Başka kızla hikayede foto atmış

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
buluşacağım erkek bi kızla foto paylaşmış 4 aydır paylaşmayan erkek buluşmaya 1 haftadan az kala paylaşmış. O bana buluşalım şu gün veya şu gün diye yazıcak yarına ben ona ne diye cevap vermeliyim hiçbirşey yokmuş gibi mi yapayım yada ona senin arkadaşın çok hayatında kalabalık yapmak istemiyorum diyip ama seni arkadaş olarak görmüyorum demesini mi beklemeliyim ben öyle diyince demez ama sen bilirsin deme ihtimalide var buluşmam doğru mu değil mi ona belli edeyim mi etmeyim mi

Fotoğrafın içeriğinde bu çekmiş kız arkasında kızın bi eli omzunda ama öyle sevgili gibi değil kızın diğer elindede sigara var bu arada büyük ihtimal beraber kahvaltı yapmışlar

İnternetten mi tanışıyorsunuz
Ben olsam buluşalım diyene kadar hiç sesimi çıkarmam buluşalım dediğinde de mazeret bildirir buluşmam
Anladığım kadarıyla sizinde aranızda bişey yok hesap sorabilecek bir ilişkinizde yok buluşma hoşlantı dolayısıyla değilse git buluş iki geyik yap dön evine gel

Bir şey desen ama sen benim arkadaşımsın diyecek, demesen geniş olacaksın. Zor şu flört işleri ya.

Buluşma mazeret uydur diyorum.

Sadece konuşuyoruz sevgilide değiliz arkadaşda değiliz

Hm anladım.Ben olsam buluşurdum,laf arasında da kızı,yakınlık derecesini falan sorardım,tabi hesap sorar gibi değil.Ama arkadaş olması bile sizin için sıkıntıysa bence çok da uzatmayın o zaman,ileride çok baş ağrıtıyor çünkü.

Eğer hiç hoşlantı tarzı şeyler geçmediyse aranızda trip atmak saçma olur. Hem arkadaş gibi sarılmışlar diyorsunuz zaten bence sorun etme hissettirme belki sen tepki ver diye yapmış da olabilir bilemiyorum ama sen tepki verme

Yani ne düşündün ben anlamadım. Şimdi kız sevdiği hoşlandığı biriisiyse seninle ne işi var. Bu saçma. Ayrıca sevdiği bir arkadaşıysa kız kahvaltı yapıp fotoğraf çekinemezler mi?

Bence uzatmadan sor sana yazdigi zaman, belki kuzenidir bilemezsin, eger baska bi kiz arkadadiysa hic bulusmazdim daha kac kiz arkadasi vardir ozaman kimbilir sende sadece arkadassan onun icin

Konuşma tarzınız nasıl hani flört gibi mi yoksa sıradan muhabbet mi?

Bence uzatmadan sor sana yazdigi zaman, belki kuzenidir bilemezsin, eger baska bi kiz arkadadiysa hic bulusmazdim daha kac kiz arkadasi vardir ozaman kimbilir sende sadece arkadassan onun icin
Kuzeni değil kardeşi falanda değil ne diye sormalıyım o kız kimdi desem onu çok önemsediğin belli olur

Yani ne düşündün ben anlamadım. Şimdi kız sevdiği hoşlandığı biriisiyse seninle ne işi var. Bu saçma. Ayrıca sevdiği bir arkadaşıysa kız kahvaltı yapıp fotoğraf çekinemezler mi?
Evet çekine bilirler ama ya flörtüyse benimle o zaman neden buluşma ayarlıyor

Sevgilide degilsin..arkadaşta degilsin..o halde kiminle fotograf attıgına neden karışıyorsun ki..anlamadım..

Ben açık açık sorardım. Erkekleri de anlamıyorum bir kızla konuşuyor ama başka bi kızla foto atıyor vs senin göreceğini farklı yorumlayacağını düşünemiyor mu? Belki arkadasıdır akrabasıdır vs ama bu da senin bir anda soğumana sebep. Neyse siz kestirip atmayın bir sorun derim, mantıklı bulmazsanız görüşmezsiniz

ooo aklını alırım hallem yeni sevgili yapmış.
4 aydır konuştuğuna göre ikisini bir mi idare ediyordun maşallah maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…