• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baskalari varken umursamayan es

Choupi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
98
18
28
43
Merhabalar,
Esimle ne zaman disari kendi arkadaslariyla ve ailesinden biriyle(abisi, kuzeni, ablasi) bulusmaya gitsek beni umursamiyor. Sanki ben orada yokmusum gibi davraniyor.
Mesela 2 gun once, is yerinden erkek bir arkadasi ve onun normal bayan bir arkadasiyla 4umuz bulustuk. Muhabbet ediliyor ama esim benimle hic konusmadi. Hep is arkadasi ve onun bayan arkadasiyla muhabbet etti. Birkac defa esime birseyler soyledigimde beni degil de donup bayan arkadasi dinledi. Yani insan icinde esimin bana ilgisi sifir. Sanki ben hicim gibi davraniyor. 6 yildir evliyiz ve bunu hep yapiyor. Daha once bu konuda cok konustuk, tartistik da. Seninle de konusuyorum diyor, ilgileniyorum seninle diyor ama degil. Ilgilenmiyor.
O bana insan icinde ilgili davranmayinca diger insanlar da garipsiyor bazen.
Ne yapacagimi sasirdim.
Mesela 2 hafta once kuzeni ve onun arkadaslariyla bulustuk. Ortamda kizlar konusurken onlari dinliyordu(kizlar sacmasapan seylerden konusup girgir yapiyorlardi), o sirada ben onemli birsey dedim ama gozu kizlardaydi beni duymamazliktan geldi. Bu durum haliyle benim kiskanmama neden oldu.
Nasil basedicem ben bu durumla bilmiyorum.
Halbuki yalnizken benimle cok ilgili, sarilir oper beni dinler. Ama insanlar varken ilgilenmiyor, kimse bize evli demez yani o derece uzak duruyor.
O boyle davrandikca ben cildiracak gibi oluyorum.

benim eşim ilk 1-2 ay böyleydi de düzeldi sonra(alışık olmadığından çekiniyormuş) ama siz 6 yıldır demişsiniz çok uzun zaman...
tepkinizi kesin şekilde koyun bence de..

çekingenlik varmı eşinizde. sizin özgüveniniz nasıl. bence sizde onunla ilgilenmeyin yanındakilerle konuşun. o yokmuş gibi davranın. umarım o zaman ilgisi size kayar.

Merhabalar tekrar, cevaplariniz icin tesekkurler.
Benim ozguvenim iyiydi ama bu sorunumuz yuzunden ozguvenimi kaybettim fazlasiyla. Kendi arkadas aile ortamimda ozguvenim yerinde ama esimin arkadas ortamina girdigimde ozguvenim yerlerde.

Yerinizde olsam çıkmam onun ortamıyla dışarı.
Onun da çıkmasına mani olurum.
Madem konuştunuz anlamadı.
Bir de böyle sert tepki verin derim.

tekrar dışarı çıkmak istedigi zaman eşin
sen tek başına git
nasılsa milletin içinde beni tiye almıyorsun diye
tartışma çıkar bir iki sefer gitme

en sinir olduğum huy.Bence aynısını sizde ona yapın aynı ortamda bulunduğunuzda onu dinlememek umursamamak gibi ama bunu birkaçkez yapın . yolda yürürken o sizin elinizi tutmadan siz onun elini tutmayın yaşattıklarını yaşat bence belki anlar. yani umarım :110:

Ben disari cikmayinca, o da cikmak istemiyor. Cok disari cikan biri degil zaten, ayda 1 arkadaslariyla gorusur. Genelde ikimiz cikariz disari. Arkadaslarindan kopsun da istemiyorum.

Bir sonraki sefere, arkadaslariyla cikinca dediginizi yapicam. Esim haric herkesle konuscam. Yaninda oturmicam, baskasinin yanina gecicem. Bir de bu takdigi deneyeyim bakalim ne olacak. Size yazarim sonucu.

Ben disari cikmayinca, o da cikmak istemiyor. Cok disari cikan biri degil zaten, ayda 1 arkadaslariyla gorusur. Genelde ikimiz cikariz disari. Arkadaslarindan kopsun da istemiyorum.

onunla dışarı çıkma, nedenini sorduğunda da hiç tartışmaya girmeyip "canım istemiyor" de..

bunu bir kaç kere yaptıktan sonra, çıkmak için ısrar ettiği bir gün çık ve değişmiş mi diye bir bak

ortamdan kopmasın diye uğraşırken siz birbirinizden kopacaksınız.. bir kaç kere çıkmamayla ortamdan kopulmaz.. biraz kıymetinizi anlasın

Bir sonraki sefere, arkadaslariyla cikinca dediginizi yapicam. Esim haric herkesle konuscam. Yaninda oturmicam, baskasinin yanina gecicem. Bir de bu takdigi deneyeyim bakalim ne olacak. Size yazarim sonucu.

bu davranışa gerek yok.. muhtemelen böyle davrandığınızı farketmeyecektir..ya da farketse bile normal karşılayacaktır.. hiç kendinizi komik duruma düşürmeyin.. önceliğiniz onunla dışarı çıkmamak olsun

bu davranışa gerek yok.. muhtemelen böyle davrandığınızı farketmeyecektir..ya da farketse bile normal karşılayacaktır.. hiç kendinizi komik duruma düşürmeyin.. önceliğiniz onunla dışarı çıkmamak olsun
Hakli olabilirsiniz. Bir iki kez oyle yapmistim, yani sadece arkadaslariyle ilgilenip onunla ilgilenmemistim. Normal gibi geldi ona, yani degisen birsey olmamisti. Tamam bundan sonra benimle yalniz veya arkadaslariyla disari cikalim mi diye sorsa "hayir, canim istemiyor hem zaten ben gelsem de gelmesem de bir fark yok beni unutuyorsun onlarin yaninda" dicem.

Bence sizde evdeyken onu umursamiyor gibi yapin . sebebini sorarsa , disarda beni umursamayan adama gayet normaldavraniyorum dersiniz. Sinir bozucu

Merhabalar tekrar, cevaplariniz icin tesekkurler.
Benim ozguvenim iyiydi ama bu sorunumuz yuzunden ozguvenimi kaybettim fazlasiyla. Kendi arkadas aile ortamimda ozguvenim yerinde ama esimin arkadas ortamina girdigimde ozguvenim yerlerde.
seni çok iyi anlıyorum. o ortamlara girmemen daha iyi olur bence kendi arkadaşlarınla takıl. onu da götür. sen de aynı şeyi eşine yap belk anlar hatasını...

Back
X