Başka şehirde yuva kurmak

Mesafee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
57
12
38
36
Konuyu dogru yere mi actim emin degilim ama benim sizlere özellikle evlilere sormak istedigim bi konu var evlenip ailesininden uzak şehir de yuva kuranlar hiç pişmanligini yasadimi acaba sevdiginin peşinden gittigi için burukluk kaldımı..

Kimse yazmamış canim ben ailemden uzakta evliyim ama esimin ailesinden de uzak cok şükür sadece cocuk olduktan sonra zor gelmeye basladi calisiyorum çünkü anneme yakin olsam bana destek olurdu diye cok söyledim eğer sen esinin memleketine gudersen pisman olabilirsin kimse ailen gibi olmuyor bence

Himm anladim canim ben tek çocuğum annem babam gözümün icine bakiyor esimin memleketine asla gitmem doğrusu ama bu benim fikrim tabi

ben de ailemden uzaktayım. eşimin ailesinden de uzaktayım. eşimi seviyorum doğru evlilik yaptığımı düşünüyorum ama yalnız kaldığım zaman sıkılıyorum annemi özlüyorum. ilk evlendiğimde eşime herkes kendi memleketlisiyle evlenmeli diyordum bana bozuluyordu. canım sıkıldığında bir derdim olduğunda gidecek hiç bir kapım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…