Ben bu paragraftan irrite oldum.Meraba 18 yaşındayım adetimin 2. Günü cinsel organımı jiletle temizledim benden önce yaklaşık 1 saat kadar önce abim kullanmış ben ucunu yıkadım ama sapında veya ucunda sperm varsa bi hebelik olurmu. Konu hakkında bilgisizim daha önce hiç ilişkim olmadı veya vajinama herhangi bişey sokmadım (masturbasyon olmadı) bu olaydan 30 gün sonra 4 günlük yaklaşık günde 2pedi dolduracak kadar kanadım. Ama 2. Adetimde sitrestwnmi uoksa kasıklarıma sürekli baskı uygulamamdanmıdır bilmiyorum adetim pıhtilı ve az geldi 3 aydır uyuyamıyorum. Şimdi yine adet olmaya yakın vajinal akıntılarım oluyor beyaz sümüksü bazende su gibi lütfen cevap verirmisiniz ? Üstelik bu sene mezuna kaldım iyi bi sıralama yapmış olmama rağmen derslerime odaklanamıyorum böyle bi durum mümkünmu acaba?
Ne bileyim ben yaw önümde ultrason mu açık kan testi sonuçlarınıza mı bakıyorum.Hamilelik gibi bi durum söz konusumu peki cevabınız için teşekürederim.
Yok ya valla hepsini denedim en iyisi erkek jiletleri.Mac 3 kullandıktan sonra senin yeni çıkan kıllar Eki Görüntüle 3308316
Meraba 18 yaşındayım adetimin 2. Günü cinsel organımı jiletle temizledim benden önce yaklaşık 1 saat kadar önce abim kullanmış ben ucunu yıkadım ama sapında veya ucunda sperm varsa bi hebelik olurmu. Konu hakkında bilgisizim daha önce hiç ilişkim olmadı veya vajinama herhangi bişey sokmadım (masturbasyon olmadı) bu olaydan 30 gün sonra 4 günlük yaklaşık günde 2pedi dolduracak kadar kanadım. Ama 2. Adetimde sitrestwnmi uoksa kasıklarıma sürekli baskı uygulamamdanmıdır bilmiyorum adetim pıhtilı ve az geldi 3 aydır uyuyamıyorum. Şimdi yine adet olmaya yakın vajinal akıntılarım oluyor beyaz sümüksü bazende su gibi lütfen cevap verirmisiniz ? Üstelik bu sene mezuna kaldım iyi bi sıralama yapmış olmama rağmen derslerime odaklanamıyorum böyle bi durum mümkünmu acaba?
Meraba 18 yaşındayım adetimin 2. Günü cinsel organımı jiletle temizledim benden önce yaklaşık 1 saat kadar önce abim kullanmış ben ucunu yıkadım ama sapında veya ucunda sperm varsa bi hebelik olurmu. Konu hakkında bilgisizim daha önce hiç ilişkim olmadı veya vajinama herhangi bişey sokmadım (masturbasyon olmadı) bu olaydan 30 gün sonra 4 günlük yaklaşık günde 2pedi dolduracak kadar kanadım. Ama 2. Adetimde sitrestwnmi uoksa kasıklarıma sürekli baskı uygulamamdanmıdır bilmiyorum adetim pıhtilı ve az geldi 3 aydır uyuyamıyorum. Şimdi yine adet olmaya yakın vajinal akıntılarım oluyor beyaz sümüksü bazende su gibi lütfen cevap verirmisiniz ? Üstelik bu sene mezuna kaldım iyi bi sıralama yapmış olmama rağmen derslerime odaklanamıyorum böyle bi durum mümkünmu acaba?
Mumkun degil hamile kalamazsin bu olaydan sonra kaçkez adet oldun? Herhangi bir ilişkin olmamişsa sadece jilet kullanarak olmaz o işlerrr duşunme boyle igrenç şeylerMeraba 18 yaşındayım adetimin 2. Günü cinsel organımı jiletle temizledim benden önce yaklaşık 1 saat kadar önce abim kullanmış ben ucunu yıkadım ama sapında veya ucunda sperm varsa bi hebelik olurmu. Konu hakkında bilgisizim daha önce hiç ilişkim olmadı veya vajinama herhangi bişey sokmadım (masturbasyon olmadı) bu olaydan 30 gün sonra 4 günlük yaklaşık günde 2pedi dolduracak kadar kanadım. Ama 2. Adetimde sitrestwnmi uoksa kasıklarıma sürekli baskı uygulamamdanmıdır bilmiyorum adetim pıhtilı ve az geldi 3 aydır uyuyamıyorum. Şimdi yine adet olmaya yakın vajinal akıntılarım oluyor beyaz sümüksü bazende su gibi lütfen cevap verirmisiniz ? Üstelik bu sene mezuna kaldım iyi bi sıralama yapmış olmama rağmen derslerime odaklanamıyorum böyle bi durum mümkünmu acaba?
Adete yakın zamanlarda olan yumurtlamayı açabilir misiniz biraz?Mumkun degil hamile kalamazsin bu olaydan sonra kaçkez adet oldun? Herhangi bir ilişkin olmamişsa sadece jilet kullanarak olmaz o işlerrr duşunme boyle igrenç şeyler
Stresden adetinde allak bullak olmuştur
Abinin jiletinide asla kullanma kendine ait olsun hep sonra vajinal enfeksiyon filan olursun hijyenik degil
Bu arada adete yakin zamanlarda kadinlarda yumurtlama oldugu için beyaz akintilar gelir bilgin olsun yani hamilelik filan demek degil bu
Çok teşekürederim.Mumkun degil hamile kalamazsin bu olaydan sonra kaçkez adet oldun? Herhangi bir ilişkin olmamişsa sadece jilet kullanarak olmaz o işlerrr duşunme boyle igrenç şeyler
Stresden adetinde allak bullak olmuştur
Abinin jiletinide asla kullanma kendine ait olsun hep sonra vajinal enfeksiyon filan olursun hijyenik degil
Bu arada adete yakin zamanlarda kadinlarda yumurtlama oldugu için beyaz akintilar gelir bilgin olsun yani hamilelik filan demek degil bu
her ay yumurtlama yaklaşinca akinti oluyor beyazimsi neyi açayim daha geç yumurtlayan insanlarda adete daha yakin oluyor benimde dongum uzun oldugu için öyle oluyorAdete yakın zamanlarda olan yumurtlamayı açabilir misiniz biraz?
Adete yakın yumurtlanmaz. Regl ovulasyondan 14 gün sonra gelir. Doğrusunu bilelim.her ay yumurtlama yaklaşinca akinti oluyor beyazimsi neyi açayim daha geç yumurtlayan insanlarda adete daha yakin oluyor benimde dongum uzun oldugu için öyle oluyor
kiz sormuş zaten akintim oluyor falan belliki hic bilgisi yok bu konularda
Abiniz jilete mi boşaldı. Hadi boşaldı diyelim yani üstünde sperm olur. Duştasın sonuçta kıllar olur suya tutarsın. Jileti vajinanın içine mi soktun. Konu yalan ya da eksik bir şeyler var.Meraba 18 yaşındayım adetimin 2. Günü cinsel organımı jiletle temizledim benden önce yaklaşık 1 saat kadar önce abim kullanmış ben ucunu yıkadım ama sapında veya ucunda sperm varsa bi hebelik olurmu. Konu hakkında bilgisizim daha önce hiç ilişkim olmadı veya vajinama herhangi bişey sokmadım (masturbasyon olmadı) bu olaydan 30 gün sonra 4 günlük yaklaşık günde 2pedi dolduracak kadar kanadım. Ama 2. Adetimde sitrestwnmi uoksa kasıklarıma sürekli baskı uygulamamdanmıdır bilmiyorum adetim pıhtilı ve az geldi 3 aydır uyuyamıyorum. Şimdi yine adet olmaya yakın vajinal akıntılarım oluyor beyaz sümüksü bazende su gibi lütfen cevap verirmisiniz ? Üstelik bu sene mezuna kaldım iyi bi sıralama yapmış olmama rağmen derslerime odaklanamıyorum böyle bi durum mümkünmu acaba?
Ailesine diyor ama kendi daha sığ düşünceli, 2023 yılındaki Z kuşağı böyle olmamalı yaa18 yaşındasın kadınlar kulübünde soru soracak kadar aklın var ne demek aynı jileti kullanmak böyle birşey den şüphe etmek herşeye aklı yeten yeni nesile bak çok sinirleniyorum böyle benim ailem sığ düşünceli bilme ne diyip kolaya kacmaniza
Teşekürederim ayrıntılı bilgilendirmeleriniz içinJilet kullanımı ped kullanmak gibi kişiye özel olmalıdır. Herkesin teninde farklı bakteriler olabilir genitak bölge yani kasık bölgesi erkek ve kadın vücudunda da enfeksiyona yani bunu iltihap olarak düşünme mantar gibi bir çok bakteriye açık bir bölgedir. Çünkü burası kapalı, hava almaz, sıcak havalarda terleriz nemli kalır. Bu durumda bakteriler çok hızlı çoğalır.
Marketlerde banyo jiletleri çok uygun fiyata satılıyor. Her kullanımda sen ve abin kendinize yeni birer jilet alabilirsiniz. İçinde kaç tane var bilmiyorum ama çok var yani. 20 tl civarı. Bunlar mecbur olduğumuz masraflar öğrenci olduğun için maddi olarak sıkışık olabilirsin ama 10 tl sen 10 tl abin verse sizi 1 ay idare edecek kadar jilet alabilirsiniz.
Hamilelik sandığın gibi basit bir durum değil. Regl olduğumuz zaman farklılıklar gösterebilir kanamanın şekli miktarı. Bunlar mevsimsel olabiliyor çoğu zaman. Ama 18 yaşında olduğuna göre biyoloji dersi görmüş olduğunu düşünüyorum. Erkek vücudu ve kadın vücudu arasındaki farkı biliyorsundur erkeklerin testisleri neden dışarıda? Çünkü sperm belli bir ısıya kadar belli bir süre yaşayabiliyor. Sandığın gibi uçan kaçan bir şey değil sperm. Biyoloji dersini tekrar etmeni tavsiye ederim.
Ayrıca beyaz su gibi sümüksü akıntılar vajinal mantar enfeksiyonunun belirtisi olabilir. Aile hekimine danışmanı da tavsiye ederim.Teşekürederim ayrıntılı bilgilendirmeleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?