Başka biri mi var

İlgisiz olması, uyuması ve tabletle oynaması seni aldatıyor olduğu anlamına gelmiyor. Hemen kuruntu yapma.
Buradaki konulara bakınca bu tarz çok erkek var galiba.

İlgisiz olması, uyuması ve tabletle oynaması seni aldatıyor olduğu anlamına gelmiyor. Hemen kuruntu yapma.
Buradaki konulara bakınca bu tarz çok erkek var galiba.
Yani 2 yıllık evlilikte anormal geldi bana bu hareketleri

Hakkatten bismillah,herkes de eşine nakada güveniyormuş aman nazar değmesin
Maşallah eminim öyledir.Şahsen ben eşime gerçekten çok güveniyorum ama beşer şaşar herkes hata yapabilir.Siz de içinizi ferah tutun geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum sizinle ilgisi yoktur.

konuştunuz mu?
neyin var?
biseye mi canin sıkıldı?
benimle ilgili bir sorun mu var?
cevapları hayirsa o zaman devam edin.
uzun zamandır bu sekilde davraniyirsun .
bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.
bizimle ilgili yada değil ama ben çok etkileniyorum bu durumdan.
bilmem farkında misin? gibi.
düz mantık konuşun yani .erkeklerin en kolay anladığı dil.

bence yorgun bitkindir, ne bileyim sıkılmıstır.. bana hic baska biri varmıs gibi gelmedi

konuştunuz mu?
neyin var?
biseye mi canin sıkıldı?
benimle ilgili bir sorun mu var?
cevapları hayirsa o zaman devam edin.
uzun zamandır bu sekilde davraniyirsun .
bir sorun olduğunu düşünmeye başladım.
bizimle ilgili yada değil ama ben çok etkileniyorum bu durumdan.
bilmem farkında misin? gibi.
düz mantık konuşun yani .erkeklerin en kolay anladığı dil.
Konuştum tabi ki 2 gün yüzüme bakmadı diye düşünmüyorum bunu.önce bekledim bi kaç ay baktım düzelmedi konuştum öyle birşey yok dedi ne desem beni sevmiyormusun dedim ne alaka dedi seviyorum demedi. Yinede güleryüz gösterdim yok ilgisiz davrandım yok kaç aydır böyle daha ne yapmam gerekiyor ?

Isyerinde problemleri olabilir isleri yogundur v.s ya da illa bi sebebi olmasi gerekmez. Belki ufak çaplı depresyondur keyfi yoktur insaniz sonucta 7 24 gülüp eglenecek halimiz yok..

bence yorgun bitkindir, ne bileyim sıkılmıstır.. bana hic baska biri varmıs gibi gelmedi
Neysen sıkılıp yorulabilir ki işi çok rahat isterse erken çıkabiliyor geçen gün normal saatte eve geldi ama yemek yedim dedi çıkınca yemiş ama haber vermemiş çok garip normal birşeyse çıkınca yemek yemeye gidiyorum demesi gerekmezmi bugünde alkol almış mesela yine mi şüphelenmiyim ki

Isyerinde problemleri olabilir isleri yogundur v.s ya da illa bi sebebi olmasi gerekmez. Belki ufak çaplı depresyondur keyfi yoktur insaniz sonucta 7 24 gülüp eglenecek halimiz yok..
Gülmek eğlenmekden bahsetmiyorum ki bana karşı bi davranışı yok anlatabiliyormuyum beni özlemiyor

Neysen sıkılıp yorulabilir ki işi çok rahat isterse erken çıkabiliyor geçen gün normal saatte eve geldi ama yemek yedim dedi çıkınca yemiş ama haber vermemiş çok garip normal birşeyse çıkınca yemek yemeye gidiyorum demesi gerekmezmi bugünde alkol almış mesela yine mi şüphelenmiyim ki
maddi sıkıntılarınız mı var peki, yani ne bileyim sanki bir derdi varmıs gibi geldi bana..

Normal değil tabi ki ama aklına hemen ihanet gelmesin. Canını sıkan birşey vardır. Kafasına takılan birşey vardır.
Bilmem kendimi düşünüyorum işyernde vs canım sıkılsa ona soğuk davranmam mesela

Diğer yorumlarinizida okudum, bayağı süredir boyleymis aslinda illa biri vardir demiyorum ama galiba size karşı ilgisini kaybetmiş gibi. Sizde alkol alıyorsaniz güzel bi masa kurup 2 arkadas gibi dertlesmek maksadiyla konusabilirsiniz aslında. Ben olssm oyle yapardım. Biraz alkol alincada dökülür zaten.

Bilmem kendimi düşünüyorum işyernde vs canım sıkılsa ona soğuk davranmam mesela
Biz canımızı sıkan birşey olunca anlatıp rahatlama yoluna gidiyoruz da erkekler pek konuşma taraftarı olmuyorlar. Belki işle ilgili değildir ailesiyke ilgili veya seninle ilgili birşey vardır. Kafanda kurup durma. Bir süredir devam ediyorsa bu durum konuş eşinle

Eşiniz ne iş yapıyor?Sizin mesleğiniz nedir? Biraz özel bir soru oldu ama sormamın sebebi şu pek kabul etmesekte Türkiye'de ciddi bir kriz durumu olduğunu söylüyor ablamgil..Bu tür iş travmaları maalesef aile hayatını ciddi anlamda zarar vermeye başlıyor. Direk aldatma olarak düşünmeyin o kadar basit değil çünkü

Evet hemen bir şüphe düştü içine diye koşa koşa boşansın sonra araştırır değil mi?
PARDON DA BOŞA DEMİŞ MİYİM?
SIFIR GÜVEN.
TELEFON ARAMIŞ.
DEMEK Kİ SİCİLİ TEMİZ DEĞİL.
YAZDIKLARIMI KABUL ETMEK İSTEMESEN DE SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN.
ÇÜNKÜ FİKRİM AYNI.

Back
X