Başka eşylara bulaşan spermden gebelik olurmu ?

Hamilelik olmaz ayrıca sperm olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz? Jilete mi bosalacak abiniz?
Pıhtılaşma olabilir bazı zamanlar akıcı bazı zamanlar pihtili olabilir birkaç kez adet görmüş birinin böyle takıntı yapması hastalık habercisidir.

Ben bu paragraftan irrite oldum.

Enfeksiyon kapmaktan korksaniz anlicam da sperm bulaşması nasıl geliyor aklınıza nasıl bir fantazi dünyası daha neler duycaz

arkadaşıma oral seks yaptım hamile kalır mıyım? sorusuna ; spermler bademcikleri geçerse neden olmasın demiştim.

size verecek cevap bulamadım

sadece "müjde" diyebildim

Mumkun degil hamile kalamazsin bu olaydan sonra kaçkez adet oldun? Herhangi bir ilişkin olmamişsa sadece jilet kullanarak olmaz o işlerrr duşunme boyle igrenç şeyler
Stresden adetinde allak bullak olmuştur
Abinin jiletinide asla kullanma kendine ait olsun hep sonra vajinal enfeksiyon filan olursun hijyenik degil
Bu arada adete yakin zamanlarda kadinlarda yumurtlama oldugu için beyaz akintilar gelir bilgin olsun yani hamilelik filan demek degil bu

Adete yakın zamanlarda olan yumurtlamayı açabilir misiniz biraz?

abi jiletimi kullandın mı dedin ne dedin

Çok teşekürederim.

Adete yakın zamanlarda olan yumurtlamayı açabilir misiniz biraz?
her ay yumurtlama yaklaşinca akinti oluyor beyazimsi neyi açayim daha geç yumurtlayan insanlarda adete daha yakin oluyor benimde dongum uzun oldugu için öyle oluyor
kiz sormuş zaten akintim oluyor falan belliki hic bilgisi yok bu konularda

18 yaşındasın kadınlar kulübünde soru soracak kadar aklın var ne demek aynı jileti kullanmak böyle birşey den şüphe etmek herşeye aklı yeten yeni nesile bak çok sinirleniyorum böyle benim ailem sığ düşünceli bilme ne diyip kolaya kacmaniza

Adete yakın yumurtlanmaz. Regl ovulasyondan 14 gün sonra gelir. Doğrusunu bilelim.

Abiniz jilete mi boşaldı. Hadi boşaldı diyelim yani üstünde sperm olur. Duştasın sonuçta kıllar olur suya tutarsın. Jileti vajinanın içine mi soktun. Konu yalan ya da eksik bir şeyler var.

Paragrafına ve bilimsel dayanağı olmayan endişelerine bakınca mezuna kaldığın iyi sıralamanın 7 haneli olma ihtimali yüksek. Hamile olma ihtimalin tek haneli yüzdeliklerde .

Ailesine diyor ama kendi daha sığ düşünceli, 2023 yılındaki Z kuşağı böyle olmamalı yaa

Jilet kullanımı ped kullanmak gibi kişiye özel olmalıdır. Herkesin teninde farklı bakteriler olabilir genitak bölge yani kasık bölgesi erkek ve kadın vücudunda da enfeksiyona yani bunu iltihap olarak düşünme mantar gibi bir çok bakteriye açık bir bölgedir. Çünkü burası kapalı, hava almaz, sıcak havalarda terleriz nemli kalır. Bu durumda bakteriler çok hızlı çoğalır.
Marketlerde banyo jiletleri çok uygun fiyata satılıyor. Her kullanımda sen ve abin kendinize yeni birer jilet alabilirsiniz. İçinde kaç tane var bilmiyorum ama çok var yani. 20 tl civarı. Bunlar mecbur olduğumuz masraflar öğrenci olduğun için maddi olarak sıkışık olabilirsin ama 10 tl sen 10 tl abin verse sizi 1 ay idare edecek kadar jilet alabilirsiniz.
Hamilelik sandığın gibi basit bir durum değil. Regl olduğumuz zaman farklılıklar gösterebilir kanamanın şekli miktarı. Bunlar mevsimsel olabiliyor çoğu zaman. Ama 18 yaşında olduğuna göre biyoloji dersi görmüş olduğunu düşünüyorum. Erkek vücudu ve kadın vücudu arasındaki farkı biliyorsundur erkeklerin testisleri neden dışarıda? Çünkü sperm belli bir ısıya kadar belli bir süre yaşayabiliyor. Sandığın gibi uçan kaçan bir şey değil sperm. Biyoloji dersini tekrar etmeni tavsiye ederim.

Teşekürederim ayrıntılı bilgilendirmeleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…