Başka kadının bacaklarına bakarsa?

ester_5

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
38
1
16
İstanbul
Dün akşam yaşadığım bir olay,metroya bindik karşı karşıya oturduk 4 senelik erkek arkadaşımla,yanımda mini etekli bir bayan var dı,bir baktı iki baktı üç baktı o kadar dikkatli bakılmaz ki yuhh dedim karşısından AYIP AYIP dedim,ne oldu ki der gibi kafasını salladı,metodan inene kadar yüzüne bakmadım sinirimden,indikten sonra birde ne oldu demezmi? deli oldum dedim ki: yuh yani yanımdaki kadının bacaklarına hayvan gibi baktın,ne arayordun ki acaba dedim.Yok falan dedi öylesine,dedim lütfen sus bu kıskançlık değil bana yaptığın saygısızlık dedim,ama hala içim rahat değil,uyuyamadım,sinir oldum.Birde şöyle bir ayrıntı var;Babası akciğer kanseri,hastaneden ziyaretten dönüyorduk beraber.Yardım edin lütfen arkadaşlar...

belki o an kafası takılmıştır birşeye onu dşünüyordur.. art niyet olmayabilir. benimde başıma gelmişiği var kafam çok yorgunken dakikalarca karşımdaki çocuğun gömleğine bakmıştım. kafamı kaldırıp kendime gelince çocukla göz göze geldik. bi tuhaf baıyordu bana
not: bir de babası kansermiş. adam bacak mı düşünecek o durumda.. hiç sanmıyorum

Son düzenleme:

haklısın bu konuda kim olsa aynı tepkiyi verirdi canım. ama uyar bu konuda çeki düzen vermesi için kendini. ve çok daha fazla uzatma uyardıktan sonra konuyu. inş uyarını dikkate alır

güldürdün beni ya böyle bir durumda olabilir gerçekten :)

canım seni üzmek istemem böyle nasihat verenleri de hiç sevmem ama 4 senene yazık etmişsin gerisini etme bari.

ben bu dertten çok müzdarip olduğum bana deli gibi aşık bi adamla 2 yılımı sırf bu olaylarla geçirdim. Tam senin anlattığın gibi 1 2- 3 hiç utanmadan dönüp dönüp benim yanımda kaç kere baktığını bilirim. Diğer huylarını bilemem ama malesef bu çok belirleyici bir huy bence.

Şimdi evliliğe yürüdüğüm sözlüme ben gösteriyorum kızları bak taş gibi falan diye yuh napıyosun diyor bana ve diğeri kadar yakışıklı vb olmasa da yüreği tertemiz bi insan.

Senin erkek arkadaşın babası o durumdayken bu durumdan kurtulamadıysa bence onu sensizlikle cezalandır . Olgunlaşamamış hala anlaşılan.

Söylediklerime kızma nolur ben günlerce tepinerek ağladığımı bilirim bu olaylar yüzünden özgüvenimi sarsmıştı.

genelinde de böyle düşüne düşüne çok iyi niyetliliğin hep durumunu yaşadığımdan belkide,gözlerini kaçırmadan baksaydı belki ama dönüp dönüp bakması aynı şey değil kanaatimce,yanlı mı düşünüyorum?

Çok teşekkürler yorumun için,bende şunu farkettim aslında,gerçekten saygısızlıktı,bana yapılan evet erkeklerin genel bir bakma durumu olabiliyor,ama bu ohaaa dedirtti,bana olan ilgisi bitmiş demek mi sence?

Çok teşekkürler yorumun için,bende şunu farkettim aslında,gerçekten saygısızlıktı,bana yapılan evet erkeklerin genel bir bakma durumu olabiliyor,ama bu ohaaa dedirtti,bana olan ilgisi bitmiş demek mi sence?

hayır sana olan ilgisi hiç bitmeyecek üstelik seni cepte gördüğü için biraz heyecan arıyor ama seni kaybedeceğini söylersen de 3,5 atacak emin ol yalvarıp peşinde sürünecek sen eskiye dönmeye başlayınca yine bakacak.

Güzel arkadaşım şöyle bir şey var ki güzel kadın ya da erkeklere öyle yada böyle bizim de zaman zaman gözümüz takılıyor bakıyoruz vs ama yanımızdaki insanın yüzünü astıracak kadar yaparsak bu düpedüz saygısızlık oluyor. bir kere baktın gördün şaşırdın vs tamam ama ya sonraki bakışları ne yani?

ama sana tavsiyem sakinliğini hiç kaybetme bağırma ona, üzgün olduğunu suskunluğundan anlarsa aklının başına gelme ihtimali daha yüksek.

Sen sakın kendini üzme.

bence kendini hemen gaza getirme. çok aklına takıldı sinir olduysan belli et. uyar.. sonra bir süre izle bakalım. kendini düzeltirse neden ilişkini heba edesin ki!! birinin başına bişi geldi diye sana da aynı şey olmak zorunda değil ki. herkesin ilişkisi ayrıdır. senin sevgilin ayrı bir birey sen de ayrı bir bireysin. düşünceleriniz, olaylara bakış açınız bile farklıdır.bence hemen moralini bozma öyle

Kesinlikle katılıyorum buna beni cepte görmesi,hemen tavrımı belli ettim zaten saklayamam,ve sustum dün akşam bana sorduğunda neden suratın asık diye pişkin pişkin tartışmak istemiyorum dedim ve sustum ve hala susuyorum,ama arkadaşım nefret ediyorum böyle davranılmasından ve onunda acısını hissetmesini istiyorum ve aklıma hiç yapmayacağım şeyler geliyor,aynısını sende onun yanında ona yap diyor şeytan

Aynen onun zaten çoğu yaptıklarını dışarda görmezden geliyorum,fakat bu karşımdaki yalnız adamlar bile bakmazken kadına bunun bakması çıldırttı beni o yüzden aynısı yapta görsün diyom kendi kendime

Sen yapsan delirecek kıyametleri koparacak ama sen de yapmıştın desen bahaneler uydurup zeytinyağı gibi üste çıkacak. Sen uzaklaşacak olmasan bile ona canım aşkım de ama neşen kaçmış mutsuzmuşsun gibi davran . umarım bu tavrından bir şeyler anlayıp utanabilecek yapıda bir insandır :/

Haklısın ben başta da söylediğim gibi sakin kal ve üzme kendini demiştim canım ester5 için ama demek istediğim seviyoruz diye her şeyi göz ardı etmemiz uzun vadede bizi üzüp zarar veriyor. yine bizim kalbimiz kırılıyor. bunları yaşadığım dönemde hem psikolojik destek aldım hem de çok okudum ve inan bana bireyler karakteristik olarak birbirinden ayrılıyor gibi düşünsek de erkekler bazı konularda prototipleşiyorlar özellikle uzun vadeli ilişkilerde 3-4 çeşite indirgenebilecek tipteler. Okuduğum kitaplar o kadar güzel formulize ediyor ki ilişkileri ''işte bu aynısını yaşadım'' diyorsun ve resmen sonuçlarda 3 aşağı beş yukarı aynı oluyor.Sonuçları ufak tefek etkenler değiştirebiliyor onlarda evlilk çoluk çocuk vb işin içine girdiyse tabi.

Benim canım yandı dilerim başkalarının yanmasın. bunun için yazdım amacım gaza getirmek değil dikkatli olmasını sağlamaktı yanlış anlaşıldıysam çok üzgünüm.

arkadaşlar bana şuan yazdığı Whatsap mesajı: Ne bu tarzın ya zaten kafam bir milyon bide senin bu triplerinle ne yapmaya çalışıyorsun sen.amacın beni uzaklaştırmak mı,yada daha fazla canımı sıkıp iyiyce beni bunalıma sokmak mı?Tavır yapma yaptığın zamana bir bak ben neyin derdindeyim bir de senin tavırlarına üzülüyorum,yanlış zamanda yanlış şeyler yapıyorsun--------NE YAPAYIM ŞİMDİ BEN?

yok estağfurullah.. yaşadıklarınıza çok üzüldüm. zaten yanıtım size değildi. bazen insanlar ayrılıyorlar buna biz de sebep olabiliyoruz sonra o insanlar ayrıldıklarına pişman olunca vebali bizim boynumuza da kalıyor gibi hissediyorum ben. siz yaşadıklarınızı anlatmışsınız. ester'i bu konuda çok etkilemeyelim diye demiştim ben. kendi ilişkisini ölçsün tartsın. biraz da ortam yumuşasın istedim. sakin kafayla daha net düşünür diye. umarım hepimiz için hayırlısı olur ve karşımıza düzgün insanlar çıkar..

babasından kaynaklı sıkılmış. ama sana da baya ters yazmış tatlım valla ben olsam yanıt vermem. en yakın ne zaman görüşeceksiniz? yan yana geldiğinizde sakince neye bozulduğunu bir kez daha anlat. özrünü dileyince de ben olsam uzatmam sonra gözlemlerim yine bakacak mı öyle sağa sola diye.. ayrıca o attığı mesajın kabalığının hesabını da ayrı sorardım...

Canım. tabi ki herkes benim yaşadığımı yaşayacak diye bir kaide yok ama ben üzülmemek için daha dikkatli olmanı istedim sadece. Bu arada bu mesajda bana çok samimi gelmedi kaçış gibi sanki ama dediği gibi düşünmek lazım sıkıntılı bir dönem geçiriyor benim sana naçizane tavsiyem bu konuyu şimdilik kapat bir daha tekrarlanana kadar açma. ama tekrarlanırsa da babasının sıkıntısıymış vb tamamen bahane olarak kalır o zaman daha net bir tavır sergilemen daha iyi olur. Bu bir ilkse yaşadığı sıkıntılı döneme ver nolursa olsun. ama bir daha tekrarlanırsa inan ki o kadar masum bir bakış olmayacak sen de ona göre tavır takınırsın ama şimdi buna daha fazla kafanı takma bence.

Yaklaşık bir senedir bu sıkıntı söz konusu,herşeyi bu durumuna bağlaması beni çok zorda bırakıyor her zaman ona şunları yazdım: haklısın senin ne istediğini neye ihtiyacın olduğunu bilmek ve yapmak zor olabiliyor,ama yanlış şeyler yapma konusunda senin üstüne yok,bu konuları böyle whatsapta yazmakta yanlış zaman,doğru zamanı bulur o zaman konuşuruz bence
Bir de bir durum var özür dilemiyor,çünkü yanlış bişey yapmıyor ona göre,konuyu kapatmayı seçiyor her zaman ya arkadaşlar istanbulda yalnızım tek arkadaşım güveneceğim kimse yok,arkadaş çok ama kimseye güvenmeyen bir yapım var,ne olur bana akıl verin

Problem ilk olmaması zaten ilk tatilimizde turist bir kadınla gülüştüğünü yakalamış yüzünün ortasına ceketimi patlatmıştım

ayy cok korkunc bi durum :s valla ne diyim canim hemen ayril falan diyemem ama burnunu surt birdaha birak senin yaninda bakmayi sen yokken bile bakamasin.. kendimi senin yerine koyamadim bile valla bende krize girerdimm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…