• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka kızın evinde???

sevgiliniz size şarjım bitti diye yalan söyleyip ertesi günkü sınavı için sınıfındaki kendisine askıntı olan ama sevgilinizin bu durumu asla kabullenmediği kızın daveti üzerine ders çalışmak için kızın evine gitse yatılı ne yaparsınız
Emin ol o evde yapılmayan tek şey derstir. Sende ders çalışmak için başka bir erkek arkadaşının evine yatılı git bak nasıl horozlanacak

Yalan söyleme ✔
Başka bir kızın evine gitme ✔
Bu kızın ondan hoşlanan bir kız olması ✔
Arada bunun mevzusu yapılmış ve rahatsız olduğunun belirtilmiş olmasına rağmen ciddiye alınmaması ✔

İlişkiyi sürdürmek için bir sebep göremiyorum.

Kız hoşlanıyor bundan ve aleni bi şekilde asılıyor onun da hoşuna gidiyor gitmese engel olurdu
Salağa yatıp rencide etmek istemiyordur.
Gerçi erkekler bu konuda genellikle salaktır zaten, anlamaları zordur.
Anca karşı taraf açılırsa, sözle ifade ederse kafaya dank eder.
Beraber ders çalışıp kalmaları mesele değil, size bunun içim türlü türlü dümen çevirmesi olay.
Ama ben anladım ki, arıza çıkaracağınızın farkında ve gerçekten durum masumane ki yalan söylemiş.
Yoksa uykum geldi yatıyorum derdi ve ruhunuz duymazdı, değil mi?

Salağa yatıp rencide etmek istemiyordur.
Gerçi erkekler bu konuda genellikle salaktır zaten, anlamaları zordur.
Anca karşı taraf açılırsa, sözle ifade ederse kafaya dank eder.
Beraber ders çalışıp kalmaları mesele değil, size bunun içim türlü türlü dümen çevirmesi olay.
Ama ben anladım ki, arıza çıkaracağınızın farkında ve gerçekten durum masumane ki yalan söylemiş.
Yoksa uykum geldi yatıyorum derdi ve ruhunuz duymazdı, değil mi?
Savunuyorsunuz pes doğrusu

Başka ders çalışacak kişi mi yokmuş sınıfta bir de yatılı gitmiş.. O seçeneğini yapmış..Senden sonra hayatına yeni seçenek koyacak kadar alçalabiliyorsa senin de seçeneğin belli..

Başka ders çalışacak kişi mi yokmuş sınıfta bir de yatılı gitmiş.. O seçeneğini yapmış..Senden sonra hayatına yeni seçenek koyacak kadar alçalabiliyorsa senin de seçeneğin belli..
Farzedin ki hakikaten de uslu uslu sadece ders çalışılmış yine de sorun olur muydu

Farzedin ki hakikaten de uslu uslu sadece ders çalışılmış yine de sorun olur muydu
Sen inanabiliyor musun buna peki? Sana sınıfta asılan biri var, sevgilin rahatsız bu durumdan.. Ve sen onu hiç takmayıp asılan kişinin de sana sırnaşmayacağını düşünüp evine gidiyorsun???

ona güvensem ve arkadaşını tanıyosam çalışsın.
bende evimde ders çalışabilirim normal erkek arkadaşlarla. hani kendimi de biliyorum.
ama tel kapatmak ve kızın başka niyetli olduğundan eminsem ve sevgilim beni dinlemiyosa artık bende onu takmam. ayrıldığımı söylemeye bile tenezzül etmem galiba

sevgiliniz size şarjım bitti diye yalan söyleyip ertesi günkü sınavı için sınıfındaki kendisine askıntı olan ama sevgilinizin bu durumu asla kabullenmediği kızın daveti üzerine ders çalışmak için kızın evine gitse yatılı ne yaparsınız

Bende yanlarina giderim size hayatinizin dersini veriyimmi der kitaplari kafalarina gecirir cikarim.

Kadın yada erkek kim yaparsa yapsın en nefret ettiğim şey bu; insanları yara bandı olarak kullanmak.
Ki bu bir nevi aldatmak zaten, aklında başkası var sonuçta, bu aldatmaktır.
Kaç kurtul kardeşim. Bildiğin yara bandısın şuan. Adamın aklında halen o kız var, hem yara bandısın hemde zihnen aldatılıyorsun. Zihnen aldatılmanın fizikselden hiçbir farkı yok.
Bu arada sevgilinde safın önde gideniymiş. Kız bundan ayrıldığı günün ertesinde yeni birini buluyorsa ya öncesindede vardı bu kişi yada bir günde yenisini bulacak kadar karaktersiz birisi. Sevgilin bunaltmış munaltmış bunlar saçmalık. Hiçbirşey o kızı haklı çıkarmaz.
Sevgilin ise tüm bunların üstüne halen onun için üzülüyor ahhh lar çekiyorsa evet safın önde gideni demektir. Seninde kıymetini bilememiş.
Kaç kurtul, dua et sadaka ver, erken görmüşsün bunları.

Çok haklısın, sevmek bu kadar basit bişey olamaz, değilde zaten.
Ama o adam seni sevmiyor. Bunu ne kadar erken idrak edersen senin için o kadar iyi olur.

Bunlar bir önceki konuna yaptığım yorumlar ve senin verdiğin cevap. Ve hemen hemen konudaki herkes sana aynı tavsiyeyi verdi.
Ve şimdide bu konu.
Bak kardeşim bu adam seni sevmiyor. Allah şahit ben bunu senin canını yakmak için söylemiyorum fakat gerçek olan bu. Maalesef seni sevmiyor.
Aklında halen eski sevgilisi var. Ve seni yara bandı olarak kullanıyor.
Bu konuya bakınca sevmediği gibi sana saygı duymadığıda anlaşılıyor hemde bariz şekilde. Zira sana saygı duysa gidip başka kızın evinde gizli gizli kalmazdı.
Tekrar söylüyorum bunları ne kadar çabuk ve erken idrak edersen senin için hayırlısı olur.
Allah yardımcın olsun.

Erkekler eylemden çok görsele odaklıdır dolayısıyla bende en yakın erkek arkadaşına ders çalışmaya giderdim yatılı hiç de gık çıkarmazdım ben delirceğime o delirsin banane adalet herkese adalet

Diğer konunuzda da eski sevgilisine karşı bi özlem olduğundan bahsetmiştiniz. Bu adam sizi cepte görüyor, sizden iyisini bulsa ayrılır gibime geliyor. Ne yapsam da ayrılmaz düşüncesinde olacak ki asılıyor asılmıyor farketmeksizin bir kızın evinde kalmaya gidebiliyor. Önceki konunuzda “ayrılırdım diyenlerin çoğunun ayrılacağını sanmıyorum aşk/sevgi bu değil” demiştiniz fakat herkes doğru söylüyordu. Ayrılmak elbette zor sonuçta 2-3 aylık bir sevgili değil çok şey paylaştınız anlıyorum sizi ama bu adam sizin zerre kıymetinizi bilmiyor. Karşınıza doğru adamın çıkması dileğimle..

biz nasil yatisiz ders calistik ya ne sinavi bu

Üstünde çok düşünülmemiş, berbat bir senaryo. Şarjın bitecek, ders çalışacak başka yer yokmuş gibi birinin evine gideceksin ve gittiğin kişi sana asılan bir kız olacak ve o evde yatılı kalman gerekecek... Sevgilin ya kendini çok akıllı sanıyor ya da seni çok aptal, kusura bakma.

Back
X