Başka biri mi var

Melodino

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
23
12
3
kızlar selam , eşimde son zamanlarda birşeyler olduğunu seziyorum klasik olcak ama benimle ilgilenmiyor.işten geliyor 1-2 saat uyanık çoğunda elinde tablet sonra uyuyor. Ne bir sarılma ne bir sohbet. Anlamadım yani bi sıkıntısıda olmadığına göre başka birinden şüpheleniyorum tek seçenek bu ama nasıl öğrenebilirim,telefonlrını karıştırıyorum birşey yok,iş çıkış saati belirsiz olduğu için direk işten eve geldiğine bile emin değilim bukadar ilgisizliğin bir sebebi olmalı.dedektif tutmayı bile düşünüyorum.

İkinci telefon kullanıyordur belki bu yüzden bişey bulamıyor olabilirsiniz.Ama aklınıza hemen aldatmayı getirmeyin.Bu durumu eşinizle konuştunuz mu peki? Konuştuysanız ne tepki verdi?

Heryeri katıştırdım 2. Telefonu bulmak için ama bulamadım

Hemen aklına aldatılma gelmesin önceden bende böyleydim.

Ama artık soruyorum hayatın neyin var deyip hemen sıkıltırıyorum ben sarılıyorum .

Sonra zaten kendıne geliyo .

Aynı sekılde oda bana yapar .. dene bence bi

Eşi̇nle konuşmayı dene hemen aklına öyle şeyler gelmesin . Belki işle ilgili canı sıkılmıştır. Aklınada bir şey sokma

Ilgisiz her adam aldatıyor değildir ama güven problemin var gibi? Esinle hic konustun mu bu durumu?

ya insanın olur öyle zamanları

vallahi siz o moda girseniz adam size başkasımı var dese şüphelense telefon karıştırsa sen ne biçim adamsın bana bunu nasıl yakıştırdın diye yedi düvele rezil eder bir de boşardınız

neden aklınıza hemen başka kadın geliyor??

kaynak, sebep ille de başka kadınmıdır??

hem insan nasıl kolayca bu yaftayı vurur eşine

dillendirmek bile bu kadar kolayda adamla ne işiz var??

ha bu ilgisizse aldatma ihtimali var yani

valla bu kadar itimadım olmayan kocayı ne yapayım

desem ki birşey gördün yakaladın hadi bir derece

ilgisizliğin tek nedeni kadınmıdır???

Biraz daha sevgi ve ilgi gösterin eşinize..İnsanın ruh hali değişkendir.Başka biseylere üzülüyor belki.Öncelikle eşine güven bariz hatasını gormedikce..

Yemin ederim bazı yorumlar beni benden alıyor kadın Bismillah demeden hemen boşan boşan neden boşanmıyorsun bu nedir ya???Sırf milleti boşanmaya ikna etmek için bulunan kimseler var sanırım .
Hakkatten bismillah,herkes de eşine nakada güveniyormuş aman nazar değmesin

Neydir ilgisizliğin nedeni durduk yere başka ne sebepler olabilir örnek

Back
X