• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka kızın evinde???

Farzedin ki hakikaten de uslu uslu sadece ders çalışılmış yine de sorun olur muydu
Allah aşkına bu nasıl bir soru ya? Nasıl bir mide var? Erkek arkadaşının evde ne olup bittigini sana anlatacağını mı düşünüyorsun? Zaten yalan söyleyen biriymiş? Ona mı inanacaksınız? Gerçi sizde inanacak bi kafa görüyorum ama hayırlısı.

Bir erkek kendisinden hoşlanan kızın evine size yalan söyleyip gidiyorsa bu hiç de masum değildir.

Hiç bir şey yapmamış olmaları birşeyi değiştirmez. Çünkü size yalan söyledi. İnsan neden yalan söyler. Sakladığı birşey var. İstr ayrıl ister ayrılma ama ayrılmaman doğru olmaz. Ki zaten onlar bir gece başbaşa kaldılar. Kız onu elde etmek için herşeyi yapmıştır. Bu çocuk seni terk eder zaten. Ondan önce sen terket.

Yolarım her yerini sonrA kapıya koyarım bir ömür kızla ders çalışsın artık

Farzedin ki hakikaten de uslu uslu sadece ders çalışılmış yine de sorun olur muydu
Bence çok büyük sorun olurdu. Sevgiliyken "ders çalışmaya" bir kızın evine gidip yatan evlenince de "iş görüşmeye" iş arkadaşının evine gidip yatar.

Bu benim başıma gelen bi olay değil Öyle olsa ne yaparsınız diye sordum sadece düşüncelerinizi sordum o kadar herkes bana olmuş gibi yanlış anlamış

Ayrilmak icin neyi bekliyorsunuz? Davetiye mi gelsin? Ayrıca o gece hiç de masum gevmemistir geçse bile yine hata size yalan söypemiş.

kımın başına gelsıyse soyleyın ona daha sıkı bağlansın asla bırakmasın.zor bulunur boylesı

sevgiliniz size şarjım bitti diye yalan söyleyip ertesi günkü sınavı için sınıfındaki kendisine askıntı olan ama sevgilinizin bu durumu asla kabullenmediği kızın daveti üzerine ders çalışmak için kızın evine gitse yatılı ne yaparsınız
boynuzlarımı cilalardım :halay:

sevgiliniz size şarjım bitti diye yalan söyleyip ertesi günkü sınavı için sınıfındaki kendisine askıntı olan ama sevgilinizin bu durumu asla kabullenmediği kızın daveti üzerine ders çalışmak için kızın evine gitse yatılı ne yaparsınız

erkek arkadaşına sor bakalım anası babası var mıymış? :-) :-)

Back
X