Başka biri olabilir mi?

bende benimkini çok yazıp arama diye tersledim asdghjjkl ortamız yok cidden :d

Nereden tanıştınız? Hiç gorusmemissiniz anladigim kadariyla. Hiç görmeden karsinizdaki kişinin karakterini(heyecansiz demissiniz ) hayatında başka birisinin olup olmadığını mi anlamaya calisiyorsunuz :D :))

Durum her ne olursa olsun bırakın erkekler sizi tanımak için ugrassin, pesinizden koşsun. Bence daha değerli olursunuz.

Onun zoru ama senin.caban ?
Tanimadiginiz biri icin fazla caba hayat felsefem arayani arar konusanla konusrum

Ugrasmak niye okdarmi issizim ki :)

Ama öyle biriyse zamanla ona alışmak istemiyorum. Açık açık ben böyle bir şeyden şüpheleniyorum deyip bitirsem mi acaba?
Belli ki bitirmek istiyorsunuz. Kısa zamanda güven oluşmaz ama siz bir şekilde devam etmekte istemiyorsunuz. Önemli olan ne hissettiğiniz. Bitirmek istiyorsanız bitirin gitsin. Aşk, sevgi yokken sıkıntı yok. Böyle aldatıyor mu diye düşünmektense. . Hem zaten yeni ve uzakta. Birbirinizi tanıma fırsatınızda olmaz ki böyle. . Sürekli kafada sorular dönsün dursun sonra. :KK16:

Direkt sorsana bacım. Yoksa senindir varsa zaten hic senin olmamistir.

Ben olsam geri cekilirdim.
Bi aciklamasa yapmazdim. Eger beni kaybetmek istemiyorsa elbet cabalar.

O degilde universiteyle ilgili sorunlae var dedin. Acaba ogretim uyeside tatiller yasak oldugundanmi bu? Meslegi neydi?
Belkide su ulke olaylarinin ucu bu adamada dokunuyor ve etekleri tutustugu icin su an pek ilgileneniyor senle?? Ay nedense boyle bisey geldi aklima.

Detay vermemişsiniz, başka biri var ya da yok diyebileceğimiz bir durum olmamış. Ama heyecansız olduğunu hissetmişsiniz ki bu çok önemli birşey. Sizin için heyecanlanıp çabalamayan biri sizi tanımaya da çalışmıyordur, siz bu adamdan çok mu hoşlandınız da çabalıyorsunuz, bunu tekrar düşünün ve açıklama yapmadan uzaklaşın derim.

İyi günler. Kafama takılan bir şey var, tecrübeli ablalarıma sormak istedim. Birkaç gün önce bir çocukla konuşmaya başladık. Ayrı şehirlerdeyiz ve üniversite ile ilgili bazı işleri olduğu için şimdilik gelemiyor.

Onun ısrarıyla başladık konuşmaya ama bana göre daha heyecansız gibi. Daha çok ben konu açıyorum tanımak için. Sorum şu sizce bir yandan başka bir kızla görüşüyor olabilir mi? Hatta sevgilisi olabilir mi? Bunu baştan anlayıp yol vermek istiyorum hemen öyleyse..
Bir kişi de olabilir beş kişi de olabilir
Ama erkek milletine güven olmaz:KK59:

Daha baslamadan başkasımi var diye sormak ne yahu?İyice kalkar totosu
Geri çekil sende

Back
X