- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
- Konu Sahibi dubeduzmantik81
-
Nasil basardiniz bunu bende istiyorum, elimde degil ayy uzulcek simdi biri diye parcaliyorum kendimi.Tabiki degisebilsen hayat daha kolay olurBen de eskiden senin gibiydim. Ay kendimi parçalardım. Herşeyde arardım insanları. Ama onlar benim bi sıkıntım olduğunda aramayınca çok kırılıyordum. Baktım gördüm olacak gibi değil. Bıraktım gityi ucunu.
Herkes ne hali varsa Görsün. Kimseyi düşünmeyince resmen huzuru buldum. Şimdi çok mutluyum.
Hiç kimse umrumda değil.
Bu hayata bi kere geldim. Onun bunun için yaşanmayacağını öğrendim.
Ben olsam da eşin gibi yapardım. Istemiyorsam gitmem.
Zaman çok değerli.
Aslında tek başıma başarmadım.Nasil basardiniz bunu bende istiyorum, elimde degil ayy uzulcek simdi biri diye parcaliyorum kendimi.Tabiki degisebilsen hayat daha kolay olur
İnanırmısın artık yapmıyorum.. Cunku aile yada arkadas kııme canım desem canımı aldı.. Esın istemıyor oda senın gbı istemedıgı bırseyı bırılerı ıstıyor dıye mı yapsın.. Boşver canım ya ınan ınsanın kendı gıbı olması paha bıçılmez. Boşver mılletı artıkBen baskalari icin yasayan insanlardanim, yeterki kimse uzulmesin kimse kirilmasin. Onlar uzulecegine ben uzuleyim, bunun yuzunden surekli istemedigim seyler yapiyorum. Bu arada balik burcuyum, baskasinin acisini kendiminki gibi hissederim ve bundan nefret ediyorum.
Maalesef baskalarindanda tabi aynisini bekliyorum, mesela kardesim ikidir esime bir yere gitmeyi teklif ediyor ve esim red ediyor. Bu sefer basketbol macina bilet kazanmis, gelirmisin dedi, benimki dusuneyim dedi sonrada bana gitmek istemedigini soyluyor.
Esim cok bencil bir insandir,benim tam tersim istemedigi biseyi yapmaz. Kizayimmi kizmayimmi sasirdim, bazen sevmiyor kardesimi herhalde diyorum.
Siz nekadar baskalari icin biseyler yapiyorsunuz? Baskasinin uzuldugunu bile bile nasil mutlu olabilirsinki hic anlamiyorum.
Evet aynen oyleyim, bazen sanki insanlar benden bisey istese diye bekler gibiyimGeçen bi sebebten dolayı bi komşumla telde konuştum. Hastayım üşütmüşüm dedi. Geçmiş olsun dedim. Konumuzu konuştuk kapattık teli.
Eskiden olsa aynen şöyle yapardım. Hem mutfağa koşar çorba kek birşeyler yapar evine giderdim. Yaptığımı götürürdüm. Ertesi gün bi daha arar birşeye ihtiyacı var mı sorardım. Bunlardan birini eksik yapsam içine dert olurdu. Ama onlar ben hasta olduğumda beni sallamadıkları için üzülürdüm.
Geçen konuştuk kapattık ya. Ben unuttum bile o kadının hasta olduğunu. Bir daha aramadım bile. Altı üstü üşütmüş. Şimdi ben hasta olsam kimseden birşey beklemiyorum. Üzüntü yok sıkıntı uok.
Ohhhh misssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?