Ben disari cikmayinca, o da cikmak istemiyor. Cok disari cikan biri degil zaten, ayda 1 arkadaslariyla gorusur. Genelde ikimiz cikariz disari. Arkadaslarindan kopsun da istemiyorum.
Bir sonraki sefere, arkadaslariyla cikinca dediginizi yapicam. Esim haric herkesle konuscam. Yaninda oturmicam, baskasinin yanina gecicem. Bir de bu takdigi deneyeyim bakalim ne olacak. Size yazarim sonucu.
Hakli olabilirsiniz. Bir iki kez oyle yapmistim, yani sadece arkadaslariyle ilgilenip onunla ilgilenmemistim. Normal gibi geldi ona, yani degisen birsey olmamisti. Tamam bundan sonra benimle yalniz veya arkadaslariyla disari cikalim mi diye sorsa "hayir, canim istemiyor hem zaten ben gelsem de gelmesem de bir fark yok beni unutuyorsun onlarin yaninda" dicem.bu davranışa gerek yok.. muhtemelen böyle davrandığınızı farketmeyecektir..ya da farketse bile normal karşılayacaktır.. hiç kendinizi komik duruma düşürmeyin.. önceliğiniz onunla dışarı çıkmamak olsun
seni çok iyi anlıyorum. o ortamlara girmemen daha iyi olur bence kendi arkadaşlarınla takıl. onu da götür. sen de aynı şeyi eşine yap belk anlar hatasını...Merhabalar tekrar, cevaplariniz icin tesekkurler.
Benim ozguvenim iyiydi ama bu sorunumuz yuzunden ozguvenimi kaybettim fazlasiyla. Kendi arkadas aile ortamimda ozguvenim yerinde ama esimin arkadas ortamina girdigimde ozguvenim yerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?