Başka şehre gelin gidenler

tam 3,5 yıl old, artık tahammül sınırlarımı zorluyor izmit!!!!!:84:

bende yalovadan fethiyeye geldim önceki mesajda dediğim gibi çok pişmanım herşey çok zor aileni çok özlüyosun yokluklarını her zaman hissediyosun hep yanında olmalarını istiyosun hele şimdi çocuğum oldu daha da zor onlarada üzülüyorum benim yüzümden torunlarına hasret kalıyolar hep bnenim yüzümden şimdi bunları yazarken bile ağlıyoum bunu onlara yaşattığım için çok pişmanım aklı olan gurbete gelin gitmesin inanın herşey zor yaşayan biri olarak yazıyorum...

mrb kader arkadaslarım.onceden de yazmıstım.gurbete gelın gıtmek cok zormus gercekten .askın gozu kormus .o zamanlar kabul ettık geldık sımdıde gerı gıdemıyrz.esımı bır turlu razı edemıyorum.hanımkoylu olmam dyr baska bır sey demıyr yanı..allahım dularımızı kabul etsın ınsalalh bırgun aılemızın bulundugu yere yerlesrz.dua okusak hepımız ıcın ne dersınız kızlar

istanbuldan bursaya gelın geldım o kadar dar gelıyorkı bana burası
guzellıklerını bıle goremıyorum...
sabredıyorum cunku sık sık ıstanbula gıdıyorum aıleme arkadaslarıma..
yoksa bas edemezdım bu durumla....

sivas istanbul yolcusuyum 8 ay sonra şimdiden çöktü ayrılığın ağırlığı geceleri kendimi ağlarken buluyorum gidince nasıl dayanıcam bilmiyorum :(:(

Allah yardımcın olsun canım.cok ta kötü düşünmeyelim sonuçta sevdiğimizle evlenicez yuva kurucaz herkes birgün yuvadan uçup gidecek ilk zamanlar cok zorlanıcaz ama ..

bende kayseriden balıkesire gelin gitcem ama aklımda hep nasıl alışırım sorusu var zor be yaw ama nappıyım aşkımı çoookkkk seviyorummm :26:

bende kayseriden balıkesire gelin gitcem ama aklımda hep nasıl alışırım sorusu var zor be yaw ama nappıyım aşkımı çoookkkk seviyorummm :26:

bende kayseriden izmire gelin geldim 2010 ağustosunda :3:
başlarda ilk 1 ay özellikle hep döncekmişim gibi geldi kayseriye ailemi,evimi,kedilerimi çok özledim ağladım geceleri ...gözlerimi kapatınca hep babamı görürdüm ama her ay biraz biraz alışıyo insan canım benim kalan zamanın tadını çıkar ama sonuçta sevdiğin insanlasın keşke aynı şehirde olsaydık birbirimize arkadaş olurduk :))

benimde erkek arkadaşım karslı ben balıkesirliyim, karsa gelin gidicem nasıl alışırım bilmiyorum annemi babamı çok özlerim...

Ben zonguldak lıyım..bir ilçesinde dogdum buyudum 26 yılım orda gectı..we hiç bi zaman ordan ayrılmayı dusunmedım..unı de sewdım askımı..ewlendıgımızde onun memlektıne gidicektım..bana da düşüncesi bile cok zor geldı..nısanlandık o zaman anladım artık sewgili olmadıgımıızıı ewlenıp sehır değiştirecegımı..bende cok dusundum naparım ne ederım kimseyi tanımıyorum bilmedigim bır yer..annemler zonguldakta kayınwalidemler tekırdag da bız cerkezköy de..aileme cok duskunum yapamam gibi geldı..ama bır baktım kı arkama 2.5 aydır ewliyim..ki ben hala ewli bir kadın oldugumun farkında değilim=) ınsan alışıyo..hergun telefonla görüşüyorum ailemle ve eşimin ailesiyle..en zorlanmadıysam cogunuz da zorlanmazsınız..ama eşim cok cok düşünceli..dısarı cıkamamıssam gel senı gezdıreyım ewdesin 2-3 gundur der..yemege götürürr..hiç sewmedıgı ılgisini cekmeyen dukkanlara bıle girer benle..eşiniz iyiyse ve düşünceliyse hiç zorlanmazsınız..benım eşimden ayrı kaldıgımız 8 saatım onu özlemekle gecıyor..ewlilik guzel birşeymiş..Allah herkese nasip etsin..kimse ewde kalmasın..

ben de aydından denizliye gelin gittim. başlarda çok zorlandım. bazı geceler kendi hıçkırık sesime uyanıp yastığımı ıslak bulacak kadar zorlandım. sorumluluklar arttıkça insan ister istemez alışıyor. şimdi kendi memleketime gittiğimde özellikle dönüşe yakın günler zor geçiyor. böyle hissettiğim için bazen ailemden gizli gizli utanıyorum:1:

gurbet çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun 2 yıldır evliyim, bence her geçen gün uzaklığın acısı artıyo:(

bende 3 aydır evliyim mersinden istanbula geldim çok zor du düşünceleri beni çok boguyordu
eşinden başka kimse yok yanında ama eş çok önemli bu durumlarda eşim saolsun hep gezdiriyor beni canın sıkılmıştır şunu yapalım bunu yapalım diyor ailemi özlemiyormuyum hayor çokkkkkkkkkkkkkkk özlüyorum helede babacımı hergün telf. konuşuyorum babamla ayrı annmler ayrı kardeşimle ablamla ahepsiyle konuşuyorum int saolsun görüyorum kocişe söledim çok özledim bizimkileri dedim ban diyor bakalm uçak biletlerine diyor eş çokkk önemli kıslarr eşimi seviyorum

Back
X