Başka biri olabilir mi?

artemis19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
51
8
8
30
İyi günler. Kafama takılan bir şey var, tecrübeli ablalarıma sormak istedim. Birkaç gün önce bir çocukla konuşmaya başladık. Ayrı şehirlerdeyiz ve üniversite ile ilgili bazı işleri olduğu için şimdilik gelemiyor.

Onun ısrarıyla başladık konuşmaya ama bana göre daha heyecansız gibi. Daha çok ben konu açıyorum tanımak için. Sorum şu sizce bir yandan başka bir kızla görüşüyor olabilir mi? Hatta sevgilisi olabilir mi? Bunu baştan anlayıp yol vermek istiyorum hemen öyleyse..

Bunu bilemeyiz, belki de o sizi beğenmemiştir.
''Yol vermek'' istiyordur, ama kırmaktan korkuyordur.

Açıkça sorun.

Bunu bilemeyiz, belki de o sizi beğenmemiştir.
''Yol vermek'' istiyordur, ama kırmaktan korkuyordur.

Açıkça sorun.
Sordum beni görerek ilişkiye başlamak istedi zaten. Artı evet bu heyecansızlığından bahsettim uyumsuzuz herhalde bitsin baştan dedim. Asla, böyle bir şeyi söyleme sakın bir daha falan dedi. Hatta sert çıktı.

konu açmaya çalışmayın, üstüne çok düşmeyin oluruna bırakın zaten başka görüştüğü varsa patlak verir bu şekilde ipler kopar

Canim hep oyle diyorlar. Kim evet hayatimda baska biri var ama senle de konusuyorum der ki.. Tabi bilemeyiz de.. Her soylenene inanma olur mu benden tavsiye sana.

sende bi konu açma o aramadan arama konuşma bakalım. eğer üstüne düşmüyorsa hala konuşmaya çalışmıyorsa o zaman demektir ki zaten o da bunu istiyormuş.
senin aramamana rağmen o üstüne düşerse bu demektir ki sen herşeyi kafanda kurmusşsun. bi dene bakalım

Acaba açık açık ben böyle bir şeyden şüpheleniyorum, iletişimi kesmek istiyorum mu desem?

Daha birkaç günde bunu anlamak imkansız. Sonuçta yeni tanıdığınız biri. Kişiliği öyle olabilir, kendini rahat ifade edemiyor olabilir. Tanımak için süre tanıyor olabilir. Siz de çok üstüne varmayın. Bence aksine böylesi daha sağlıklı. Yani normali budur. Üç günde insan nasıl tamamen açsın kendini. Aksine hemen sıkı fıkı olan, iltifatlar yağdıran, başlarda aşırı ilgi gösteren adamdan korkarım ben.
Sakın şüphenizi dile getirmeyin. Siz de onun gibi temkinli yaklaşın derim. Ama içinize sinmiyorsa olmayacak galiba, gibilerden genel bir şeyler söyleyip kesin iletişimi.

benim bildiğim erkekler konu açar yazar eder tamam kızda yapmalı ama erkeğe daha çok görev düşüyo hele ki en başta böyleyse ilerlediğinde ne konuşcaksınız heyecan falan olmicak hiç

Acaba açık açık ben böyle bir şeyden şüpheleniyorum, iletişimi kesmek istiyorum mu desem?
Canim biz bayanlar olarak soylenenlere inanmak istiyoruz hele bu kisiden hoslaniyorsak... Senin bu konulari acman onda ne etki yaratiyor biliyor musun? Senden hoslaniyorum sana inanmak istiyorum algisi yaratiyor onlar da genelde bu durumdan istifade ediyor.... O yuzden soylenenlere degil mantigina guven.

benim bildiğim erkekler konu açar yazar eder tamam kızda yapmalı ama erkeğe daha çok görev düşüyo hele ki en başta böyleyse ilerlediğinde ne konuşcaksınız heyecan falan olmicak hiç
Haklısınız kesinlikle, bu durumdan bahsettim ben ama kendisi böyle bir yapısı olduğunu ima etti. Ben de uyumsuzuz iletişimi keselim baştan dedim ama sert çıktı, bir daha böyle bir şeyi duymak istemiyorum falan dedi. Ama belki de rol yapıyor..

bu durumdan bahsettim ben ama kendisi böyle bir yapısı olduğunu ima etti. Ben de uyumsuzuz iletişimi keselim baştan dedim ama sert çıktı, bir daha böyle bir şeyi duymak istemiyorum falan dedi. Ama belki de rol yapıyor..

Olur canim olabilir yani tanimadigin bir insan.. Gozun kapali inanma.

Karşındaki erkek...
Olabilir de,olmayabilir de!!!

Bunu ancak zamanla anlayabilirsiniz. Baştan şüphe ile yaklaşıyorsanız hissettiğiniz bir durum var demek ki. Zaten körü körüne güvenmemek gerekir. Yeni ilişki ne desek yanlış olabilir. Kontrol etme şansınızda yok. Yapısı öyle olabilir..

Ama öyle biriyse zamanla ona alışmak istemiyorum. Açık açık ben böyle bir şeyden şüpheleniyorum deyip bitirsem mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…