Başka biri için bırakılmak

Sheldon_Cooper

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.192
858
123
28
Bir çocuk var,aynı yaştayız.Online eğitim sebebiyle farklı şehirlerdeyiz şimdi.(Üni arkadaşım değil ama)
Flört ediyorduk sevgililik aşamasına yaklaşmıştık.Konuşmalar samimileşmişti.
Önceden de tanışıyorduk.O zaman yine birbirimizden hoşlanma durumları olmuştu ama orada kalmıştı öyle.Yeniden karşılaşınca ikimiz de çok mutlu olduk.Sürekli konuşmaya başladık.
Psikolojik sorunları vardı yardım alıyordu,depresyonda gibiydi.Ben de elimden geldiğince yardımcı oluyordum ona.Sorunlarını dinliyor destek olmaya çalışıyordum.Ama pek bir şey anlatmıyordu.Sonra birkaç gündür mesajlarıma cevap vermemeye ve soğuk davranmaya başladı.Sorunları var ondandır kendi derdindedir o şimdi diye düşündüm.
Sonra bir kızdan mesaj aldım.Beni nereden bulmuş bilmiyorum ben onu tanımıyorum.Bu çocukla aynı şehirdeler.
Kız bana “siz artık konuşmayı bırakın ben ona açıldım ve biz sevgili olacağız şu an konuşuyoruz siler misin onu” gibisinden bir şeyler yazdı.
Ben de silerim tabii dedim sildim.Çocuk da arkasından mesaj attı “özür dilerim çok üzgünüm” vs gibisinden.Cevap vermedim.Mesajlar artınca “önemli değil yoluna bak” gibi kısa bir cevapla geçiştirdim.
İlk başta fark etmedim ama gerçekten üzülmüşüm.Üç kez bırakıldım.İlk olan eski erkek arkadaşım da iki kere yok yere bırakmıştı üstelik ben ilişkimiz için çok çabalamıştım.O çocuk hâlâ içimde bir uktedir aklıma geldikçe sinirleniyorum.Bu da başka biri için beni sildi.

Bu tarz şeyler yaşayan var mı ?? Hiç sevilmeyeceğim hissinden,değersizlik hissinden nasıl kurtuluyorsunuz ? Bunu aşıp özgüveninizi nasıl artırıyorsunuz ?
Arkadaşlarımın sevgililerine flörtlerine bakıyorum iyi olmayı geçtim deli gibi şımartıyorlar arkadaşım whatsapptan engellediğinde ağlama krizlerine giriyorlar.
Bu arkadaşlarımın sırrı ne acaba ??

Doğrusu whatsapptan engellenip ağlama krizlerine girmek de değil ki.

Bence Kendine önem ver. Doğru kişi karşına çıktığında zaten elin kolun bağlanacak, nutkun tutulacak. Bu saydığın ilişkilerde de Olmadıysa vardır bir hayır.

Öncelikle bir ilişkiden, flörtten bir şeyden ilk seferde hayır gelmiyorsa 2. 3. gibi durumları denemem ben.
Olmuyor çünkü.
Diğer soruna cevap vereyim;
Hayatımın bir dönemi çok kötüydü.
Asla ama asla evlenemeyeceğim diyordum, arkadaşlarım falan evleniyordu oturup ağlıyordum.
Sonra o ruh halinden kurtulup yolumu çizdim, iş buldum falan kimseyle görüşmedim ama sevgili de olmadım.
Allah kalbimi biliyordu ya dua ettim durdum karşıma eşim çıktı.
Yeter ki iste sen.
Cevap geliyor :)

Yani psikolojisi bozuk olana destek olmak gerekir doğrusu budur benim de psikolojik sorunlarım var bana destek olanlara çok minnettar oluyorum.Ama bu bir garipti.Psikolojik sorunlarla açıklanabileceğini sanmam.
Daha önceki ilişkimde zaten ohooo görüş farklılıklarımızdan dolayı tartışırdık sonra ben yatıyorum diye bi giderdi bir daha da ben yazana kadar yazmazdı.Anlık foto ve ses kaydı atmıyorum diye ağzıma etti resmen.(Gerçekte sürekli görüşüyorduk zaten)

Lütfen kendinizi kimsenin rehabilitasyon merkezi yerine koymayın. Kendinizden taviz vermeyin. Her psikolojisi bozuk insanlara destek verseydik bizim de psikolojimiz bozulurdu. Ayrıca bugün başka biri için giden yarın o kişiyi de bırakır gider.

üc kisi seni birakti diye hep böyle gidecek degil korkma. hayirlisi degilmis demek.
Üç kişi değil ikisi bıraktı,sevgilim olan kişi iki kere bıraktı yok yere.Sebep sunmadı yani.
İkinci kişi de flörtümdü,hadi o flörttür bırakır ama bırakıldığımı bile o kızdan öğrenmek koydu bana.İnsan başkasına aşık olduysa bile bir bahane bulur kibarca ayrılır en azından.Gidip de kızı yollamaz yanıma.

Kız çok yüzsüz yahu sen bırak ben alıcam nasıl denir

Çocuk da çok ezik ve karaktersiz, adam gibi konuşmayı bırakır sonra ne halt yetse yerdi. Şöyle insanlarla arkadaş dahi olmam zaten

Çocugun üzerine sahipli diye yazsın bari.
Ne ezik kızlar var.
Çocuk da epey karaktersizmis.
Şunu yapan kıza hoşlansam bile yol verirdim ben olsam.
Ne onur kırıcı davranış.

Hep böyle gidecek diye bir şey yok elbette.
Akacak olan iş çabuk akar aslında.
Zorlama işler böyle oluyor.

Çocuk kendisi demiştir git sen söyle kıza diye.
Korkmuştur kendisi tepkimden.Oysaki tepki vereceğim de yok yani.Sadece onurum kırıldı.Kendi bıraksa bu kadar kırılmam.

Ben de bunu hep merak etmişimdir. Yakın çevremde de bir erkek, başka bir kadın için sevgilisini bıraktı. Kadın da gururlanarak anlatıyor benim için onu bıraktı diye. Bu kadınlar hiç düşünmüyor mu? Yani biraz mantık. Bugün senin için başkasını bırakan, yarın da başkası için seni bırakır.

Sevgililiğin ucuna gelip somut bir adım yoksa o ilişkiden hayır gelmez.
Seven erkek kırk kere teklif eder, kapıdan kovsan bacadan girer. Bence bununla olmadığı için ileride şükredeceksin.
Sorunları olan birisi genelde dengesiz olur sen uğraşırsın çabalarsın düzeldi derken bir bakmışsın aldatmış tecrübeliyim de

Benim de böyle bir hikayem ne zaman olacak acaba :)

İşte garip insan çok.Arkadaşınız için en iyisini diliyorum.

Baştan adamın niyeti olaydı sana açılırdı.demek pek de önemsemiyor muş yanı. Gereğinden fazla çaba niye kendinizi karsidakinizin gözünde degersizlestiriyorsunuz yanlış anlamayın bir erkek istedimi gerçekten birakmaz

Bilmiyorum beni hiçbir erkek istemediği için anlayamam.
Ama yani artık belliydi bir şeyler olduğu,flört aşamasının da üstüydü sadece açılma ve resmen sevgililiği ilan etme gibi bir şey yoktu.

Bilemiyorum artık seven erkek nasıl olur hiç karşılaşmadım.Eski sevgilim de resmen bırakmak için yer arardı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…