Başka birini bulan erkek

votetoda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
1.042
1.409
133
Merhaba kızlar. Sizden sormak istediğim bir konu var. Bir erkekten çok hoşlanıyordum. 8 aylık flört yazışmamız konuşmamız oldu. Ama ilişkiye kadar gitmedi. Bekledim teklifi ama yakında kendisine yeni sevgili bulmuş instagram hikayesinden gördüm. Bu durumda hikayesini hiç izlememek doğru olur mu yada takibi mi bırakmak lazım?Şuan kendim artık hiç birşey paylaşmıyorum , hikayesini de izlemiyorum. Böyle durumu kesin çoğu yaşamıştı. Nasıl atlattınız?

Son düzenleme:
Flört icin 2 sene cok uzun zaten olmayacagi belliymis ama siz konduramamissiniz demek ki.
Takiplesmemek komple heryerden yoketmek ve kendinizi baska seyler hobi vs mesgul ederek atlatabilirsiniz.Gecmeyen durum yok.

Flört icin 2 sene cok uzun zaten olmayacagi belliymis ama siz konduramamissiniz demek ki.
Takiplesmemek komple heryerden yoketmek ve kendinizi baska seyler hobi vs mesgul ederek atlatabilirsiniz.Gecmeyen durum yok.
Orda yanlış yazdım 8 aylık yoğun bir flörtleşme oldu ama haklısınız yine uzun sürdü. Yorumunuz için teşekkürler.

Direk takipten çıkın ve engelleyin bu kadar basit. 8 aylık adı konmamış birşey yaşamışsınız.. Belli ki şuursuz arkadaş sizi elinde tutup arayış içine girmiş.. Bulunca da adı konmamış birşey olduğundan size sorumluluğu olmadığı için gayet rahat davranmış.. Allah karşınıza iyi niyetli insanlar çıkarsın bundan sonra ne diyelim.. Gideni düşünme boşver zaten adam olsaydı 8 ayda gerçek bir flörtünüz olurdu..

Hıö şimdi karşı tarafın egosunu şişrmeye gerek yok. Takipten çıkma çıkarma. Bunlar çocuk a şeyler. Ara ara izle. Ama her zana değil 1 izle 3 izleme gibi. Sende ara ara günlük hayatından paylaşım yap. Sempatik şrin ve güzel olduğun hallerin ama çook sık yapma 2 hafta bir falan. Ni erkekle baş başa asla. Gurupça olabilir. Umrumda bile değilsin imajı budur. Bu da senin için ders olmuştut. 1 aydan fazla adını koymayan bir ilişki varsa yol ver gitsin

Evet sizin dediğinizi yapmayı düşünüyordum. Aynen 8 hikaye paylaşmış 3 izledim diğeri açmadım. Tek kendim pek hikaye paylaşmayı sevmem ve içimden gelmiyor artık ama dediğiniz gibi yanlış anlar sanki beni ilişkisi çok etkilemiş bende paylaşım yapmıyorum. 2 haftada 1 olur

2 sene size sürprizler yapmayan sizi el üstünde tutmayan ilişkisini bile açıklamayan kişiye nasıl sabrettiniz. Ben bana sıcak baklava almadı diye 3 aylık ilişkimi kestim. Resmen eziyet ettim adama. Siz nasıl dayanıyorsunuz bu kadar. Tamam bende anormallik var da, beklentisiz ilişki olmaz ki.

Bence de engelliyip takipten cıkmayın. Burnu kalkar beni ne kadar seviyormuş cok bozuldu diye. Normal davranın. hatta yapabiliyorsanız çok sevindim beni kız arkadaşınla tanıştirsana güzel kızmış felan diyin ama bunu soylemek icinizi cok yakacaksa yapmayin tabi sadece engellemeyip normal davranmak yeter.

Son düzenleme:
Silin engelleyin. Böyle bi tipten hiçbişey yaşamadan kurtulduğunuza sevinin. Yok burnu kalkar silersem filan demeyin. Silmeyince, aaa kıza dön.klik yaptım hala takip ediyo olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…