Başka kadınlarla tanışma isteği...

valla ben tinder yukledigini konustugunu hadi whatsapp dedigini görsem sabah suratım asık uyanmaktan daha baska seyler de yapardım.

neyse ne artık hayırlısı olsun. yetkili arkadaşlar konumu kapatabilir.

Ben anladım onu ya sarkma niyetiyle yapmiyor olabilir. Uzaktan ilginc gelen insanları benim de durtukleyesim geliyor ama bu hayatimdaki insani sevmediğim ya da bana yetmedigi manasina gelmiyor. Sosyallesmek degil belki adi kotu de ustelik ama merak ya.

Evet size daha önce de söz vermiş.

Neyse hayat sizin hayatınız,sadece sorun psikolojik falan değil,bunun adı da sosyalleşmek değil,bilin istedim.
Mesele inanmak istemek.

Neyse kız irrite olmuş bodoslama whatsapp istemesinden de yazmamış. Whatsappta yakalasa nasıl yaratıcı bahane bulurdu merak ettim.

aklın varsa evlenme tatlım bu adamın ne olduğu belli sonradan üzülmektense şimdi üzül geçer boşver ben evlendiğime pişmanım şahsen 6 ay oldu eşim aldatma bir olay yok ama iyice asosyal oldu izin vermiyor arkadaşlarımla görüşmeme hem çalışıyorum hem para kazanıyorum ben olmasam zor geçinicez ama hiçbir söz hakkım yok evlenince böyle oluyor haberin olsun birde biz aşık olarak deli gibi severek evlendik 6 yıllık ilişkiden sonra nevardı evlencek sanki eşimi seviyorum ama nefrette ediyorum ilginç hayat monotonlaşıyor evlenince hele şimdiki zamanda işe git eve gel yemek yap sabah kalk yine işe git kısır döngüden çıkamıyorsunuz :KK14::KK14::KK14::KK14:

Back
X