- 3 Şubat 2018
- 23
- 12
- 3
Eşinizden ufak bir şüphe duyarsanız boşanın demek ,tabi kendi fikri birşey diyememNeden evlisin demek boşan demek.Düşüncelerinize katılmadığım çok doğru.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizden ufak bir şüphe duyarsanız boşanın demek ,tabi kendi fikri birşey diyememNeden evlisin demek boşan demek.Düşüncelerinize katılmadığım çok doğru.
Eşiniz aldatma meyillisi biri mi [/QUOTE
Hayır değil ama burda okuyoruz hiç umulmayan adamlar neler yapıyor . Öyle bi izlenimi yok hiç olmadı 8 yıldır birlikteyiz yani evlenmeden önce 6 yılı da var hiç böyle birşey hissetmedim ilk defa hissediyorum
Konuştum tabi ki 2 gün yüzüme bakmadı diye düşünmüyorum bunu.önce bekledim bi kaç ay baktım düzelmedi konuştum öyle birşey yok dedi ne desem beni sevmiyormusun dedim ne alaka dedi seviyorum demedi. Yinede güleryüz gösterdim yok ilgisiz davrandım yok kaç aydır böyle daha ne yapmam gerekiyor ?
Neysen sıkılıp yorulabilir ki işi çok rahat isterse erken çıkabiliyor geçen gün normal saatte eve geldi ama yemek yedim dedi çıkınca yemiş ama haber vermemiş çok garip normal birşeyse çıkınca yemek yemeye gidiyorum demesi gerekmezmi bugünde alkol almış mesela yine mi şüphelenmiyim ki
Aradığım cevap son paragrafınıza benziyor ,konuşma kısmı önemli acındırır gibi olmak istemiyorum dediğiniz gibi nasıl başlasam bu konuşmaya ne desem öyle birşey yok diyor adam ne alaka gibi.yani kafanda kuruyosun vs yengeliyor iş sonunda sanki ben yalvarıyorum gibi anlaşılmasın.yani başka biri yoksa beni istemiyor olabilir bunu da söylemesi gerekir eğer öyleyse ben seviyorum ama beni istemiyorsa yapışamam gitmek istiyorsa gider bir de bebeğimiz var 10 aylık"güven probleminiz mi var" dair yorumlara katılmıyorum
insan kendine bile körü körüne güvenmeyecek bence
bu yazdıklarınızı ben de doğru bulmadım
ilgisiz davranmak ayrı, yemek yiyip eve gelmek, alkol alıp eve gelmek ve bunları haber vermemek ayrı
8 yıldır ilk defa böyle hissediyorum diyorsunuz, o zaman mutlaka altında bir şey vardır bence
benim aklıma gelenler:
ona karşı hiç büyük bir hata yapmışsınızdır bu olaylar olmadan önce, unutmuş gibi yapmıştır, unutamıyordur
gerçekten size anlatmadığı farklı bir problemi vardır
başka biri olmasa bile, size karşı ilgisini kaybetmiştir, eskisi gibi hissetmiyordur
başkası vardır (Allah korusun) ki bu başkasının illa da ilişkide olduğu biri olması gerekmiyor, başkasından hoşlanıyor veya lafla flört ediyor olabilir
bence neyin var canım cicim dönemi geçmiş
kesin ve net bir dille konuşmanız lazım
bana kendimi böyle böyle hissettiriyorsun, bu gidişle beni kaybedeceksin tarzı
ama hani kendinizi acındırır gibi değil
kendinize bu tavrı yakıştıramıyor gibi
O zaman SAYGI duyacaksın.Neden evlisin demek boşan demek.Düşüncelerinize katılmadığım çok doğru.
Aradığım cevap son paragrafınıza benziyor ,konuşma kısmı önemli acındırır gibi olmak istemiyorum dediğiniz gibi nasıl başlasam bu konuşmaya ne desem öyle birşey yok diyor adam ne alaka gibi.yani kafanda kuruyosun vs yengeliyor iş sonunda sanki ben yalvarıyorum gibi anlaşılmasın.yani başka biri yoksa beni istemiyor olabilir bunu da söylemesi gerekir eğer öyleyse ben seviyorum ama beni istemiyorsa yapışamam gitmek istiyorsa gider bir de bebeğimiz var 10 aylık
Hı hı...Yalnız sen diye hitap etmeniz de bayağı saygılı bir tutum..O zaman SAYGI duyacaksın.
dedektif tutmak mı? yok artıkkızlar selam , eşimde son zamanlarda birşeyler olduğunu seziyorum klasik olcak ama benimle ilgilenmiyor.işten geliyor 1-2 saat uyanık çoğunda elinde tablet sonra uyuyor. Ne bir sarılma ne bir sohbet. Anlamadım yani bi sıkıntısıda olmadığına göre başka birinden şüpheleniyorum tek seçenek bu ama nasıl öğrenebilirim,telefonlrını karıştırıyorum birşey yok,iş çıkış saati belirsiz olduğu için direk işten eve geldiğine bile emin değilim bukadar ilgisizliğin bir sebebi olmalı.dedektif tutmayı bile düşünüyorum.
Bu ne ya hemen ayril ?DEDEKTİF
GÜVENMEDİĞİN BİRİ İLE NEDEN EVLİSİN HALA ?
sıkı takibe al kendinide yıpratmadan... çünkü insanların geçiş dönemi olabilir stabil hareketler sadece bitkilerde oluyor bunuda unutmamak lazım.kızlar selam , eşimde son zamanlarda birşeyler olduğunu seziyorum klasik olcak ama benimle ilgilenmiyor.işten geliyor 1-2 saat uyanık çoğunda elinde tablet sonra uyuyor. Ne bir sarılma ne bir sohbet. Anlamadım yani bi sıkıntısıda olmadığına göre başka birinden şüpheleniyorum tek seçenek bu ama nasıl öğrenebilirim,telefonlrını karıştırıyorum birşey yok,iş çıkış saati belirsiz olduğu için direk işten eve geldiğine bile emin değilim bukadar ilgisizliğin bir sebebi olmalı.dedektif tutmayı bile düşünüyorum.
Ben geçiş dönemlerini bebeklerde oluyor diye biliyordum :)) bizde neden olmuyor erkeklerde oluyor acabaasıkı takibe al kendinide yıpratmadan... çünkü insanların geçiş dönemi olabilir stabil hareketler sadece bitkilerde oluyor bunuda unutmamak lazım.
Cinsellik de çok uzun aralıklarla en son bi buçuk ay oldu o da büyük bir etken tabi şüphelenmeme :/ garip değilmi 6-7aydır böyleKac aydir boyle? Cinsellik de mi yok? Hemen bosan diyenlere bakma sen ben kimseye yuzde yuz guvenemem o zaman hemen bosanayim bu duz mantikla.Sen yaklas saril op neseli davran.Belki baska sorunlari vardir ya da hayattan zevk alamiyordur.Insan bazen depresif olabiliyor.Evliyiz diye hep hayatimiz ayni gitmiyor sonucta.
Onlar senden daha gebe.... kadın gibi özenilmemiş türden oldukları için kadını kıskanıp girerler geçiş dönemine dua et bizim gibi regli olmuyorlar çekilmezler vallahiiiiiBen geçiş dönemlerini bebeklerde oluyor diye biliyordum :)) bizde neden olmuyor erkeklerde oluyor acabaa
Evet garip geldi bana da.Eski esim cok soguktu ama cinsel istekte hic azalma olmadi onda.Zaten genelde erkeklerde boyle oluyor.Bir bucuk ay fazla erkege gore.Haklisin bende suphelenirdim ama belli etmeden takip et.Tabi suda var iyiykende cinsellige cok duskun degilse adamin genel yapisi boyledir belkiCinsellik de çok uzun aralıklarla en son bi buçuk ay oldu o da büyük bir etken tabi şüphelenmeme :/ garip değilmi 6-7aydır böyle