başka şehre taşınıyoruz

hahhayyy kusura bakmayın
çok güldüm
garu resmen coğrafya dersi vermiş

annen neden evliliğinize karışıyor ki.nerde yasşayacağınıza sadece sen ve eşin karar verebilir kimsenin hayatınıza bu kadar müdahale etmesine izin vermeyinannen senin uzağa gitmemeni isteyebilir ama bunun için eşine beddua etmesi çok yanlışayrıca eşin senin memleketinde şimdiye kadar yaşamış bundan sonra kendi memleketini de isteyebilir buna annen karışmamalı.bu sadece ikinizi ilgilendirir.benden sana tavsiye aileni bu kadar evliliğine karıştırma canım eşinle kötü olmaayrıca ben iskenderunu çok iyi biliyorum çok güzel bir yer

hahhayyy kusura bakmayın
çok güldüm
garu resmen coğrafya dersi vermiş

Ben sadece arkadaşın geleceği şehir hakkında bilgi vermek istedim.Sizin de ilginizi çekmiş belli ki.Ne yazık ki tarzınız çok seviyesiz.Bende size çok güldüm hanımefendi.Yazık.

Canım bence hiç üzülme ben babamın mesleği nedeniyle hayatım boyunca o şehir senin bu şehir benim gezdim durdum. Alışıyorsun her yere ve senin için de her şey güzel olucak biraz olumlu düşün :)

Son düzenleme:
Kocaman insanlar olduk ama hala anamızın babamızın bebekleri sanıyoruz kendimizi. Ben pek anlam veremiyorum bu anne-babaya olan bağın abartılmasına.

Kocaman insanlar olduk ama hala anamızın babamızın bebekleri sanıyoruz kendimizi. Ben pek anlam veremiyorum bu anne-babaya olan bağın abartılmasına.

kesinlikkle katılıyorum. ben 4 yıl şehir dışında ünv.de okudum. şimdi 2 yıl oldu izmirden konyaya gelin geldim. zor değilmi? elbette zor. ama napalım. oo her taşıncaz dendiğinde bu problemleri yaşarsanız çok işiniz var daha...

Canım çok ta güzel yapmışsın iskenderun hakkında bilgi vermekle boşver sen :)

Ben size çok teşekkür ediyorum bana o güzel seslenişiniz için.Bu sizin kaliteniz.Zaten sizin gibilerin varlığını düşünerek değerli vakitlerimizi bu ortamda harcıyoruz değil mi?Maksat paylaşmak kavga değil.Maalesef her ortamda böyleleri de oluyor.Size iyi günler diliyorum.

annemin derdi eşimin memleketi olan antepe yakın olması eşimin ailesi mesafeyi pek bilmez sık sık gelip rahatsız ederler diye korkuyor yoksa sorun uzağa gitmek değil ama eşim sen bana güven diyor huzurlu olacağız merak etme diyor kafam çok karışık anlayacağınız

Ben sadece arkadaşın geleceği şehir hakkında bilgi vermek istedim.Sizin de ilginizi çekmiş belli ki.Ne yazık ki tarzınız çok seviyesiz.Bende size çok güldüm hanımefendi.Yazık.
inanın dalga geçmek yada çıkış yapmak falan değildi niyetim
hoşuma gitti
bende yazdım güldüğümü
yanlış anladınız beni oysa ki
neyse özür diliyorum
insanları kırmayı sevmem
neye bu kadar güldün ki.
sinirlerin bozuk galiba senin.
yoo gayet iyiyim sinirim bozuk olsa yazmam
Canım çok ta güzel yapmışsın iskenderun hakkında bilgi vermekle boşver sen :)
kötü anlamda yazmadım kii

böyleleri derken
çok ayıp
o böyleleri konumuna siz düşüyor sunuz malesef
yukarıda maksadımı yazdım

konu sahibesinin konusunu dağıtmak istemediğimden
yazılacaklara yorum yapamicam malesef
kendisinden de özür diliyorum
gerekli cvplamaları yaptığımı düşünüyorum.

Son düzenleme:

canım benim teşekkür ederim ben kapalı b.r insanım örde de kapalı olerek rahatçe yaşayabilir miyim çocuklaeımı dinder olarak yetiştirebilirmiyim o yönden nasıl b.r yer

annenle aynı şehirde yaşıyorsun,senin annen hiç mi gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…