En kısa surede gideceğim bilgilendirdiğiniz için teşekürederim.Ayrıca beyaz su gibi sümüksü akıntılar vajinal mantar enfeksiyonunun belirtisi olabilir. Aile hekimine danışmanı da tavsiye ederim.
Hayir yanliş biliyorsun her kadin öyle degil dongu meselesi var burda adete 9gun kala hamile kalmiştim ben ve ilişkim 1 defa oldugu için bunu tam şekilde gozlemledim yumurtlamam baya geç oluyor yumurtla çatliyor adetden 1hafta gecince adet oluyorum ve hamile kalinca asla adetinle gebe kalma tarihin uyuşmaz bunada geç dollenme denir emin ol bu konuda senden çok daha iyi biliyorum yaşamiş biri olarak her kadin ayni şeyleri yaṣamaz 28 gun dongusu olanlar 14gunlerde çatlama oluşur sonrasi adet gelir ama 35 45.kadar uzanan kadinlarda artik 22 23 24 gibi gunde oluşur gununu tahmin edemezsin her kadin için gecerli degil tabi bu durumAdete yakın yumurtlanmaz. Regl ovulasyondan 14 gün sonra gelir. Doğrusunu bilelim.
Yoo ben daha cok biliyorum. Döngü uzunsa geç yumurtlanır ama döllenmeyen yumurta hoop 1 haftada atılıp da regl başlayamaz. Rahmin kalınlaşıp dökülebilmesi için mecbur bu süreye ihtiyacı var.Hayir yanliş biliyorsun her kadin öyle degil dongu meselesi var burda adete 9gun kala hamile kalmiştim ben ve ilişkim 1 defa oldugu için bunu tam şekilde gozlemledim yumurtlamam baya geç oluyor yumurtla çatliyor adetden 1hafta gecince adet oluyorum ve hamile kalinca asla adetinle gebe kalma tarihin uyuşmaz bunada geç dollenme denir emin ol bu konuda senden çok daha iyi biliyorum yaşamiş biri olarak her kadin ayni şeyleri yaṣamaz 28 gun dongusu olanlar 14gunlerde çatlama oluşur sonrasi adet gelir ama 35 45.kadar uzanan kadinlarda artik 22 23 24 gibi gunde oluşur gununu tahmin edemezsin her kadin için gecerli degil tabi bu durum
Google bakarakmi buna karar verdinYoo ben daha cok biliyorum. Döngü uzunsa geç yumurtlanır ama döllenmeyen yumurta hoop 1 haftada atılıp da regl başlayamaz. Rahmin kalınlaşıp dökülebilmesi için mecbur bu süreye ihtiyacı var.
Eki Görüntüle 3308337
Merabalar Yaşça benden büyýksünüz anlatığım olayda gebelik olur mu ?Google bakarakmi buna karar verdinburada yazilan bilgiler her kadinda olmaz canım ben kendimden örnek verdim benim böyle oluyor ama herkesde öyle olacak diye birşey yok herkesin kendine ozgu dongusu var ve hormonlar oynarsa tum dengeler karişir ve adetide etkiler etkileyincede öyle olaylar oluşa biliyor bazi kadinlardada
benim adetim boyle geliyor bu konulardada bilgim var sonucta 2çoçuk annesiyim ve bundan oncede gebelik istedigim için denedigimde çok şeyide gozlemledim bilgim olmayan konularda yorum yapmayi sevmem sanada tavsiyye ederim herşeyi bilmezsin
3 ay oldu bu olayın üstünden tam . Karnımda bi şişkinlik yok . Ama bi kere takintı başlayınca duramıyorum. Her gün mahvolmuş bir şekilde etrafta dolanıyorum. Siz bilgili gibisiniz böyle bir durumun gerçekleşme ihtimali var mıdır?Aile fertleri ile ortak kişisel ürün kullanınca aklınıza ilk gelmesi gereken şey enfeksiyon ve virüs tarzı hastalıklar olmalı. Zannetmiyorum ki bir erkek kalkıp da jilette sperm kalıntısı bıraksın. Hadi milyarda bir ihtimal, oldu. Siz jiletle sadece epilasyon yapmadınız mı?
Epilasyon yaparak gebeliği nasıl düşünebildiniz etmeyin insanları gerçekten gereksiz bir polemiğe sürüklüyorsunuz.
Bence gidip hpv testi yaptırın. Aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz yapılıyor.
Ayrıca regl gecikmesi de muhtemelen kafanıza sadece bunu taktığınız için olmuştur, zihninizi netleştirmek istiyorsanız sağlık ocakları da ücretsiz beta HCG bakıyor. Sabah aç karna kan vermeniz yeterli. Yazın bir kağıda. Tiroit, demir, B12, beta hcg diye. Uzatın doktora. Bunlara bakılmasını istiyorum deyin. Çoklu işlem olduğu için dikkat de çekmez, siz de zaten hiçkimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ertesi sabah e-nabızda görünür. Biraz sakin kalırsanız da regl döngünüz normale döner zaten.
Hayir olamaz mumkun degil asla bu konuyu kapat artik benceMerabalar Yaşça benden büyýksünüz anlatığım olayda gebelik olur mu ?
Cevaplarsanız çok mutlu olurum lütfen?
Hayir yanliş biliyorsun her kadin öyle degil dongu meselesi var burda adete 9gun kala hamile kalmiştim ben ve ilişkim 1 defa oldugu için bunu tam şekilde gozlemledim yumurtlamam baya geç oluyor yumurtla çatliyor adetden 1hafta gecince adet oluyorum ve hamile kalinca asla adetinle gebe kalma tarihin uyuşmaz bunada geç dollenme denir emin ol bu konuda senden çok daha iyi biliyorum yaşamiş biri olarak her kadin ayni şeyleri yaṣamaz 28 gun dongusu olanlar 14gunlerde çatlama oluşur sonrasi adet gelir ama 35 45.kadar uzanan kadinlarda artik 22 23 24 gibi gunde oluşur gununu tahmin edemezsin her kadin için gecerli degil tabi bu durum
Sagol canım kalsınYanlış mı? Bu kız kitabını yazdı bu işin. Kitapçılardan temin edebilirsiniz
Kullanılmış olduğu belli çünki bıraktığım yerde detildi ve ucu yıkanmıstı . Benden önce o banyoyy kullandı ve banyoda onun ne yaptiğibı bilemem ve teknik olarak da soramam . Ama bende kullanırken ucunu yıkadım .sapını yıkamadım sapına dokunuyorum sonuç olarak sperm varsa ve wlime bulaştıysa bende temizlerken vajinama degmisse bi şey olur mu diye teretüddeyim. Kendimi ifade edemedim o yüzden tutarsız hibi gelebilir ama aylarca uyku bile uyuyamıyorum içimdeki düşünce biliyo olmadığina ama inanmak istemiyo napıcam bilmiyorum..Konu hiç inandırıcı gelmedi. Adetin ikinci günü nasıl jiletle temizleme yapabilirsiniz ki. Sizden yaklaşık bir saat önce abinizin kullandığını nerden biliyorsunuz banyodan çıkınca birbirinize anlatıyor musunuz ne yaptığınızı böyle ? Üstelik olayın üstünden ay geçmiş yani. Ya da banyoda neden sperm bulaşmış olacağını düşünüyorsunuz abiniz banyoda mastürbasyon yapıyor çıkınca da size mi anlatıyor? Nerden baksan konu tutarsız ve gerçek dışı.
Sagol canım kalsındedigim gibi ben kendimden örnek verdim illa öyle yazildi diye öyle olucak diye birşey yok herkes farkli yaşaya bilir ayni olucak diyede birşey yok ve herkes bir birinin fikirlerine saygi duymali bence konuyu uzatmaya gerek yok zaten açilan konu saçmalik jilet.
Çocuğum, tıraş bıçağı tek kullanımlıktır. Benim senin olmaz. Bu diş fırçası gibi bişey değil ki yanlışlıkla kullansın. Bir kere kullanıp çöpe atarsın. Hadi o kullandı sen niye yıkayıp tekrar kullanıyorsun. Bundan gebelik olmaz ama bu hijyensizlikle cüzzam bile olunur.Lütfen cevap verirmisin böyle bişey mümkünmü jilet benim ama o yanlışlıkla kullanmış.
Madem kullanıldığını farkettin neden yeni açmak yerine onu kullandın.Kullanılmış olduğu belli çünki bıraktığım yerde detildi ve ucu yıkanmıstı . Benden önce o banyoyy kullandı ve banyoda onun ne yaptiğibı bilemem ve teknik olarak da soramam . Ama bende kullanırken ucunu yıkadım .sapını yıkamadım sapına dokunuyorum sonuç olarak sperm varsa ve wlime bulaştıysa bende temizlerken vajinama degmisse bi şey olur mu diye teretüddeyim. Kendimi ifade edemedim o yüzden tutarsız hibi gelebilir ama aylarca uyku bile uyuyamıyorum içimdeki düşünce biliyo olmadığina ama inanmak istemiyo napıcam bilmiyorum..
Başka yokty ve o gün yapmak zorundaydım çünki yolculuğa çıkacaktık. Lütfen yargılamadan yazın benden büyýksünüz ve benim tek istediğim bilgilenmek .Madem kullanıldığını farkettin neden yeni açmak yerine onu kullandın.
Ay bile bile mi kullandın seeenKullanılmış olduğu belli çünki bıraktığım yerde detildi ve ucu yıkanmıstı . Benden önce o banyoyy kullandı ve banyoda onun ne yaptiğibı bilemem ve teknik olarak da soramam . Ama bende kullanırken ucunu yıkadım .sapını yıkamadım sapına dokunuyorum sonuç olarak sperm varsa ve wlime bulaştıysa bende temizlerken vajinama degmisse bi şey olur mu diye teretüddeyim. Kendimi ifade edemedim o yüzden tutarsız hibi gelebilir ama aylarca uyku bile uyuyamıyorum içimdeki düşünce biliyo olmadığina ama inanmak istemiyo napıcam bilmiyorum..
Bende anne olmak için çok ugraştim neler yaşadigimi ben biliyorum o benim ne yaşadigimi bilmedigi gibi bende onun neler yaşadigini bilememSiz kendinizden örnek verdiniz de o arkadaş kızını kucağına almak için baya bir uğraştı. Sayısız tedaviler gördü burada tıopiklerde konuşuldu paylaşımlar yapıldı. Yani dedikleri çok yabana atılacak şeyler değil. Siz bir kişiden örnek veriyorsunuz ama orada sayısız üyenin tecrübeleri ve yaşadıkları var. Hani yanlış biliyorsun diye çıkışmak bana doğru gelmiyor bu sitede. Çünkü çoğu kişi anne olmak için üye oluyor buraya
Aynen konu çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?