başkalarında gördüğü ve olup bızde olmayan neydi

SeNLeYM

☾☆ σ şίмđ&#943
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
477
1
26
Şanlıurfa
onlar nasılmş sizin tam olarak aranız nasıl biraz daha açık konşsan?bide yaşın kaç cnm?

ya kızlar benım ıte kaka gıden bılıskım var.artık yoruldum hep ayrıl barış.iki sene oldu dıkış tutturamadık.bana dedıkı gecen gun baskalarına bakıyorum bız nıye ole olamıyoruz dedı.bı arkadsı var sevgısıyle otururken gormuş bana dedıkı onlara baktım hıc bıze benzemıyolar dedı.sızce onlarda ne gordu bızde olmayan? ben bulamıoyrum dıger ılıskıler gıbı olması ıcın nasıl davranmalı.onlarda bızde olmayan ne vardı sızce?:31:

Son düzenleme:
onlar nasılmş sizin tam olarak aranız nasıl biraz daha açık konşsan?bide yaşın kaç cnm?

20 yasındayım.suan yenı barıstık cnm ama hep ayrıl barıs seklınde yuruo ılıskımız bende onu anlamadım onlar nasılkı bızde eksık gordugu ve gercekten bızde eksık olan neydı bende bulamıyorum

Son düzenleme:
ya kızlar benım ıte kaka gıden bılıskım var.artık yoruldum hep ayrıl barış.iki sene oldu dıkış tutturamadık.bana dedıkı gecen gun baskalarına bakıyorum bız nıye ole olamıyoruz dedı.bı arkadsı var sevgısıyle otururken gormuş bana dedıkı onlara baktım hıc bıze benzemıyolar dedı.sızce onlarda ne gordu bızde olmayan? ben bulamıoyrum dıger ılıskıler gıbı olması ıcın nasıl davranmalı.onlarda bızde olmayan ne vardı sızce?:31:

Benim nişanlım da bazen öyle der.. Ne hayal etti bilmiyorum ama bence biz gayet iyi görnüyoruz dışardan bakınca..

benmde komşu kızı var arkadaşm onun da 3 yıllık bi ilişkisi var sizn gibi aynı...onlarda saygı ve güven eksikliği var gibi bana göre...siznde öylemi acaba bilemiyorum artık?

evet ıkı sene olmus hala sevıyomu sevmıyomu dıye dusunuorum oda ole dusunuyo guvenmıyotuz bırbırımıze

Back
X