iskenderun'a geldiğiniz için sevinmelisiniz.burası medeniyetlerin buluştuğu, farklı ırk ve dinlerin en güzel uyumunun yaşandığı barış ve kardeşlik içinde yaşayan halkının olduğu hatay'ın şirin ve çok güzel bir sahil ilçesidir.ilçe dediğime bakmayın merkez antakya'dan daha büyük ve kalabalıktır.limanları, demir yolları,yaylaları kısaca herşey bir arada bulunmaktadır.30 dakikalık mesafede havaalanımız var.kışın fazla üşümezsiniz ama yazın sıcağı fazla gerçekten. Onunda çaresi 10 dakika mesafedeki yaylaları.böyle bir memleket yoktur tahmin ediyorum.şehirde yanarsınız sıcaktan 5 dakika mesafede denize girersiniz 10 dakika da da yükseğe yaylarara gidip piknik yaparsınız.halkı çok sıcak sevecendir.gezecek yeri çoktur il içinde.hataylı ve de iskenderunlu olduğum için gurur duyuyorum.birçok gaziantep li bile yazın bizim buraya gelir yazlıklarına ve bütün yazı burada denizde yaylalarda geçirir.en güzel günler sizin olsun.
hahhayyy kusura bakmayın
çok güldüm
garu resmen coğrafya dersi vermiş
Ben sadece arkadaşın geleceği şehir hakkında bilgi vermek istedim.Sizin de ilginizi çekmiş belli ki.Ne yazık ki tarzınız çok seviyesiz.Bende size çok güldüm hanımefendi.Yazık.
Kocaman insanlar olduk ama hala anamızın babamızın bebekleri sanıyoruz kendimizi. Ben pek anlam veremiyorum bu anne-babaya olan bağın abartılmasına.
Canım çok ta güzel yapmışsın iskenderun hakkında bilgi vermekle boşver sen :)
inanın dalga geçmek yada çıkış yapmak falan değildi niyetimBen sadece arkadaşın geleceği şehir hakkında bilgi vermek istedim.Sizin de ilginizi çekmiş belli ki.Ne yazık ki tarzınız çok seviyesiz.Bende size çok güldüm hanımefendi.Yazık.
yoo gayet iyiyim sinirim bozuk olsa yazmamneye bu kadar güldün ki.
sinirlerin bozuk galiba senin.
kötü anlamda yazmadım kiiCanım çok ta güzel yapmışsın iskenderun hakkında bilgi vermekle boşver sen :)
Ben size çok teşekkür ediyorum bana o güzel seslenişiniz için.Bu sizin kaliteniz.Zaten sizin gibilerin varlığını düşünerek değerli vakitlerimizi bu ortamda harcıyoruz değil mi?Maksat paylaşmak kavga değil.Maalesef her ortamda böyleleri de oluyor.Size iyi günler diliyorum.
canım ben iskenderunda oturuyorum güzel bir şehir geldiğinde pişman olmayacaksın içini rahat tut
demir yolu lojmanları şehrin merkezinde sayılır
strese girme bak sütün kesilir bebeğin varmış
allah analı babalı büyütsün
eğer yardıma ihtiyacın olursa özelden yaz bana
annemin derdi eşimin memleketi olan antepe yakın olması eşimin ailesi mesafeyi pek bilmez sık sık gelip rahatsız ederler diye korkuyor yoksa sorun uzağa gitmek değil ama eşim sen bana güven diyor huzurlu olacağız merak etme diyor kafam çok karışık anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?