Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben istanbulda sözlüm ıspartada yasıyor evlennince ıspartada yasıcas cok korkuyorum orda kimseyi tanımıyorum etmiyorum ailemden uzakta ıspartada yasıyan varmı yada ıspartada gelin olan off oofff:1no2:
merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin...
başlığında başka şehre gelin gidenler demişsin evet bende istanbulluyum ve ısparta değil ama muğlaya gelin geldim...
ilk zamanlar insan ailesinden uzakta nasıl yaparım kimseyide tanımıyorum diye korku yaşıyor tıpkı senin şuan yaşadığın gibi ama bu konuda en büyük görev sözlüne tabi o zaman eşin olmuş olacak ona düşüyor...sana karşı anlayışlı ve yardımcı olursa zamanla alışmaya başlarsın canım...hayırlısı olsun canım
bende başka şehre gelin gidenlerdenim.. elbette zorlukları var.. özellikle duygusal olarak ilk günlerde çok hassas olmuştum.. bir anne-kız görsem başlıyordum ağlamaya.. yaklaşık 2 ay olmak üzere evleneli şuan bayram ziyaretine memleketime geldim ve evimi özlüyorum :)
bende öyle aslında evimden ayrılınca evimi özlüyorum ama gurbet zor gerçekten...
Aileden uzak kalmaya alışkın olduğum için o anlamda zor gelmedi
Ama çoook daha küçük bi yerde olmak zor
Daha geri kalmış bi yerdi hele de yazdı
Herkes kıyafetime bakar en açık olanı kısa kollu giyer
Bide bulunduğum site köylerden gelen imamlarla dolu
Ben onları hiç yadırgamıyor hatta normal bile karşılıyorum
Ama onlar beni çok yadırgıyor
Ben önlerinden geçerken birbirlerini dürtüp beni işaret ediyorlar
Evde bunalıp hava almak istesem gidecek bi yer yok
Ne bi kitapçı ne mağaza bi kafe çay bahçesi
Yani alışkın olduğum hiçbişey yok
Köyden azcık büyük kasabadan azcık küçük gibi bi yer
Ama eşim kimse yadırgıyor diye sakın kendinden taviz verme zamanla kabul etmeseler bile alışacaklar dedi
Sabrediyoruz bakalım
Tek şansım ailem 3 saat uzakta eşim 2-3 haftada bi ya beni gönderiyor yada benimle geliyor
Biraz medeniyet görüp hava alıyoruz
Bence uzak olmak değil ama alışkın olmadığın standartlar zorluyor
Ayy çok uzun oldu kusura bakmayın
Ama burda malum insan konuşmaya bile hasret kalıyor