- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
- Konu Sahibi Ceylan8400
Oha artik ohaaa ya sapikla evlenmissin senn besbellizaten izliyodur oraları geçtim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha artik ohaaa ya sapikla evlenmissin senn besbellizaten izliyodur oraları geçtim
Yaw şu konulara göbeğinden girip,devrik cümlelerle böyle şiir yazma havası vererek açmıyorlar mı hastasıyım.Hele bir de konuşur gibi bir solukta anlatır gibi yazmıyorlar mı,giriş gelişme sonuç sıfır, of off...Ben yazdınız anlamadım ben
Siz mi hoşlanıyorsunuz sevgiliniz mi kocanız mı neyse o mu hoşlanıyor
Okuduğumdan tek anladığım Türkçeniz sıfır![]()
Ahajajajja yarildimAlagavat
Tercih sizin, siz rahatsız olmuyorsanız sorun yok.evliyiz zaten.hızlı yazdım telefondan o yüzden öyle oldu
Su cvptan benim anladigim konu sadece sizi baskarinin begenmesinden hoslanmak degil baska sikintilarda var buradan beklentiniz ne peki yani gelecek cvplarda %80 lik oran normal olmadigini soyleyecek muhtemeleno kadar detay yazamıyorum uluorta
normal olmadığını ben de biliyorum.ekstra bi durum.onun dışında anorma bi durum yok ama konu önemli.engel olmalıSu cvptan benim anladigim konu sadece sizi baskarinin begenmesinden hoslanmak degil baska sikintilarda var buradan beklentiniz ne peki yani gelecek cvplarda %80 lik oran normal olmadigini soyleyecek muhtemelen
telefondan yazdım.o yüzden anlatım biraz bozuk olduYaw şu konulara göbeğinden girip,devrik cümlelerle böyle şiir yazma havası vererek açmıyorlar mı hastasıyım.Hele bir de konuşur gibi bir solukta anlatır gibi yazmıyorlar mı,giriş gelişme sonuç sıfır, of off...
Ekstra durum olmasinimi bekliyorsunuz ve anormal bi durum yokmu sizcede? ? Iyide arkadasim konu nede aciyorsun ozamann anormal gormuyorsan? ? Engeli olmasi gerekiyorsa git esinle konus burda yazarak engelli olamassin eşine anlat bunu...normal olmadığını ben de biliyorum.ekstra bi durum.onun dışında anorma bi durum yok ama konu önemli.engel olmalı
Isin icinde baska seyler var ama konu sahibi detaya girmek istemiyorBenimde erkek arkadaşıma bakılması hoşuma gidiyor . Gurur duyarım kendimle . Sapıklık neresinde bunun .
Neyi mesela?zaten izliyodur oraları geçtim
Peki, kaç yıldır evlisiniz,eşinizin böyle bişeyden hoşlandığından nasıl emin oldunuz,yani sadece bakışlarından değildir sanırım,ne zamandır böyle davranıyor,hiç konuştunuz mu bu meseleyi?telefondan yazdım.o yüzden anlatım biraz bozuk oldu
başka şey derken daha ileri bi durum değil ama normal bi duygu değilIsin icinde baska seyler var ama konu sahibi detaya girmek istemiyor