayrılmış.
Bugün düzeltmiş inanınca yazmış kendisi söyledi artık açık açık onun için yazdığınıO sözün neyini anlamadın ben de ona şaşırdım. Eski sevgiliyle ne alakası var genel geçer bir söz yani. Hayatındaki bir sürü şeyi kastetmis olabilir.
Güzel anılar biriktirin. Ve İnanınca herşeyin gerçekleşip dönüm noktası olucağını da bilin. Hayatın çok kısa olup ve anlarla mükemmelleştiği bir fotoğraf. Ama benim en güzel mayısımdır o an. SİZLERE <3 destekleriniz ve bana İNANDIĞINIZ için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınızBugün düzeltmiş inanınca yazmış kendisi söyledi artık açık açık onun için yazdığını
sen kimsin yaa ??Güzel anılar biriktirin. Ve İnanınca herşeyin gerçekleşip dönüm noktası olucağını da bilin. Hayatın çok kısa olup ve anlarla mükemmelleştiği bir fotoğraf. Ama benim en güzel mayısımdır o an. SİZLERE <3 destekleriniz ve bana İNANDIĞINIZ için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız
feridenin arkadaşısen kimsin yaa ??
feride kim anlamadım yazdıklarını neyin kafasını yaşıyorsunferidenin arkadaşı
Feride de kim ayol? Sen kimsin ,fotoğraf nerede,kimi desteklemişiz neden teşekkür ettin durduk yere?Güzel anılar biriktirin. Ve İnanınca herşeyin gerçekleşip dönüm noktası olucağını da bilin. Hayatın çok kısa olup ve anlarla mükemmelleştiği bir fotoğraf. Ama benim en güzel mayısımdır o an. SİZLERE <3 destekleriniz ve bana İNANDIĞINIZ için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız
Feride Hilal Akın??feridenin arkadaşı
ya ben değil sdlkjflkjdfdsf kız yazmış konu sahibi bu laf ne diye sordu ya kızın biri yazmış bunları bir de demiş ya eski sevgilisi müzisyen bir kız diye o muzisyen kız yazmış bu metni. bu adam da bu metne gönderme yapmış işte metnin bi kısmını alıp koymuş whatsappınaFeride de kim ayol? Sen kimsin ,fotoğraf nerede,kimi desteklemişiz neden teşekkür ettin durduk yere?
<3 galp galp galp ne oluyor
yav işte bahsettiğin müzisyen kız feride ayyyyferide kim anlamadım yazdıklarını neyin kafasını yaşıyorsun