arkadaşlar ben 6 yıllık evliym çocuğum var kırıkkalede yaşıyoruz eşim sınava girdi makine mühendisi iskenderun demir yollarına atandı . yaklaşık 10 yıldır kırıkkalede yaşıyoeum an çankırılıyım eşim antepli .eşim kırıkkaleyi sevemedi bir de iş yernde sorunleı olunca tekrar sınava girdi ve antepe yakın bir yeri iekrnderunu kazandı.antepe gitmek istiyordu ama ben istemediğim için orayı tercih etmedi .ama annemlerçok üzülüyor uzağa gittiğim için aslında ben de gitmek istemiyorum başka bir yere gşitmek gözümü korkutuyor bu yüzden rşimlr annrm tartıştı anneme göre rşim beni kandırıyormuş ordan antepe teyin isteyecekmiş güya ben de ben itemedikten sonra gidemez diyorum ama anlamıyor rşimin yüzüne karşı beddua etti eğer kızımı kandırarak götürüyorsan işin gücün rastgelmesin dedi rşim de bunu hergün benim başıma kakıyor bu yüzden hiç huzurum yok kafam çok karışık yeni doğum yaptım lohusayım şu an bir de ben de çalışan biriyim oraya gittiğimde iş yerim nasıl olur mutlu olurmuyum yardımcı olun bana ne olur kendimi çok çaresiz hissediyoeum
annen de az değilmiş hani.
sadece erkek anneleri kaynana olmaz görüldüğü gibi kız annesi de baya bi kaynana :)
hem kendi kızını yanında istiyor buna hakkı var da kocanınkiler de oğlunu yanında istemesinler mi.
sen memleketinde kalmak istiyorsun da kocan memleketinde yaşamak isteyemez mi.
yani adil olmak lazım. işimize gelince örf adet der karşı taraftan bekleriz. herşey usulünce olsun niye olmadı diye.
bir adetimiz daha var ,gelin kocasının evine gider. kız verilir. gelin alınır.
eh sen de kocanın yanında olmalısın. ailen artık o.
iskenderun çok güzel bir yer ayrıca. görmüştüm. kırklarelini bilmiyorum
ama hayatınızda yenilik olması çok iyi gelir ikinize de.
annenden uzaklaşmak da istiyordur haklı olarak. bunca sene çok çekmiş demek ki adamcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?