• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka kadınlarla tanışma isteği...

Sevgilim beni devamlı bu şekilde aldatacak da ben sadece surat asıp tindera bak diyeceğim.Çok tuhaf gerçekten..

ben de bu isteği bir türlü anlayamıyorum. iyi düşün değerlendir durumu

Tabi ki ayrılın. Kaçıncıya benzer olay oluyor, siz hala düşünüyorsunuz.

Benim annem 30 yıllık kocasını boşadı, bize lütfen gelip 2 yıl beraber yaşamanın lafını etmeyin.

Kaç kurtul, kafayı mı yedin ya... bariz aldatıyor, aldatmaya da devam edecek... sakın evlenme bu adamla..

Evlenmeden beraber yasamayi bubyuzden destekliyorum. Baktin adamdan bi cacik olmuyor bas tekmeyi gitsin. Komsu, akraba, aile, arkadas ne dedi ceyizlerim ne olacak ev esyalarim ne olacak derdi yok.

e senin evliden bi farkin yok su an aldatan evliyken niye aldatmasin? Zaten bu 3 olmus. Yani senin yakaladigin 3. Ahlaki bu degismez

merhaba, dün gece beyefendinin telefonuna baktım. Tinder yüklemiş. Kadının birine merhaba demiş, kadın da buna selam demiş. Sonra beyefendi whatsapp var mı diye sormuş. Kadın da cevap vermemiş. Sabah uyandım surat asık tabii. Neyin var dedi. Sabah sabah tartışmak istemiyorum dedim. Israr etti. Tinder'ına bak anlarsın dedim. Devam etmiş miyim gerisi gelmiş mi muhabbetin sanki dedi. Ne önemi var dedim. Sonra konuşmadık. İyi dersler dedi cevap vermedim. O işe ben okula... Biz ilk sevgili olduğumuzda iki sene önce faceten bir kızla tanışmaya çalışmıştı. Sonra bir daha yapmayacağını söyledi. Daha sonra sarhoşken kadınn birine sana hislerim var dedi. Sarhoştum olarak savundu. Velhasıl kelam bu sefer de whatsaap var. O sorunun psikolojik olduğunu iddia ediyor. Yani eskiden hep yaparmış yazarmış insanlarla tanışmak istermiş. Beni sevdiğine yemin ediyor. Önceki tartışmada beni psilkolojik olduğuna ikna etmişti. Destek alıcam ama zorlama beni bu konuda dedi. Bugün yine aynı şey. Bir de ben annesiyle ananesiyle tanıştım. Ara tatilde annemlere açıcaktım mevzuyu karşı taraf bizi araştırmaya başladı falan. Ne bileyim henüz bir şey olmuş değil zaten. Bu huyu dışında genelde iyiyiz çok sevdiğim huyları özellikleri var. Onun kaderim olduğunu düşünüyordum. Birde 2 sene boyunca yaşanan yaşanmışlıklar var. Beraber kalıyoruz evlilik hayatı gibi hayatımız. Şimdi sıfırdan başlamak bitirmek çok zor geliyor ama evlenirsek de aldatılıcakmışım gibi geliyor.
Bu huyu dışında demişsinde,
Bundan kötüsümü var:KK57:
Yani eline diline hakim olamayan adam
Daha başka ne kusur arıyorsun ki:deli:

Haha ananem bu konuyu okusa o kafama yattı cümlesinden sonra karadeniz aksanıyla kafanı s.... derdi.

Ah hatırlayıp iyi güldüm keşke yaşasaydı da deseydi.

Firstnight ben sana inanmıyorum. Cidden kendini bu duruma düşürdüysen de ben artık adamı destekliyorum. Az bile sana. Zaten her yemi yutuyorsun. Hem sana çamaşır ütülettir hem de tinderda partner arar yani.

Bu kafayla zaten her şey yatar o zaman.

Yazdıklarınızın hemen hemen aynısını evliliğim boyunca yaşadım. Her seferinde saçma sapan yalanlarla aklamaya çalıştı. Bu son dediğinde bir yenisi geldi. Boşanacağım dedikçe af dileyip duygusala bağladı yaptığı şeyleri aldatma olarak görmedi görmediği için tekrarladı. Evlilik terapistine gittik gayet kendinden emin bir şekilde yaptıklarının aldatma olmadığını söyledi,o odadan çıktı evlilik terapisti bana ' bu aldatmaların tekrarı gelecek ' dedi. Ben yine devam ettim evliliğime 1 oğlum var deyip. Hata yapmışım şimdi tekraren boşanma aşamasındayım. Gerçekten sadakatsizliği huy eden bir çok erkek var o bakımdan iyi düşünün.

Back
X