Başka erkeklerin bakması beğenmesi hoşuna gidiyo

Ceylan8400

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
80
9
36
41
bi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.

Üniversite zamanı vardı benim de öyle bir erkek arkadaşım. İnsanlar bana baktığında mutlu oluyordu, gururla gülümseyerek söylüyordu herkes sana bakıyor diye. O zaman cahillik, anlamadım, zaten kısa sürdü. Şimdi kocam öyle dese tepelerim.

Allahim anlayabilen beri gelsin yazdiginiz erkek arkadasmi siz hos ve bakimli olunca baskalarinin size bakmasindan sizi suzmesinden hosnutmu oluyor konu bumu
Eger konu buysa ben bayan olarak yanimdakine bakilmasindan suzulmesinden rahatsiz olurum o erkek olarak bundan keyif aliyorsa mayada sikinti olabilir derim

Vallahı kendı kocamı düşündüm de aman allahım bırı bana bakacak ve hoşuma gıdecek ha . Bence normal hıc bır erkegın hosuna görmez. Mesela yatak odasında nasıl ? Yanı degısık fantazı ısteklerı var mı

bi dönem yine vardı.içinde engelledi diyodum ama halen var.otelde tatilde bu durum hoşuna gidiyordu.şimdi bi özel güne giderken çorap fln hoş giyinmişsem hoşuna gidiyo sanki orada bakılması hoşuna gidiyo.inkar etmişti ama anlıyorsun.içsel bi durum.engelleyemiyo mu.seviyo da çok bazen kıskanır da ama çözemiyorum.twitterda bu tarz şeyler dolu binlerce.bakıyo ediyo farkındayım.seviyo mutluyuz ama böyle bi içsel isteği var.bunu içinden Hyl ettiğinde bile çok keyifli mutlu oluyo özel durumlarda bile.
Yavrum kac bu adamdan mazallah tövbe bismillah ilerde baska turlu seylerde izlemekte hosuna gidebilir...

Vallahı kendı kocamı düşündüm de aman allahım bırı bana bakacak ve hoşuma gıdecek ha . Bence normal hıc bır erkegın hosuna görmez. Mesela yatak odasında nasıl ? Yanı degısık fantazı ısteklerı var mı
o kadar detay yazamıyorum uluorta

Back
X