- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.333
- 498
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Ohoo kaç kere terkedildim terkettim aşk acısı da çok çektim ileride hepsi tatlı bir anı olarak kalıyor:) ama uzun sürdürme hayat çok kısa pandemi zamanı daha kolay anlaman lazım:)Bilemiyorum artık seven erkek nasıl olur hiç karşılaşmadım.Eski sevgilim de resmen bırakmak için yer arardı ya.
Hiç terk etmedim işte ben.Düzelmeyecek şeyler yoksa etmem de zaten.Hep bırakılan taraf benim.Neyim var acaba bu kadar kötü ? Elimden geldiğince iyi davranıyorum.Ohoo kaç kere terkedildim terkettim aşk acısı da çok çektim ileride hepsi tatlı bir anı olarak kalıyor:) ama uzun sürdürme hayat çok kısa pandemi zamanı daha kolay anlaman lazım:)
İnanın sizi teselli etmek için söylemiyorum siz onlara göre fazla iyi olduğunuz için terkediliyorsunuz. Umarım karşınıza daha kaliteli insanlar çıkar da demek istediğimi anlarsınızHep bırakılan taraf benim.Neyim var acaba bu kadar kötü ? Elimden geldiğince iyi davranıyorum.
Ya da diğer kızlar benden çok mu iyi ? İyiyse neleri iyi mesela onlar gibi olmak için ne yapmalıyım ?
Teşekkür ederim yardımlarınız için :)İnanın sizi teselli etmek için söylemiyorum siz onlara göre fazla iyi olduğunuz için terkediliyorsunuz. Umarım karşınıza daha kaliteli insanlar çıkar da demek istediğimi anlarsınız
Daha 19 yaşındayız zaten ciddiyet beklemiyordum karşılıklı olarak birbirini sevmek en azından aşk olmasa bile ciddi anlamda değer vermek önemli.İki karaktersiz insana denk geldiniz diye hep böyle devam edecek diye bir şey yok. Doğru düzgün bir ilişkim olana kadar nelerle karşılaştım, yani tek değilsiniz hepimizin karşısına çıkabiliyor böyle sorunlu tipler :) Sorun sizdeymiş gibi düşünmeyin. Elbette edindiğiniz tecrübeler sayesinde artık kimin ciddi kim takılmak istediğini anlayabileceksiniz
Yasım 30 olcak anladimki bu dunya es dost kim olursa olsun size benzemeyeni hayatımıza almıyoruz önce kendimizi tanıyıp kendi yanlışlarımızı çözersek ancak doğru kişiyi bulabiliriz .Bir çocuk var,aynı yaştayız.Online eğitim sebebiyle farklı şehirlerdeyiz şimdi.(Üni arkadaşım değil ama)
Flört ediyorduk sevgililik aşamasına yaklaşmıştık.Konuşmalar samimileşmişti.
Önceden de tanışıyorduk.O zaman yine birbirimizden hoşlanma durumları olmuştu ama orada kalmıştı öyle.Yeniden karşılaşınca ikimiz de çok mutlu olduk.Sürekli konuşmaya başladık.
Psikolojik sorunları vardı yardım alıyordu,depresyonda gibiydi.Ben de elimden geldiğince yardımcı oluyordum ona.Sorunlarını dinliyor destek olmaya çalışıyordum.Ama pek bir şey anlatmıyordu.Sonra birkaç gündür mesajlarıma cevap vermemeye ve soğuk davranmaya başladı.Sorunları var ondandır kendi derdindedir o şimdi diye düşündüm.
Sonra bir kızdan mesaj aldım.Beni nereden bulmuş bilmiyorum ben onu tanımıyorum.Bu çocukla aynı şehirdeler.
Kız bana “siz artık konuşmayı bırakın ben ona açıldım ve biz sevgili olacağız şu an konuşuyoruz siler misin onu” gibisinden bir şeyler yazdı.
Ben de silerim tabii dedim sildim.Çocuk da arkasından mesaj attı “özür dilerim çok üzgünüm” vs gibisinden.Cevap vermedim.Mesajlar artınca “önemli değil yoluna bak” gibi kısa bir cevapla geçiştirdim.
İlk başta fark etmedim ama gerçekten üzülmüşüm.Üç kez bırakıldım.İlk olan eski erkek arkadaşım da iki kere yok yere bırakmıştı üstelik ben ilişkimiz için çok çabalamıştım.O çocuk hâlâ içimde bir uktedir aklıma geldikçe sinirleniyorum.Bu da başka biri için beni sildi.
Bu tarz şeyler yaşayan var mı ?? Hiç sevilmeyeceğim hissinden,değersizlik hissinden nasıl kurtuluyorsunuz ? Bunu aşıp özgüveninizi nasıl artırıyorsunuz ?
Arkadaşlarımın sevgililerine flörtlerine bakıyorum iyi olmayı geçtim deli gibi şımartıyorlar arkadaşım whatsapptan engellediğinde ağlama krizlerine giriyorlar.
Bu arkadaşlarımın sırrı ne acaba ??
Bir an bekar olduğumu düşündüm yeni yeni biriyle flörtleştiğimi falan. Sonra bi kız yazacak bana yazmayın konuşmayın artık diyeBir çocuk var,aynı yaştayız.Online eğitim sebebiyle farklı şehirlerdeyiz şimdi.(Üni arkadaşım değil ama)
Önceden de tanışıyorduk.O zaman yine birbirimizden hoşlanma durumları olmuştu ama orada kalmıştı öyle.Yeniden karşılaşınca ikimiz de çok mutlu olduk.Sürekli konuşmaya başladık.
Psikolojik sorunları vardı yardım alıyordu,depresyonda gibiydi.Ben de elimden geldiğince yardımcı oluyordum ona.Sorunlarını dinliyor destek olmaya çalışıyordum.Ama pek bir şey anlatmıyordu.Sonra birkaç gündür mesajlarıma cevap vermemeye ve soğuk davranmaya başladı.Sorunları var ondandır kendi derdindedir o şimdi diye düşündüm.
Sonra bir kızdan mesaj aldım.Beni nereden bulmuş bilmiyorum ben onu tanımıyorum.Bu çocukla aynı şehirdeler.
Kız bana “siz artık konuşmayı bırakın ben ona açıldım ve biz sevgili olacağız şu an konuşuyoruz siler misin onu” gibisinden bir şeyler yazdı.
Ben de silerim tabii dedim sildim.Çocuk da arkasından mesaj attı “özür dilerim çok üzgünüm” vs gibisinden.Cevap vermedim.Mesajlar artınca “önemli değil yoluna bak” gibi kısa bir cevapla geçiştirdim.
İlk başta fark etmedim ama gerçekten üzülmüşüm.Üç kez bırakıldım.İlk olan eski erkek arkadaşım da iki kere yok yere bırakmıştı üstelik ben ilişkimiz için çok çabalamıştım.O çocuk hâlâ içimde bir uktedir aklıma geldikçe sinirleniyorum.Bu da başka biri için beni sildi.
Bu tarz şeyler yaşayan var mı ?? Hiç sevilmeyeceğim hissinden,değersizlik hissinden nasıl kurtuluyorsunuz ? Bunu aşıp özgüveninizi nasıl artırıyorsunuz ?
Arkadaşlarımın sevgililerine flörtlerine bakıyorum iyi olmayı geçtim deli gibi şımartıyorlar arkadaşım whatsapptan engellediğinde ağlama krizlerine giriyorlar.
BNA YAZSAYDI O KIZ VARYA GÖRÜRDÜ GÜNÜNÜ. NASI AHKAM KESMİŞ. AYRICA BU KIZI NERDEN BİLİYORMUŞ SORMAMIŞ MI KONUSAHİBİBir an bekar olduğumu düşündüm yeni yeni biriyle flörtleştiğimi falan. Sonra bi kız yazacak bana yazmayın konuşmayın artık diyeheyy allaalım ben direkt derdim sen kimsin ki bunu bana kendisi söyleyecek diye. Niye öyle kuzu kuzu tmm deyip siliyorsunuz. Sonuç değişmedi ok ama çok güzel bir cevap yazardım noktayı da son kez koymuş olurdum. Erkeklere gerçekten güven olmuyor gözünüzü açın kızlar
Yaşıtlarınıza daha göre olgun ve bilinçlisiniz eminim bundan sonraki ilişkilerinizde karşınızdaki kişiyi daha iyi ölçüp biçersinizDaha 19 yaşındayız zaten ciddiyet beklemiyordum karşılıklı olarak birbirini sevmek en azından aşk olmasa bile ciddi anlamda değer vermek önemli.
Öyle sadece heves alıp eğlenmelik istemiyorum ben.
Bundan sonra ona göre ölçüp biçerim.
Kızla kavga edip kendimi küçültmek istemedim.Bir an bekar olduğumu düşündüm yeni yeni biriyle flörtleştiğimi falan. Sonra bi kız yazacak bana yazmayın konuşmayın artık diyeheyy allaalım ben direkt derdim sen kimsin ki bunu bana kendisi söyleyecek diye. Niye öyle kuzu kuzu tmm deyip siliyorsunuz. Sonuç değişmedi ok ama çok güzel bir cevap yazardım noktayı da son kez koymuş olurdum. Erkeklere gerçekten güven olmuyor gözünüzü açın kızlar
Bana ne nereden tanıyorsa tanıyor hiç ilgilenmedim işin o kısmıyla sonuçta troll falan değildi çocuk resmen arkasından defalarca özür dilerim yazdı,o kız beni ilgilendirmez sadece kendini ve beni bu duruma düşürmesine üzüldüm.BNA YAZSAYDI O KIZ VARYA GÖRÜRDÜ GÜNÜNÜ. NASI AHKAM KESMİŞ. AYRICA BU KIZI NERDEN BİLİYORMUŞ SORMAMIŞ MI KONUSAHİBİ
Çok teşekkür ederim uzun uzun da yazmışsınız :)Öncelikle kızdan gelen siler misin onu mesajına olgunlukla silerim yazdığın için tebrik ederim. Çocuktan gelen mesajlara cevap vermeseydin on numara olacaktı ama olsun.
İlk sevgilim beni mesajla terk etmişti. Çok koymuştu, sürekli mesaj atıp sebep sorgulamıştım. Sonradan öğrendim buymuş onu tatmin eden. Neden yea nedenn Mesajlarımdan zevk alıyomuş sayko. Unuttum daha sonra giden güvenim de geri geldi zamanla. Sonra daha kötü bişey oldu, çok güvendiğim sevgilim bana ben eski sevgilimi özledim beni kabul ederse ona döneceğim dedi. Ben yediremedim tabi iki göz iki çeşme. Sonradan anladım gidene değil de, başkasına gidiyo, bi de üstüne bana haber veriyo diye üzülmüşüm meğer. Ama tabi o zamanlar aşktan ölüyorum sanıyodum. Gururum incinmişti çok üzülmüştüm. Çok sonra canım eşimle tanıştım. Aşık oldum. Ve bence eşimin değerini geçtiğim yollardan anladım. O zaman bana birileri söylese saçma gelirdi ama her şeyin yaşanma sebebi var. Dünya da böyle ilk iki örneğimdeki insanlarda var, görmek ve tecrübe etmek çok başka. Böylece hayatınıza giren kişileri hayatınızdan geçenlerle bir derece değerlendirmiş oluyosunuz.
zamana bırakın. Kırılan gururunuzdan bişey kaybetmediniz aslında, özgüveniniz geri gelecek her şey çok daha güzel olacak.
Bende iki kişi tarafından doğru düzgün bir açıklama yapılmadan ve sevgili olmadan başka kızlar için terkedildim sanki değersiz biriymişim gibi, onlarla sevgili oldular 1 ay sonra ayrıldıkları ve yine bana yazdılar sonra bi anda yine başkasıyla sevgili oldular, iki kişiyle de nerdeyse 2.5 3 yıl kadar sürdü, sevgili de olmadım bana umut verip durdular hep, ben hep belki beni severler dedim ama sevme falan olmadı yani en büyük kötülüğü kendime yaptım, Allah korudu beni onlarla aramda cinsel bişey yaşanmadı yoksa çok ağır bir depresyona girerdim ben, kendini asla üzme, baştan net olsun sonradan olmuyor genelde, çok nadir olursa oluyor biraz da kişiye bağlı, sen yanlış kişileri seçmişsin benim gibiBir çocuk var,aynı yaştayız.Online eğitim sebebiyle farklı şehirlerdeyiz şimdi.(Üni arkadaşım değil ama)
Üzüldüm sizin yaşadıklarınıza da.Aynen ben de hep yanlış kişilere denk geldim ve kendimi değersiz hissettim sevilmek için her yerimi yırttım ama olmadı.Bende iki kişi tarafından doğru düzgün bir açıklama yapılmadan ve sevgili olmadan başka kızlar için terkedildim sanki değersiz biriymişim gibi, onlarla sevgili oldular 1 ay sonra ayrıldıkları ve yine bana yazdılar sonra bi anda yine başkasıyla sevgili oldular, iki kişiyle de nerdeyse 2.5 3 yıl kadar sürdü, sevgili de olmadım bana umut verip durdular hep, ben hep belki beni severler dedim ama sevme falan olmadı yani en büyük kötülüğü kendime yaptım, Allah korudu beni onlarla aramda cinsel bişey yaşanmadı yoksa çok ağır bir depresyona girerdim ben, kendini asla üzme, baştan net olsun sonradan olmuyor genelde, çok nadir olursa oluyor biraz da kişiye bağlı, sen yanlış kişileri seçmişsin benim gibi
Sevmek isteyen seviyor valla sevmek istemeyene bahane çok, siz kendinizi üzmeyin, ben sevilirim belki diye kendimi çok yıpratmışım bunu fark ettim, benim yaptığım hata gibi asla ona mesaj atma bu olayın üstüne kendi mesaj atıyorsa atsınÜzüldüm sizin yaşadıklarınıza da.Aynen ben de hep yanlış kişilere denk geldim ve kendimi değersiz hissettim sevilmek için her yerimi yırttım ama olmadı.
Şimdi bıraktım tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?