Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl sonra artvine gelin gideceğim.istanbulda büyüdüm.resmen kendimi ateşe atıyorum biliyorum.ama bu gitmemek sevdasına ben sevdiğimden vazgeçsem bu bana daha çok koyacak.her koşulda acı çekeceğim.benim imtihanım buymuş diyorum.derdini veren allah sabrınıda verir.demekki bölesi hayırlıymışki allah karşıma reddedemeyeceğim bir fırsat çıkarmış.artvine gelin giden varmı aranızda?
bende izmirden geldim istanbula.malesef tek arkadaşım eşim.ama insan arıyor yaa şöyle herşeyi rahatlıkla konuşacağı birilerini ailesini arıyor..offf zaten canım sıkkın okuyunca dahada kötü oldum...:çok üzgünüm:
benimde eşimden başka kimsem yok bulunduğum şehirde
Eşim çok anlayışlı çok seviyorum fakat ailemi ve toprağımı da çok özlüyorum
annemden uzak olmak çok acıtıyor canımı
Allah'tan 4 / 5 saatlik yol var aramızda bi kaç ayda bir gidiyorum yanına
valla zor işler bunlar canım.bende ankaradan izmite geldim alışamadım yani 3 yıl oldu gurbet çok zor bence kimse gurbete gelin gitmesin hem nişanlıykende birbirini tanıma fırsatıda olmuyo iyi tanıyamıyorsun.düğünde zor evlendikten sonrasıda zor en güzeli oturduğun şehirden biriyle evlenmek:çok üzgünüm:
bende adanadan izmite geldim,3 yıl oldu ama buradan nefret ediyorum,alışmadım,alışmakda istemiyorum böyle bir yere,saçma sapan bi şehir işte...
sevdiğim asker askerden geldikten sonra bizde evleneceğiz veeee bende yaşadığım yerden çok uzağa orduya gelin gideceğim ama bunu kendime hiç sorun etmiorum sevdiğim yanımda olduktan soraaa mutlu olduktan sonra gerisi teferruat ilk günler mutlaka zor gelecek ama zamanla alışılır insanlar nelere alışıo ki buna neden alışmasınnnnn bnm görüşüm böleeeee kızlarrr opuyorumnanaktan
şimdi sevdiğin kişi senden uzak olduğundan onun yanında olmayı istiyorsun.sanki o yanında olunca başka bişeye gerek yok gibi hissediyorsun..anlıyorum seni canım..eminim hepimiz evlenmeden önce böyle hissediyorduk.çünkü başka şehirde sevgililerimiz vardı...tabiki sevdiğin insanla olmak ayrı bir duygu.Allah bozmasın hepimiz eşlerimizin çok yakın arkadaşımız olduğunu söylüyoruz zaten.ama evelndikten sonra ailede aranıyor hemde çok..zaman geçtikçe alışılıyor ama yokluk duygusu daha bir artıyor...bunu en iyi evelnince anlayacaksın canım..
kesinlikle sana katılıyorum canım.ailen,arkadaşlarını,soluduğun havayı,yaşanmışlıkları hepsini geride bırakıp.bir anda yepyeni bir sayfa açıyorsun.teyzenler hep beraber toplanıp seni arayıp,biz şuan şurdayız dediklerinde,eski günler aklına gelip bende orda olsaydım diyorsun.evet sevdiğin insanla beraber olmak,onunla yepyeni bir hayatı paylaşmak,yeni insanlar,çocukların hepsi çok ama çok güzel.ama keşke keşke 1 kişi dahi olsa bu şehirde olsaydı keşke...diyeceksin emim ol 1 sene sonra...
ben de konya dan ankara ya gelin geldim,benimde eşiminde hiç kimsesi yok burda,şehir bize yabancı biz şehre,zamanla alışıyor insan,yeni insanlar,arkadaşlar fln.eşinle birbirine daha sıkı sarılıyorsun,bizde öyle oldu çünkü ikimizin de birbirimizden başka kimsesi yoktu...ama insanın ailesinin yeri bi başka,sevdiğiklerinin hepsi farklı bi şehirde kaldı.normalde yani önceden önemsediğin onlarla ilgili en ufak bi hbr bile nasıl önemli hale geliyor..imreniyorsun çevrende ailesiyle aynı şehirde yaşıyanlara,hadi akşam annemlere gidelim diyemiyorsun..evliliğin ilk dönemi tecrübesizsin ve yalnızsın,herşeyi kendin yapmak zorunda kalıyorsun....ama bzn eşimle şunu düşünüyoruz biz belkide konya da kalsaydık başka sorunlarımız olcaktı,msl senin annene hep gidiyoruz bizimkilere gitmiyoruz,yok sizinkiler geldi yok bizimkiler,belkide ailelerimiz bu şekilde sitemler yapcaktı...belkide böyle uzakta olmak en iyisi...yerimseniben