- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
Merhaba benim sizlerle dertleşmek istediğim bir konu var.Çook büyük bir dert değil ama ne yalan söyleyeyim bu aralar aklımda olan bir konu.Yaşadığım yerden memlun değilim çünkü hem bonzai,bıçaklama vs olayların çok olduğu biyerdeyim hem de hemde bu yerin iyi sayılmayan çıkmaz sokağın olduğu bir mahallede oturuyorum öğleden sonra saat 5-6'da bile bakkala gitmeye korkuyorum çünkü bu saatte bile sarhoş olup etrafta ateş yakan gençler var veya yan inşaatta bonzai içen gençler durum böle olunca korkuyorum bana zarar vermelerinden başıma bişey gelmesinden korkuyorum ama bu dert ettiğim konunun bir parçası maddi durumumuz çok kötü değil en azından daha sakin bi mahalleye taşınmaya gücümüz yetebilir ama ailem ne gerek var üniversiteye gittiğin zaman kurtulursun vs diyorlar ve ben bu konu yüzünden aileme bazen kızıyorum çünkü önceden bu mahallede değildik ve daha iyi biyere taşınma şansımız varken buraya taşındık.Ya kızlar anlamıyorum maddi durumu çok iyi olmamasına rağmen Bursa'nın en iyi sitelerinden birinden daire satın alıp evini baştan aşağı yenileyen tanıdıklarım var yanlış anlamayın onlar da kötü yerde yaşasın vs tabiki demiyorum sadece ister istemez onlarla kendimi kıyaslıyorum başkaları yapabiliyorken biz neden yapamıyoruz diye düşünüyorum ne yalan söyleyeyim az parayla bu kadar çok şey yapan insanları görünce merak ediyorum nasıl yapıyolar diye yapanlar oluyorsa biz neden yapamıyoruz diye merak ediyorum.Biliyorum çook büyük dert değil ama hem ygs hem hastahane hem de burdaki yok bıçaklama vs olayları yüzünden o kadar sıkışık hissediyorum ki kendimi ister istemez böle ufak ayrıntılar kafama takılıyor yaşamımı sorguluyorum ister istemez küçük şeyler ile daha fazla mutlu olmam gerek ama nasıl yapabilirim bilemiyorum yorumlarınızı bekliyorum