Nasıl olmuştu anlatabilir misin biraz rica etsemOldu bosvereceksin öyle kişileri
Baya kötüymüş senin ki neyse ki geçmiş bitmişSevmiodu biz cikiyordk belki sever umuduyla aldattı barıştk belki duzelmistr pismandr die afetim hatta... sonra tekrar aldatti biriyle ciddi bi ilişkisi vardı ögrendim ve ayrildm.. herhalde bunlar ayrilmislar artik ne olduysa beni aradi affet dedi snra 1 yıl pesimi birakmadi. . Gerçekten öyle kisilere değer vermiceksin degmiyor. .
Çok sevindim senin adına ömür boyu mutlu olursun inş. :)Hatırlamıyorum unuttum öküzu niye hatrliyim sanki.. hem aldatsin hem de ona geri döneyim var mı ole bi dünya boswer ole kişileri kardes suan 3 yıl başka bi ilişki m var sözluyum o ilişkiye geri dönmedigm için ise pişman değilim. .
Baya kötüymüş senin ki neyse ki geçmiş bitmiş
Çok sevindim senin adına ömür boyu mutlu olursun inş. :)
Ondaki nasıl bir rahatlıkmış öyle ya beni kazan ne demek. Kendini ne kadar büyüttüyse gözünde artıkDöndü döndü. Başkasına aşık oldum diye gitti benden 1 ay sonra o kızla çıktı daha sonrasında da birkaç bahaneyle beni aramaya başladı. Artık araları mı kötüydü neydi bana yeniden biz olabilir miyiz? dedi. Bunları derken de bana kimseyle çıktın mı ya da öpüştün mü diye sorular soruyordu yapsam dönmeyecek demekki. Ben acaba yeniden olabilir mi hala diye içimden geçiyorum ama ona söylemiyordum tabii. En son bana pişkin pişkin gel beni kazan tekrar diyince şalterler attı bende. Açtım ağzımı yumdum gözümü birbirimize girdik. 1 yıl oldu hiç konuşmadık kızla da devam ediyor tamamen bitirdi beni. Birbirimizin ilk aşkıydık ne olursa olsun kolay kolay silememiştik duyguları ama artık üstünden çooook zaman geçti. Artık gelse başlasak yeniden elini tutamam, yüzüne bakamam biliyorum.
Ondaki nasıl bir rahatlıkmış öyle ya beni kazan ne demek. Kendini ne kadar büyüttüyse gözünde artık
Onu salak gibi bekleyen ve kabul eden ben vardım o yüzden de böyle rahattı. Kalk okuduğun şehirden yanıma gel beni kazan diyebiliyordu yani.
Evet dönüyorlar ama eskisi gibi olmuyor.
Tam unuttugun umursamadigin anda kapini caliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?