Başkalarını hiç kıskandınız-imrendiniz mi?

Porsiyonlarca yemek - abur - cubur yiyip kilo almayan insanları oldum olası kıskanmışımdır. Daime da kıskanacağım !

okuduğum bazı güzel psikoloji ve sosyoloji kitaplarını yazan insanlara çook imreniyorum..bi de hayata güzel bakan, sözleriyle davranışlarıyla çevrelerinde bulunan pek çok kimseye örnek olan onlara enerji veren hayat dolu insanlar hep hayranlığımı kazanır..ezber bozan insanlar..

bin tane duyguyla yaratılmışız.çoğunu doğuştan bi çoğunu da yaşayarak öğrenmişiz
kıskanmak deyince bi irite oluyoruz nedense.bi farkı yok ki diğer duygulardan
yönetmeyi bilirsen şayet
kıskançlık bana göre çok doğal bi duygu.kendime ve diğerlerine zararının sınırını bildiğim ölçüde
ben her an her şeyi herkesi kıskanabilirim...

Son düzenleme:
ben en cok yenı sözlelenlerı yeni evlılerı kıskanıyorum genellık le kafayı taktıgım sey bu onlara cok ımrenıyorumm onların yerınde keşke ben olsaydım dıye hissederek kıskandım bu
ha bide zayıf ınsanları kıskanırım ama oo kadar cok degıl

içimde kala heveslerım oldugu için kıkanıyorum yenı evleenlerıı

Kıskanmadım desem yalan olabilir zamanında kıskandığım şeyler olmuştur elbet..:sinifsinif:
Ama neden,neyi kıskandığımı sorarsanız cevap veremiyiciğim,çünkü hatırlamıyorumzemuszemus
..

benimki kıskançlık deilde ama imrenmişimdir hep yeni evlenen lerin yeni dayalı döşeli evlerini görmek beni çok imrendirmiştir benim olmadığı için kıskandığımdan deil yada evliliğimi doya doya yaşayamamak yine yeni evlilere bakınca imrenmişimdir hep hatta üzülmüşümdürde :gitme:

Son düzenleme:
Bu aralar mesajlara okkalıca cevaplar yapıştıranları çok kıskanıyorum.
smilie_out_016.gif
WLM&

Ben nedense, çocukları okuyan ailelere gıpta ile bakıyor, adeta kıskanıyorum. Benim de iki yavrum var. Benim de evlatlarımın okumasını isterim..

Bende bazı arkadaşlarıma çok imreniyorum.Ben bu yaz sıcağında bile ders çalışırken,elalem toplamış arkadaşlarını büttüüüün gün gezip tozuyor.Zaten çalışmasamda ne olacak ki.Sanki çok mu arkadaşım var.Zaten bir tane yakın arkadaşım var o da memleketine gitti.Bir de ben böyle tarzan gibiyim elin kızları incecik,süslü,püslü,herkes o kızlarla konuşmak istiyor.Benim yüzüme bakan yok.Çok yalnız hissediyorum kendimi.Ama o kızlara göre daha şanslı olduğumu biliyorum.Bazen kıskanıyorum.Bazense kendimden utanıyorum saçmalama diyeeeee:tomato:

Bende bazı arkadaşlarıma çok imreniyorum.Ben bu yaz sıcağında bile ders çalışırken,elalem toplamış arkadaşlarını büttüüüün gün gezip tozuyor.Zaten çalışmasamda ne olacak ki.Sanki çok mu arkadaşım var.Zaten bir tane yakın arkadaşım var o da memleketine gitti.Bir de ben böyle tarzan gibiyim elin kızları incecik,süslü,püslü,herkes o kızlarla konuşmak istiyor.Benim yüzüme bakan yok.Çok yalnız hissediyorum kendimi.Ama o kızlara göre daha şanslı olduğumu biliyorum.Bazen kıskanıyorum.Bazense kendimden utanıyorum saçmalama diyeeeee:tomato:

hayatım hayatta en önemli şey kader.
güzellik 5 para etmez kaderin güzel olmadıktan sonra
o yüzden güzellik kıskanılacak birşey değil
hem arkadaşlar gelip geçici
dostun olsun 1 tane olsun

Back
X